Предсмъртните показания на Бойд Бушмън – епизод 104, 23 май, 2017 г., Дейвид Уилкок и Кори Гууд.

(с) Превод АТИ, 2017 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с нашия свидетел на свидетелите Кори Гууд. В този епизод имаме някои ценни кадри от вече починалия свидетел от фирмата Локхийд Мартин, Бойд Бушмън.

И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Ето първата част от едно интервю с Бойд Бушмън, което ние не сме заснели и което е качено в Интернет. Предвид важността на това, за което говорим в това предаване, струва си да го изгледаме.

* * * * * *

СРЕЩА С БОЙД

Бойд Бушмън: Казвам се Бойд Бушмън и съм  старши изследовател в Локхийд Мартин. Притежавам 27 патента.

image001

Преди около 13 години срещнах един човек, който бе назначен на работа от д-р Телър.

image002

Д-р Телър бе дясната ръка на Опенхаймър.

image003

И даже след като Опенхаймър бе изхвърлен от Зона 51, Телър остана там и завеждаше няколко програми.

Лицето, с което поддържах контакт 2-3 пъти в месеца, сега е ръководител на една от тези програми и той редовно ме държи в течение на всичко, което се случва там. Аз притежавам достъп до свръх секретна информация.

Аз избрах да не се ползвам от тази привилегия, защото вярвам, че голяма част от тази информация трябва да бъде извадена от тайните дълбини на Зона 51 и предоставена за широк достъп.

Така че това е, което започна преди около 13 години.

Тъй като аз съм учен, не вярвам в теорията. Моето правило е: „Следвай данните и по дяволите с теорията.” Ако нещо не може да бъде проверено и доказано с физически тест, то не ме интересува и не мога да го приема. Следователно всичко, което ще изложа тук, представлява данни, предоставени директно от мен към вас.

* * * * * *

ДУ: Той говори тук за Телър, който е работил с група учени, които са искали да разкрият истината. Дали това е нещо, което се случва често в тези секретни програми – това, че хората всъщност искат да разкрият публично информацията, с която разполагат?

КГ: Да, това се среща доста често. И хората, които отговарят за сигурността на тези учени, знаят това. Те са разработвали лични профили на учените и ги наблюдават много внимателно. Те следят езика на тялото, различни микро изражения на лицето. Те ги наблюдават доста изкъсо, за да знаят кога да се намесят, ако това е нужно.

И твърде често тези хора водят своите служебни разговори по време на неделните пикници, вместо това да става по време на работа. И доста често биват разкривани. Само в редки случаи тайните агенти не са наясно за какво се говори „извън офиса”, както те се изразяват.

ДУ: Той казва, че притежава достъп до свръх секретна информация, но решава да не се ползва от него. Какво мислиш, че всъщност има предвид?
КГ: Когато работиш в условия на достъп до свръх секретна информация, ти си задължен по закон за спазваш всичко, за което си се подписал в съответния договор. Той се опитва да се презастрахова срещу всякакви обвинения, които могат да го засегнат, в т.ч. и по отношения на пенсията му. Така че тук той играе нещо като малка игричка.

ДУ: Когато това интервю бе публикувано, сигурен съм, че си спомняш, тогава даже официалната преса гръмна до небесата. Имаше много материали изписани за този човек.
image004

Заглавие на статията: „Бойд Бушмън (старши изследовател в Локхийд Мартин) бе голяма работа и откъде аз зная, че това е истина.”- Бел. прев.

image005

Заглавие на статията: „Бойд Бушмън, старши изследовател в Локхийд Мартин, разказва всичко, преди да умре (видео). – Бел. прев.

image006

Заглавие на статията: „Бивш инженер на Локхийд Мартин от Тексас: Аз срещнах извънземни в Зона 51” – Бел. прев.

image007

Заглавие на статията: „Предсмъртно признание на Бойд Бушмън – извънземните са нещо реално!” – Бел. прев.

За мен всичко това означава, че той не е действал самоволно, а че това, което е направил, е част от някакъв план, не мислиш ли?

КГ: Възможно е, защото хората, за които говорих преди малко, тези, които не биват заловени, обикновено намират сродни души сред охраната, която не обръща внимание на приказките им. Хора от този тип са всъщност в основата на Съюза на Тайната космическа програма.

ДУ: Каква би била целта на публикациите относно този човек и на това, което той ще каже? Той изглежда достоверен. Казва, че е работил в Локхийд Мартин. Ние ще видим и някои снимки, които той твърди, че са на извънземни.

Каква би била крайната цел на разпространението на тези видеоматериали и на неговите показания пред целия свят?

КГ: Във всички случаи Съюза на Тайната космическа програма, както и тези от правителството в сянка, са облъчвали общественото съзнание с филми, комикси, както и с подобни предсмъртни признания. Така че те подават тази информация на нашето подсъзнание на отделни хапки, като по този начин искат да се дистанцират от нея и да имат възможност да я отрекат във всеки един момент.

ДУ: Той каза, че е работил за Локхийд и че има 27 патента.

КГ: Това може лесно да бъде проверено, освен ако те са …

ДУ: И аз това си помислих.

КГ: … сред засекретените 5,700 патента.

ДУ: Причината да повдигна този въпрос е дали би могъл да потвърдиш, че тези патенти са засекретени и следователно невъзможно да бъдат открити? Или има достатъчно разработки на Локхийд, които не са засекретени и могат да бъдат открити?

image008

Патент на името на Б.Бушмън, издаден от Патентното бюро на САЩ с дата 22 февруари, 2000 г. – Бел. прев.

КГ: Да. Голяма част от техните патенти не са секретни, но по-специалните от тях попадат в тази бройка от 5,700, които са секретни и до днес.

image009

Наименование на патент на името на Б.Бушмън: „Система и метод за вентилатор с електромагнитно задвижване.” Патент № 6606578. – Бел. прев.

image010

Наименование на патент на името на Б.Бушмън: „Апаратура и метод за увеличение на магнитен лъч.” Патент № 5929732А. – Бел. прев.

image011

ДУ: Значи ако някой иска да провери казаното от него, би могъл да открие някои патенти. Това може да не е възможно за всичките 27, но поне някои би трябвало да бъдат открити.

КГ: Да.

ДУ: Много от тези свидетели, като например Уилям Томпкинс и хора, с които той е разговарял, са получавали уверения: „О, успокой се. Ние ще оповестим официално всички твои разработки след 10 години.” След което 10-те години минават и нищо не се случва.

Как това влияе на човек като този, който е решил да проговори, след като лекарите са му казали, че му остават само няколко седмици живот?

КГ: Доста често срещано е да им кажат: „Само след десет години.” Това се случи с много хора в програмите, където съм работил.

ДУ: Наистина?

КГ: Мнозина от тях, които имаха съвест, искаха да знаят кога тази информация ще бъде оповестена на обществото. Те също така искаха да получат обществено признание за работата си.

ДУ: Разбира се.

КГ: И на тях им казваха: „Един ден ти ще бъдеш герой. След 10 години всички ще узнаят за теб.” И  те продължаваха да си блъскат главите, като в крайна сметка мнозина останаха разочаровани и узряха за членство в Съюза на Тайната космическа програма.

ДУ: Как Съюза успява да установи контакт с такива хора, без това да бъде разкрито, при толкова усилено наблюдение? Как успяват да го сторят?

КГ: Това са обикновено хора, които имат приятелски отношения с охраната. Ако искаш да направиш нещо подобно, преди всичко трябва да инфилтрираш охраната или полицията.

ДУ: Искаш да кажеш, че това става в процес на разговор с някого, който е човек от охраната?

КГ: О, да. Само в личен разговор – от уста на ухо.

ДУ: Възможно ли е хората да се свързват чрез писма? Наскоро чух, че пощенските служби може би не четат писмата, но сканират всички адреси по пликовете и регистрират подателите и получателите на кореспонденцията.

КГ: Определено не е за препоръчване да имаш каквото и да е в писмена форма.

ДУ: Наистина?

КГ: Да. Не би искал да оставяш никаква следа в писмен вид.

ДУ: Когато разговаряхме с теб преди това предаване относно някои доказателства, излезли в последно време около Бойд Бушмън, изглежда че те са част от този Трезор 7.

За тези от нашите зрители, които не са следили внимателно тази информация, която премина някак бързо през медиите, би ли пояснил историята на този Трезор 7 и неговата връзка с Разкритието?

КГ: Да. Трезор 7 е масив от данни на ЦРУ, разкрити от Уикилийкс.

ДУ: Доколкото разбирам, това са 8,700 документа.

КГ: Да, това е доста голям масив от данни.

ДУ: Да. Това, което най-силно ме шокира, бе изявлението на Уикилийкс, че 99% от историите в тези документи все още не са оповестени. И Дръдж Рипорт (Drudge Report*) нарече това „следващия Сноуден”.

*) Drudge Report – политически консервативен американски новинарски уебсайт. – Бел.прев.

Каква би била целта на публикуването на класифицирани документи на ЦРУ? И какво отношение има това към Разкритието?

КГ: В този архив на Трезор 7 има много имена и много от тези имена са на цивилни лица, които са били следени от ЦРУ.

ДУ: Значи Бойд Бушмън е в списъка на тези лица?

КГ: Да.

ДУ: Което ще рече, че те са го следили?

КГ: Това е списък на цивилни лица, следени от ЦРУ.

ДУ: Ако Националната агенция по сигурността (NSA), която е всъщност национална агенция за шпиониране, се занимава с това, защо по дявалите ЦРУ трябва да прави същото, но под различна шапка? Повечето хора не намират това за логично.

КГ: Когато става въпрос за данни, много от тези организации не са координирани помежду си. Те задължително не извличат информация от едни и същи източници. Всяка организация има свой набор от източници. Те също така не споделят напълно помежду си.

ДУ: Едно от нещата, което стана известно във връзка с това изтичане на информация от Трезор 7, бе, че на служителите на ЦРУ не е разрешено да работят заедно повече от три години поради опасения, че могат да започнат да формират свои собствени фракции.

КГ: Да, да заговорничат.

ДУ: Мислиш ли, че по този начин те се опитват да попречат на Съюза да се разраства?

КГ: По този начин те се опитват да предотвратят всякакво координирано усилие, насочено срещу тях.

ДУ: Точно така. Нека сега видим следващия интересен епизод от интервюто с Бойд Бушмън.

* * * * * *

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА НЕЩО РЕАЛНО

Бойд Бушмън: Попитах ги да ми кажат кой пилотира тези неща. Следователно той ми каза: „Добре. Те са високи приблизително между 1,40 м. и 1,50 м.”

image012

image013

При тях имаше едно или две от тези същества, които бяха на 230-годишна възраст. Ние притежаваме общо най-малко 18 от тях, които работят в това съоръжение, основано от Телър.

Забележете, че очите са различни, носът е различен, но те имат пет пръста на ръцете и на краката и две очи.

Аз го попитах как те комуникират с тях. И той каза: „Виж какво, Бойд. Изведнъж ти идва някакъв въпрос наум. Влизаш в една стая, където има един от тях и откриваш, че сам си отговаряш на въпроса със собствения си глас. Те могат по телепатичен път да използват собствения ти глас, за да разговарят с теб.”

И аз му казах: „Добре.”

Ето как те изглеждат отпред. Когато обаче се обърнете и ги погледнете отзад, ето как изглеждат.

image014

Забележете, че те имат три гръбнака. Всъщност те са хрущялни. Въпреки това, те представляват по-ефикасна система от нашата. Те също така имат три ребра. Това е също един изглед от 45 градуса.

image015

Когато разговаряхме за извънземните, аз настоявах за повече информация и той ми каза: „Има нещо като две групи от тези извънземни.” Те ги бяха разделили на две групи. Едната той нарича … все едно, че притежаваш едно ранчо. Ти имаш ранчо и имаш група каубои, които се грижат за конете. Има и втора група, която се опитва да открадне конете ти.

И наистина, двете групи имат различно поведение. Тези, които са подобни на каубоите, са много повече приятелски настроени и имат по-добри отношения с нас. Ето още една снимка на извънземното от друг ъгъл.

image016

Забележете също така, че техните крака имат по пет пръста, които обаче са съединени, като на жаба.

image017

image018

И това е планетата, откъдето идват, която те наричат Куинтумния.

image019

И забележете, че ръката … това е ръка на извънземно.

image020

Забележете, че пръстите са по-дълги от нашите с около 30% и изглеждат по този начин.

* * * * * *

ДУ: Очевидно, има много интересни неща, за които можем да поговорим само по повод на този епизод.

Едно от нещата, които той каза, които мисля, че даже и хората, които пишат тези материали, не са уловили, е, че той спомена числото 18. Когато той каза, че имало най-малко 18 от тях, на мен ми прозвуча като че ли той имаше предвид различни видове извънземни. Това е доста по-малък брой от тези, които са известни на теб. Възможно ли е някой, който работи като инженер в Локхийд, да получи информация само за такъв ограничен брой, в резултат от раздробяване на достъпа на различни хора до информация, с цел сигурност?

КГ: Да. И най-вероятно той е открил за съществуването на по-голямата част от тях към края на своята работа там като инженер, или след това. Те обикновено ти казват за съществуването на три, най-много на осем различни типове, в зависимост от това при възпроизвеждането на каква технология вземаш участие. Те никога няма да ти кажат повече от това, което „имаш нужда да знаеш”.

ДУ: Нека предположим, че един от тези хора гледа в момента нашето предаване и може би ти можеш да му покажеш, че в цялата история има повече от това, което той знае. Какви може да са тези три или осем групи? На него какво със сигурност са му казали? Искам да кажа, че нещата може да се изменят, но …

КГ: Да, може да се изменят. Някои знаят за Рептилите, други не знаят. На някои може да са казали за тази Ебен-тип група (Eben-type group).

ДУ: О кей. Която как изглежда?

КГ: Някои ги свързват със Сивите, но те изглеждат доста пълнички. Те са двуноги, месести. Очите им не изглеждат черни, освен когато носят лещи.

След това имаме групите Nordics.

ДУ: О кей.

КГ: Това са най-известните. Можем да прибавим и Високите бели. И това в повечето случаи изчерпва списъка.

ДУ: Ще се появи противоречие по отношение на тези снимки на Бойд Бушмън, защото всички тези деца по Интернет са си помислили, че ще могат да спечелят Нобелова награда, като открият, че показаното от Бойд всъщност са снимки на тази играчка, продавана в Уолмарт.

КГ: Правилно.

ДУ: Играчката, продавана през 2008 г., изглежда точно като снимките, които той показва.

image021

Толкова много хора в Интернет се опитаха да … всички скептично настроени си помислиха, че този човек просто е взел една играчка и я е снимал. Ти как би отговорил на такива хора?

КГ: Възможно е тази играчка да е била пусната в ограничен тираж, за да предотврати всякакви разкрития на този тип извънземно. В същото време аз съм ти споменавал в частен разговор, че съм виждал тези същества и то съм ги виждал живи.

ДУ: Точно така.

КГ: Наричаха ги Портокали. Когато биваха живи, цветът на кожата им бе подобен на цвета на морков, но малко по-тъмен. Но те ги наричаха Портокали.

Това бяха доста положително настроени същества. Когато биваха живи, като примигваха, очите им изпъкваха малко навън. Имаха едни такива бръчки над и под очите си и енергията, която излъчваха очите им, бе много приятна. А когато не бяха живи, очите им хлътваха малко навътре, като на умряла птичка.

Те бяха тук, за да ни помагат. Предполагам, че можем да ги считаме за добри каубои.

ДУ: Той спомена това.

КГ: Да, спомена го. Те бяха тук, за да се опитат да ни помогнат, за да управляват планетата, нещо като пазачи.

ДУ: Някои не добре информирани хора биха казали, че всеки тип извънземни изглеждат като Сивите и че те отвличат хора, изтезават ги, слагат им импланти. Как би отговорил на такива обвинения, с оглед на всичко, което си видял да правят тези същества?

КГ: Ами, има редица същества, които отговарят приблизително на същото описание както Сивите. Така че съществува голямо объркване. Има даже някои от Рептилите с телесна конфигурация подобна на тази на Сивите.

Хората, които са имали контакти с такива същества, биват след това отвличани от военните, които в много случаи ще им кажат, че това са били Сиви, защото всички са виждали подобни същества толкова често в различни телевизионни програми и е лесно да бъдат заблудени.

ДУ: Ти също така спомена, че хора с по-ниските нива на достъп до секретна информация са били информирани за Nordics. Ние сме говорили за Nordics, които живеят във вътрешността на Земята.

Когато говорим за тези на по-ниско ниво на достъп до секретна информация,  какво им се казва относно Nordics? Какви са, откъде идват, какво правят?

КГ: Ами не всички от тях идват от Вътрешната Земя. Някои от тях всъщност идват от други звезди и са водили хилядолетни битки с Рептилите, както и с други същества и цивилизации. 

Имало е една галактическа война, а може би и между-галактическа война, която е затихвала и отново избухвала в историята, много преди появата на човечеството. 

ДУ: Ако вземем например един такъв инженер, който е работил в Локхийд Мартин, какво може да са му казвали за Nordics, на основа на току-що казаното от теб? Какво той би могъл да знае?

КГ: Всичко зависи от това какво е трябвало да знае. В зависимост от това върху каква технология работи, той трябва да знае това, което трябва да знае, за да може да контактува със съответните същества, за да има идея какъв подход е бил използван към разработването на дадената технология на тази друга планета.

Извън това, освен ако е работил по множество програми и е трябвало да познава различни извънземни, той ще знае само това, което са му казали и което е трябвало да знае, за да си върши работата.

ДУ: Той спомена нещо за скелета съставен от хрущял и това, че тези същества имат само три ребра, както и за необикновената структура на гърба. Има ли извънземни, чиито скелети са предимно от хрущяли, за разлика от нашите кости?

КГ: Да, има скелети от хрущял, но повечето не са … целият скелет не е от хрущял, а само отделни части. Така както хрущяла на нашия нос.

ДУ: Разбирам.

КГ: Те може да имат различни израстъци или други неща, които са били част от това, което са представлявали, преди да еволюират, като например ципи между пръстите.

ДУ: Той спомена нещо странно относно телепатия, а именно, че не само изпитваш странна телепатична комуникация, когато влезеш в помещение, където се намира някое от тези същества, но и че чуваш това, което ти казват, все едно, че говориш сам на себе си. Какво би казал за това?

КГ: Точно това е, което се случва. И когато ти се появят някои мисли и идеи, се чудиш откъде са дошли. Така е с комуникациите, които аз имам. Всеки има един такъв глас, който чува в своя вътрешен монолог. Това е същият глас, който чуваш, когато комуникираш с тях. Също така ти се появяват образи, миризми, вкусови усещания, в зависимост от съществото, с което общуваш.

ДУ: Той също спомена, че тези същества имат своя планета, която наричат Куинтумния. Любопитно ми е дали някога си разговарял с тези Портокали, както ги нарече, по повод на тази планета, или може би си чувал да се споменава за нея.

КГ: Да, те дават имена на своята планета, очевидно от тяхната позиция в космоса.  Това не е нещо като английски превод на тяхното местонахождение. Това е твърде възможно името, което са дали на своята планета. За първи път чувам това име.

ДУ: Той казва, че извънземните биват разделяни на две категории – каубои и крадци на коне. Това доста ми напомня на галактическата търговия с роби, за която си споменавал. Интересно ми е какво си помисли относно тази част на видеоматериала.

КГ: Това е така. По времето, когато той е получавал тази информация, много вероятно това се е случвало често, преди да разработим Тайната космическа програма до степен, при която с помощта на Слънчева стража да можем да пазим собствената си територия.

Но да, те са идвали и са отвличали хора постоянно, след което са изчезвали бързо от Слънчевата система. Това е ставало толкова бързо, че даже някои от извънземните, които са наблюдавали нещата, не са могли да реагират.

ДУ: Според теб колко дълго хората от отбраната на САЩ са били наясно, че това се случва, преди да имат технологичните възможности да го спрат?

КГ: Те са били … От самото начало на възникване на нашето разузнаване, те са били наясно.

ДУ: И кога са придобили възможността да го спрат?

КГ: Това е станало вероятно в началото на 1980-те, когато са развили капацитета да спрат такива нападения и отвличания.

ДУ: Добре, нашият следващ откъс от интервюто на Бойд Бушмън съдържа още доста интересна информация.

* * * * * *

ЗОНА 51

Бойд Бушмън: Поради някои много основателни причини, бих искал нещата да бъдат под контрол, но не и да сме след руснаците и след китайците. И проблемът, който имам, е, че в Зона 51 в момента работим заедно с руснаците и с китайците, и се опитваме да разработваме заедно НЛО.

Общо 39 американски граждани са изгубили живота си в опити за възпроизвеждане на НЛО. Последният случай, за който чух, бе преди година и половина, когато сме загубили 19 души в рамките на един тест. Те всъщност са се опитали да доближат един НЛО с няколко самолета, при което НЛО се е отбранявал и 19 от нашите са загинали.

* * * * * *

ДУ: Как мислиш, че се е почувствал човек като Бойд Бушмън, очевидно работил по време на Студената война, който след това е научил, че руснаците и китайците работят съвместно с нас в Зона 51?

КГ: Хората, воювали по време на Студената война, така да се каже, са били силно индоктринирани в омраза срещу руснаците. Това, което ги е стимулирало в инженерната им дейност, е било поддържането на безопасността на Америка от всякакъв вид ядрена заплаха от страна на Русия.

ДУ: Добре, Китай не бе толкова … Те не представляваха толкова голяма заплаха през 1980-те, колкото са сега, но защо китайците ще присъстват в Зона 51? Какво в действителност става там?

КГ: Ние достигнахме до определен етап в нашата Тайна космическа програма, когато не можехме повече да я крием от технологично напреднали страни. Те ни следяха много внимателно.

Така че ние не само имаме тази Глобална галактическа лига на нациите, която бе основана, но в … не мога да си спомня точния период, но мисля, че беше през 1990-те, бе подписано някакво споразумение между тези сили за споделяне на технологии.

Те обменят учени, за да са сигурни, че съществува приемственост по отношение на техническата информация, достигаща до различните групи. Това осигурява споделяне на всичко, което притежават.

ДУ: Каква би била целта на това да бъдем в ядрен конфликт с Русия пред останалия свят и в същото време приятно да си сътрудничим в Зона 51? Защо трябва да има такова разделение?

КГ: Ами, откритото сътрудничество с руснаците по време на кулминацията на Студената война … то не се забелязваше толкова много. Към края на Студената война и най-вече след нея, ние започнахме да сключваме тези споразумения с Китай и с Русия, и с Индия, и с някои от тези други групи.

Ние също така имаме хора от Индия от две други нации, с които работим в тясно сътрудничество и споделяме технологии, защото установихме, че те също напредваха доста в своите разработки.

Така че споделянето на информация е също начин за управление на ситуацията, при наличието на споразумения между тези различни нации.

ДУ: Той спомена за 39 души, изгубили живота си при разработването на НЛО, но също така за тези 19, загинали с конвенционални самолети, когато са преследвали един НЛО, който очевидно се е отбранявал.

Нека разграничим нещата. Първо, имаме тези 39, които ако съдим по това, което е добре известно, изглеждат една много, много малка бройка.

КГ: Той може просто да е обобщавал, без да се впуска в големи подробности. Това може да са били 39 служители на Локхийд, които са работили по тези програми, които са му известни.

ДУ: Вероятно. Мислиш ли все пак, че общият брой на хората, изгубили живота си в опити за възпроизвеждане на НЛО, би трябвало да бъде много по-голям от 39? 

КГ: Абсолютно. Ние изгубихме доста хора само докато преследвахме и издирвахме тези кораби, преди да започнем да ги възпроизвеждаме.

ДУ: Уха!

КГ: Ами, да. Бяха изгубени много хора в опитите за преследването им, за възпроизвеждането им. Още по време на германската тайна космическа програма са загинали доста германци, много учени, разработващи тези технологии, да не говорим за хората, извършващи каторжен труд.

ДУ: Добре. В последния епизод от интервюто Бойд Бушмън разказва за един твърде интересен инцидент, подобен на случилото се при Розуел.

* * * * * *

БИТКА НАД НЮ МЕКСИКО

Бойд Бушмън: Оказа се, че това бе един лекар. Той бе много, много фин джентълмен и ние водихме разговор. И в процеса на разговора той просто каза: „Трябва да знаеш какво направих един ден.”

Казах му: „О кей.”

Той каза: „Лекувах един пилот, който се оказа тестов пилот – от военноморските сили на САЩ, и това се случи през 1947 г.”

Той ми каза по същество, че е имало една група радисти, които засекли някакъв обект над Ню Мексико, и му е било възложено да отиде и да провери какво става. Той се съгласил и се качил на най-бързия самолет, който сме имали тогава, който бил напълно въоръжен.

Той излетял, открил обекта и моментално се свързал с командването си, за да иска разрешение … Преди всичко попитал дали наоколо има някакви други самолети, освен него и въпросния обект. Отговорили му, че няма. Тогава той поискал разрешение да го свали.

Отговорили му: „Защо искаш разрешение да го свалиш?”

Той казал: „Защото аз пилотирам най-бързия американски самолет, а той се опитва да ми избяга. Той е или приятел, или враг, но щом се опитва да избяга, значи е враг. Следователно искам разрешение да го отстрелям.”

И те му дали разрешение. Той се приближил, стрелял и го свалил.

След това прелетял наблизо и видял, че имало един път встрани от оградена местност. Принизил се и кацнал. Трудно, но успял. След това преминал през оградата.

Единият от пилотите … Вратата била отворена. Единият бил излязал и се разхождал наоколо, но нашият човек това не го интересувало. Той се интересувал от това какъв бил летателният апарат. Ето защо той се приближил до него и установил, че може да вижда през стените. Не само това, но когато влязъл вътре, подът се оказал мек като гъба. Той се огледал и тримата, които били вътре, били мъртви. Той знаел, че ги е убил. Той също така знаел, че всеки момент щели да пристигнат военните, с които е трябвало да се разправя доста дълго време.

Ето защо той се обърнал, преминал обратно през оградата, качил се на самолета си и излетял.

И аз се свързах с моите хора от Зона 51, разказах им тази история и те ми казаха: „Да, това е самата истина, но ние не можем да го кажем. Ти можеш.”

* * * * * *

ДУ: Добре. Ето една история, която ни дава подробности относно факта, че тези извънземни не са неуязвими. Това не е било така в Битката на Лос Анджелис, когато тези кораби са имали някакво защитно покритие, така че нашите военни са стреляли по тях, без да могат да ги уязвят.

Значи някои от тези кораби всъщност могат да бъдат поразени. Това вярно ли е?

КГ: Да. И ако ги засечеш в различни етапи от техния полет – не зная какви са тези етапи, но те са уязвими от високи енергии. Както се говори, че корабът при Розуел е бил свален от радар. Така че много от тях могат да бъдат свалени с високо енергийни оръжия. Рядко се чува да са свалени с кинетични оръжия.

Не зная дали е била използвана ракета. Струва ми се, че може да го е свалила ракета с ядрен заряд.

ДУ: Точно така.

КГ: Така че това би бил твърде рядък случай. Ще трябва да гадая как е могъл да се приближи толкова близо до този кораб, за да може да го порази, без той да предприеме някакви защитни маневри. Така че мога само да гадая какво се е случвало тогава с този извънземен кораб.

ДУ: Той спомена, че е влязъл вътре в кораба и че стените му са били прозрачни, така че през тях е могъл да вижда всичко. Това нормално ли е при подобни кораби?

КГ: Да. О, да. Да. Това се среща твърде често. Обикновено не се виждат никакви прозорци, но където и да си вътре в кораба, виждаш всичко отвън. Все едно, че гледаш през открито пространство. 

ДУ: Често срещано ли е такива истории да бъдат разказвани, може би като мълва в кафенета, или нещо подобно?

КГ: Това най-често се случва след няколко бири в някой бар, когато те се чувстват предразположени да разговарят за такива неща. Обикновено трябва да има бира.

ДУ: Ха, ха, ха. Добре. Това е всичкото време, с което разполагаме за този епизод, който ни дава една уникална представа за Бойд Бушмън, който бе широко разгласен от медиите с тези свои уникални показания, определено предназначени да бъдат част от едно разкритие, което трябва да ни донесе истината.

Аз съм Дейвид Уилкок заедно с Кори Гууд и ние ви благодарим, че бяхте с нас.