Радиоинтервю на Кори Гууд, излъчено от американската програма “Fade to black” *) на 12 юли, 2016 г.

(с) Превод АТИ, 2016 г.

*) “Fade to black” – метафоричен израз, чийто смисъл е „умирам” (чрез самоубийство), вероятно заимстван от наименованието на едноименното парче на американската траш метал група „Металика”. – Бел. прев.

Пояснение:  Тъй като това е запис от радиопредаване, прекъсвано периодично от музика и реплики на водещия, последните са изключени по преценка на преводача, когато не допринасят съдържателно към текста.

Водещият Джими Чърч: Тази вечер ще разговаряме с Кори Гууд за неговия нов уебсайт, TrueDisclosure.org. Ще разговаряме за показанията на различни свидетели и за движението към просветление и разсекретяване.

Неговите уеб сайтове са  www.SphereBeingAlliance.com и  www.TrueDisclosure.org и аз бих искал да го приветствам отново в предаването Fade to Black. Добър вечер, Кори! Как си, човече?

Кори Гууд: Добре съм, добре. Тук, в района на Далас, е доста горещо, така че се старая да стоя на хладно.

ДЧ: Стой близо до басейна. Иска ми се и аз да имах басейн. Точно сега и ние имаме гореща вълна, която преминава през Южна Калифорния.

СКОРОШНИ ОПИТИ ЗА ПОДСТРЕКАВАНЕ НА РАСОВО РАЗДЕЛЕНИЕ

ДЧ: Преди да се впуснем в случващото се в твоя свят, тези последни две седмици и определено тази последна година … тези опити за причиняване на расово разделение в страната и тази последна седмица нещата наистина се влошиха … Какво мислиш, че се случва?

КГ: Честно казано, мисля, че това е част от посланието, което ми предадоха Сините авиани, когато разговарях с тях последния път. Те казаха, че отделни индивиди и групи от индивиди са принудени да се справят с нашата карма по време на тези мощни вълни от енергия, идваща чрез Слънцето, които галактиката изсипва върху нашата планета и върху цялата Слънчева система.

Всеки има свое мнение относно състоянието на расовото разделение в Америка, но аз имам малко … аз съм отчасти индианец и отчасти англичанин, така че имам малко по-различен възглед от болшинството хора. Аз мисля, че ще бъдем принудени да се изправим пред нещо, което се е случило преди поколения и към което повечето представители на бялата раса не се чувстват особено съпричастни, или не биха желали да бъдат такива. Като държава обаче, ние ще трябва да се справим с това расово разделение, което съществува, или няма да сме в състояние да се придвижим напред.

ДЧ: Аз не мисля … съгласен съм с това, което казваш по отношение на такъв опит. Не зная … аз просто не чувствам такова расово разделение като това, за което ни убеждават медиите.

Но вие там в Далас … Нека те попитам, как е градът тези дни?

СЛЕД ПРЕСТРЕЛКИТЕ В ДАЛАС

КГ: Аз съм израснал в Далас и той е едно място, където присъстват хора от най-различен произход, така че е жалко, много жалко, че  нещо такова се случи тук и то на местното полицейско управление, което е положило доста усилия за подобряването на нещата. Просто чувстваш тъгата, надвиснала над целия град, но не усещаш никакъв страх или нещо подобно. Просто хората са угрижени и тъжни.

ДЧ: Как местните медии в Далас отразяват всичко това? Искам да кажа, има ли много приказки относно расизъм и расово разделение, които виждаме в националните новини? Медиите в Далас по същия начин ли се отнасят към случилото се?

КГ: Е, някои го правят, но аз написах един пост на моята Фейсбук страница днес … В Далас имаше една група за защита на цветнокожите, която се готвеше за протест, след което там се появи и една група с противоположна кауза … И някой правеше видеозапис как двете групи се съединяват. Те направиха нещо като молитва, предполагам, за хората загинали в двата щата, където бяха станали разстрелите. И всички се прегръщаха и скърбяха заедно, но това не можеше да бъде видяно по националната телевизия, а само на местно ниво тук. Всичко това бе много вдъхновяващо.

ДЧ: Да, и аз си мислех за … бих искал да поговорим още малко за това, защото съм силно загрижен за този мрак, който ни обгръща. И в Далас, с този протест в защита на цветнокожите, ако това може да бъде наречено протест, който се случи … който протече едновременно с разстрела на полицаите. Аз не видях някой да хвърля бутилки срещу полицията, нито провокатори, които да направят нещо такова.

И тогава изведнъж, когато се чуха изстрелите, имаше паника, защото общото настроение непосредствено преди това бе добро и то бе прекъснато от изстрелите. Разбираш ли какво искам да кажа?

КГ: Разбирам и също така, ако погледнеш видеозаписа, ще видиш пълния спектър от различни раси, които бяха излезли да подкрепят протеста. И всичко това бе съвсем мирно. Всички се чувстваха просто добре. Полицаите се чувстваха добре редом с протестиращите.

ДЧ: Точно така. И истинският страх, появил се изведнъж върху лицата на хората във видеозаписа, който видях, който всички видяхме, той бе покъртителен, защото това не бе причината всички хора да са там тогава.

И така, да се върнем към разговора си за тъмнината. Мисля, Кори, че единственият начин да започнем да избягваме тази тъмнина и да не й позволяваме да ни влияе емоционално … защото това е, което те искат, те искат да тя да ни погълне … е просто да се откачим от тази машина.

Знаеш ли, да престанем да гледаме новините. Да престанем, защото това причинява този емоционален срив, който наблюдаваме. И ако се поддадем на всичко това, тъмните сили печелят, нали така?

КГ: Да, ще спечелят.

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ, ЗА ДА НАДВИЕМ ТЪМНИНАТА?
ДЧ: Какво можем да направим … Аз съм предложил да се изключим от машината. Има ли нещо друго, което можем да направим, за да се преборим с тази тъмнина?

КГ: Това ще бъде един от очевидните отговори за голяма част от твоята аудитория. Много е важно да стъпим здраво на земята и да медитираме редовно, и да пренастроим вибрациите си, за да не се влияем от чуждите енергии и от тази отрицателна информация, с която ни бомбардират.

ВИДЯЛ ЛИ СИ ПРОЯВИ НА РАСИЗЪМ СРЕД СЪЩЕСТВАТА ОТ ВЪТРЕШНАТА ЗЕМЯ?

ДЧ: Почувствал ли си … не само когато присъстваш на събранията на Съвета, но когато си бил във Вътрешната Земя, те имат ли същите тези проблеми с расизма?

КГ: Малко е трудно да отговоря, защото те не притежават тази враждебност или отрицателни мисли или енергии срещу другите раси като такива, но те имат определени идеи относно този голям генетичен експеримент тук на Земята.

ДЧ: Какво имаш предвид?

КГ: Още когато тези различни групи са започнали своите собствени малки генетични експерименти и когато са внушавали религиозни вярвания на хората, част от тези вярвания са включвали и убеждения, че те не трябва да смесват кръвта си с друга кръв на планетата, че трябва да поддържат генетиката си чиста. Тази идея датира от много, много отдавна и е свързана с много от тези раси, които са извършвали генетични експерименти и са поставили началото на тези различни генетични програми.

КАК СИ СЕ СПРАВИЛ С ТАЗИ ИЗУМИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ КАТО МАЛКО МОМЧЕ?

ДЧ: Това е наистина интересно. А за тези, които те слушат за първи път, нека да се върнем малко назад във времето. Когато за първи път си започнал да получаваш тази информация, как си се справял с нея? Вероятно тя не само е била шокираща, но е трябвало ти да я приемеш и усвоиш. Как си започнал да правиш това на такава ранна възраст?

КГ: Още от много ранна възраст аз бях поставен във ситуации, които повечето хора на моята възраст никога не биха и сънували. Така че вече бях развил доста дебела кожа спрямо този тип информация и тези преживявания. Това бе станало нещо почти нормално за мен. Това бе нещо, което …Това бе нещо, с което аз просто израснах … това бе част от моя житейски опит.

Голяма част от постъпващата информация понякога бе доста смущаваща. Това обаче е същото като да израстваш в семейство, което има много проблеми и в което се случват много смахнати неща, и ти просто свикваш с тези преживявания.

НАЛАГА ЛИ ТИ СЕ ДА ПРОМЕНЯШ ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО НИ СЪОБЩАВАШ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА Я РАЗБЕРЕМ?

ДЧ: Досега не съм те питал за това. Налага ли ти се да променяш информацията, която ни съобщаваш, така че да можем да я разберем?

КГ: Аз предавам нещата до голяма степен буквално. Единствените неща, които променям или спестявам, са оперативни детайли, които трябва да бъдат защитени.

ДЧ: Като например? Какво имаш предвид?

КГ: Ако става дума за определена база, аз или няма да съобщя местонахождението й, или ще дам най-обща информация. Също така аз спестявам имената на определени хора.

КАКВО ОЗНАЧАВА ДА СИ СВИДЕТЕЛ?

ДЧ: И това ме отвежда до следния момент. Бих искал да поговорим за определението на „свидетел”. Свидетелите заемат голяма част от твоя нов уебсайт Истинско разкритие (TrueDisclosure). Какво е твоето определение за „свидетел”?

КГ: Според мен свидетел е този, който работи в една система или корпорация и става свидетел на определени неща /или ги преживява/, които знае, че са нередни, след което им дава гласност и ги докладва.

Има различни равнища – като започнем от хора, които свидетелстват относно погрешно изхарчени пари от дадена корпорация, докато стигнем чак до тези космически неща, за които разговаряме или които аз разгласявам вече повече от година.

ТИ СВИДЕТЕЛ ЛИ СИ?

ДЧ: Ти считаш ли себе си за свидетел?

КГ: Аз считам себе си … Аз разгласявам информация относно Тайната космическа програма и моите преживявания в нея. Така че, отговорът ми е „да”.
ДЧ: Защото аз мисля, че ти си също така и информационен посредник, нали? Ти също така препредаваш информация. Знаеш  какво имам предвид.

КГ: Разбирам.

ДЧ: Не мисля, че ти се чувстваш като човек, който трябва да отиде в затвора, защото е нарушил закона.

КГ: Не. И това е цялата идея на проекти като този, в който участвах, защото за него няма никаква документация и от него не остава никаква реална следа.

Родителите ни не ни отвеждаха до въздушната база Карсуел и не ни оставяха там. Нас ни водеха там без тяхното знание, така че тези неща бяха извършвани по този начин в продължение на много дълго време. Те знаят как да пазят тайни. Зная, че е трудно на хората да повярват как американското правителство може да опазва тайни, но …

ДЧ: Да, ха-ха-ха.

КГ: В тези програми със специален достъп те така са разчленили нещата и така манипулират хората, че …

ТИ ДИПЛОМАТ ЛИ СИ?

ДЧ: И така, след като сега си посредник не само за Съюза на Сферичните същества и за Сините авиани, това е едно на ръка, но ти си също така … тук искам да ми помогнеш … ти си почти един дипломат. Би ли нарекъл себе си дипломат?

КГ: Бих. Бих искал да съм по-добър в тази си роля и малко по-дипломатичен понякога, но … мисля, че в екстремни обстоятелства съм бил максимално дипломатичен според способностите си.

ДЧ: Моля да поясниш.

КГ: Говорил съм малко за това преди. Аз съм голям интроверт. Когато съм сред хора, аз обикновено мълча и наблюдавам всички. Не съм от тези, които са жадни за внимание, и даже не бих желал да се изправя и да говоря пред повече от двама или трима души наведнъж.

Така че това да съм определен да предавам информация и да съм изправен пред големи групи хора, категорично ме извежда извън зоната ми на комфорт. Наложи се обаче да преодолея слабия си ораторски глас и своята интроверсия заради това, което трябваше да правя през последната година.

ВЕЧЕ ПО-ЛЕСНО ЛИ ГОВОРИШ ПРЕД ПУБЛИКА?

ДЧ: Усъвършенстваш ли тези свои умения?

КГ: Не зная. Ти ми кажи. Мисля, че ставам малко по-добър.

ДЧ: Наблюдавам тази твоя промяна. Видял съм те да говориш и всъщност съм седял редом с теб на сцената. И искам аудиторията да разбере, че на тази сцена бяхме само тримата – аз, Дейвид и Кори. Нали така?

И трябва да кажа, Кори, че с толкова много хора пред теб – хиляда души, ти се владееше наистина добре. Не забелязах никакво вълнение или сценична треска. Ти се държа наистина много добре. Така че мисля, че започваш да се чувстваш все по-добре в собствената си кожа.

КГ: Благодаря ти. Определено имаше сценична треска. През август ще бъда на една конференция на Маунт Шаста и съм сигурен, че сърцето ми ще бъде между зъбите през цялото време.

ДЧ: Можеш ли да разкажеш как успяваш да се справиш със себе си?

КГ: Да, мога. През последната година преминах през доста голяма метаморфоза. В началото, когато правехме записите за Космическо разкритие, трябваше да се подложа на двустранна реконструкция на раменните стави и бицепсите и повечето време стоях там и изпитвах невероятни болки.

ДЧ: О, да, аз бях напълно забравил за това.

КГ: Имаше голяма разлика, когато … след като веднъж оставих операциите зад себе си, настъпиха някои промени, които бяха доста очевидни.

ДЧ: Сега, след като си излязъл на светло и хората идват при теб, това не е нещо типично за теб. Ти не си застанал под прожекторите по свое желание. В същото време ти не можеш да се върнеш назад.

КГ: Да, така е.

ДЧ: Хората те засипват с въпроси, които не могат да зададат на никого другиго,  и ти трябва да отговаряш. И те ще се захващат за всяка твоя дума. Ти носиш отговорност пред доверието на обществото. Как се справяш с това?

КГ:  Всъщност ставам все по-добър и ми е твърде лесно да се оправям с хората, защото както ти каза, те са изключително интелигентни. Те задават много добре премислени въпроси и това са просто хора с много положително излъчване.

Така че това не бе трудно. Най-трудното е да се справиш с тълпата, защото всеки иска да разговаря с теб в едно ограничено време и просто е невъзможно да се срещнеш с всеки поотделно.

СТАРТИРАНЕ НА САЙТА TRUEDISCLOSURE.ORG

ДЧ: Да, напълно разбирам това. Сега бих искал да поговорим за отделните части на новия уебсайт. Как вървят нещата? Как премина стартирането? Имаше ли технически проблеми?

КГ: Срещнахме нормалните малки технически проблеми и допълненията все още се появяват на страницата, така че списъкът на свидетелите ще нараства драматично през следващите няколко седмици. 

ДЧ: Можеш ли да подскажеш нещо? Още кой ще бъде прибавен?

КГ: Ще има много хора от Проект Разкритие на Стивън Гриър. Мисля, че това стана през 2001 г., когато той събра всички тези хора пред медиите в Конгреса. Много от тези хора ще бъдат представени в сайта, както и хора от финансовия сектор, както и свидетели от другите сектори, не само свидетели по въпросите на извънземните.

ДЧ: Да, и ние ще поговорим как точно правиш това стартиране и свързания с него маркетинг, защото това е много интересно.

Между другото, току-що получих един и-мейл, който гласи: „Джими, трябва да споменеш, че днес е рожденият ден на Брад Делп. Брад напусна този свят през 2007-ма, когато извърши самоубийство, но той бе възхитителният глас на групата „Бостън”. И аз искам да те попитам, докато израстваше, ти беше ли фен на ”Бостън”?

КГ: Ами аз израснах … Моят баща бе рокаджия … Неговото име е записано в Рок залата на славата в Далас. Така че аз израснах в атмосферата на рока.

ДЧ: Да, човече, и Брад … Знаеш ли какво? Когато слушах „Бостън” за първи път, както всички други, си казах: „Мамка му! Как е възможно някой да пее ПО ТОЗИ НАЧИН?!“ Искам да кажа … той беше всичко това. И така, Брад, честит рожден ден! Мисля, че „Бостън” означаваше много за нашето детство и юношество. И ето че днес е рожденият ден на нашия починал приятел Брад Делп.

ПОВЕЧЕ ОТНОСНО TRUEDISCLOSURE.ORG

Добре, нека поговорим за TrueDisclosure.org. Зная, че ти работиш върху този сайт от доста време и си ни говорил много за него. И сега той е вече реалност.  Защо реши да направиш това и каква бе твоята идея? Кой предложи създаването на TrueDisclosure?

КГ: Ами, TrueDisclosure.org . . . Аз всъщност имам доста малко участие. Има много прекрасни доброволци, които го сглобиха, и аз нямам разрешение да огласявам имената им, така че няма да го направя. Идеята на проекта е да съберем всички заедно … мисля, че модерният израз, който използвах, е „Единство в общността”. Това поначало започна със … Сините авиани искаха това да излезе на бял свят.

След това Съветът на Тайната космическа програма, след като научиха за това, застанаха всички зад идеята, макар да бяха скептици дали хората могат да се съберат в едно и да загърбят много от своите убеждения за това как трябва да протече разкритието и да работят в името на една обща цел за разкриване на информацията, и едва след това да решават кое е истина и как то се вписва в системата на убежденията ни.

ДЧ: Сега ти си решил да поемеш по един уникален път и да изведеш това също и в масовия маркетинг. Защо направи този избор? Мисля, че това е прекрасно, но също така много смело. Защо се реши на тази стъпка?

КГ: Ами защо трябва да убеждаваш певците в достойнствата на песента? Знаеш, че всеки, който слуша това предаване, в някаква степен е убеден, че ние сме посещавани.

Така че това, което Сините авиани искат от нас, е, да започнем да влияем на масовото съзнание, на начина, по който останалите хора … Знаеш ли, те ще чуят голяма част от тази информация и няма да й повярват, и ще продължат живота си по старому. Това семе обаче ще бъде вече посадено. То ще е влязло в съзнанието им.

Така че това има един измерим резултат върху останалата част на обществото и може да накара Ефекта на стотната маймуна да се задейства.

КАКВИ СА МАРКЕТИНГ ПЛАНОВЕТЕ ЗА НОВИЯ УЕБСАЙТ?

ДЧ: И така, какви са твоите маркетинг планове? Можеш ли да споделиш това с аудиторията?

КГ: Да, да. В TrueDisclosure.org няма да видиш мен и хора от тази общност, които нямат доказателства зад себе си. Така както Стив Гриър събра доказателства за всички свои свидетели и ги провери, това са хора, които ние трябва да представим … това е видът информация, която трябва да представим пред масовото съзнание.

Защото, честно казано, ако аз изляза напред и започна да говоря за четириметрови същества, подобни на сини птици, какво мислиш, че ще направят обикновените хора? Те как ще реагират? Ние трябва да започнем да рекламираме и след минута ще ти разкажа за рекламирането и за провокирането на хората така, че да започнат да се ровят в детайлите на информацията и когато започнат да се пробуждат, както ние казваме, те ще бъдат готови да приемат останалата наша информация.

ДЧ: Точно така, точно така. И така … Да, продължавай … Продължавай с маркетинга.

КГ: Да. По отношение на маркетинга ние ще създадем реклами за ЮТюб, по телевизията, радиото, които са адресирани директно за масовия зрител и слушател, който е вече програмиран да се кикоти, когато чуе за НЛО и като представим нещата по един съвсем конкретен начин, то тези хора ще … те ще бъдат по-готови да приемат останалата информация.

ДЧ: Значи ти предлагаш … аз само ще изброя тук спортни радиопредавания, Си Ен Ен, радио, този вид масови предавания и че ще можем да очакваме …

КГ: Да. Финансови радиопредавания, предавания, в които хората слушат бизнес новини … този вид места. Също поставяне на съобщения в обществения транспорт, пътни знаци. Всички тези неща ще започнат да засипват хората с информация.

Всичко това ще бъде финансирано от масовата публика. Ние ще направим цялата своя реклама с отворен код, така че да можеш да отидеш в нашия уеб сайт, да си свалиш … ако искаш да си поставиш магнитче на колата, реклама на вратата на жилището си, ще можеш да си свалиш такъв файл и да отидеш с него да ти изработят изтривалка пред жилището ти със съответното изображение.

И ако искаш да имаш един билборд в района, където живееш, ние ще имаме финансиране от хората в различни градове и хората ще могат да правят дарения за билбордове и реклами там, където живеят.

ДЧ: И в автобуси, в масовия транспорт?

КГ: Да, точно така. В автобуси, във влакови станции.

ДЧ: Това е амбициозно, но звучи като правилният подход. Какъв мислиш, че ще бъде отзивът на това? Мислиш ли, че някой като Си Ен Ен или друга официална медия ще поеме тази рекламна кампания и ще я коментира? Това част ли е от твоята представа?

КГ: Това не е задължително част от представата ни, защото тези хора ще прехапят езиците си, ако ще трябва да я споменат в своите новини. В началото ние ще атакуваме няколко големи града и няколко рекламни средства и след като веднъж хората започнат да забелязват тези реклами … различните видове рекламиране ще започнат да привличат все повече внимание.

Да кажем, че закачим един добър билборд в центъра на Лос Анжелис, това ще привлече вниманието, или в Ню Йорк, това определено ще привлече вниманието на медиите.

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ИНФОРМАЦИЯТА НА ЕДУАРД СНОУДЪН И ТАЗИ НА ГАРИ МАККИНЪН

ДЧ: Какво е мнението ти за различията между Едуард Сноудън и да речем Гари Маккинън? Мислиш ли, че разкритията на Сноудън – не само за присъствието на извънземни, но общо по въпросите на уфологията, са достатъчно сериозни, за да го сложат в една категория с Гари Маккинън, защото както знаеш, Гари разкри съществуването на Тайната космическа програма и шокира всички? Е ли Едуард Сноудън на същото ниво?

КГ: Информацията на Едуард Сноудън е много значима и още не е напълно оповестена. В информацията на Сноудън има много данни, за които даже не сме чули нищо. Така че има още да научим от Сноудън в бъдеще, особено когато се засили този процес на общо разсекретяване.

ДЧ: Бил ли си в контакт със Сноудън? Той търсил ли е връзка с теб?

КГ: Не, не съм, не.

ДЧ: А с Джулиан Асандж?

КГ: Не.

ДЧ: Очакваш ли контакт от тяхна страна?

КГ: Не, освен … Наистина не очаквам, защото когато започне това масово разсекретяване, всички тези хора ще бъдат толкова ангажирани, че вероятно няма да искат да разговарят с мен. Не виждам те да искат да разговарят с мен, освен ако тази идея за Истинско разкритие се реализира и привлече вниманието така, че те да видят в нея средство за оповестяване на информация.

ДЧ: Да, този уебсайт изглежда много стандартен, нали? Той не изглежда както хората биха очаквали – хора с островърхи шапки, малки зелени човечета и пр.

КГ: Да, абсолютно.

ДЧ: Това нарочно ли е направено така, че да не обиди тези, които не са част от твоята аудитория в момента?

КГ: Да, абсолютно. Ние сме проектирали всичко така, че да бъде привлекателно за хора, както казах, които обикновено започват да въртят очи, когато чуят думичката „НЛО”. Ако искаме хората да останат в сайта и да започнат наистина да дълбаят информацията, то трябва да създадем условия те да се чувстват комфортно.

ДЧ: Точно така. Искам за момент да изоставим Истинско разкритие. Ще се завърнем към него по-късно. Защото има някои неща, току-що появили се в новините, които мисля, че са наистина забележителни.

НАСА РАЗКРИВА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЮПИТЕР И МАРС

Една от новините е тази на НАСА за случващото се на Юпитер. Бих искал да говорим за този проект. Също така за разговорите относно Марс, които станаха ежедневни, и за това, което НАСА извършва на Марс.

Защо е този фокус върху Марс и Юпитер точно сега? Искам да кажа, че това са ежедневни новини.

КГ: Разбира се, ти знаеш, че фокусът върху Юпитер е, защото сондата Джуно е достигнала целта си и ние ще започнем да виждаме някои удивителни снимки, както и телеметрични данни. От официалната преса ще научим още много за това, което се случва около Юпитер. Знаеш ли, Юпитер е като една мини слънчева система. Така че там има много, което да научим.

Колкото до Марс, на нея отдавна са гледали като място за продължаване живота на земните видове в случай на катастрофа на Земята. Там човечеството ще може да съществува, защото там ще имаме колонии и Марс ще може да действа нещо като Ноев ковчег.

ДЧ: Мислиш ли, Кори, че Джуно ще открие нещо, което ти вече знаеш, и че те ще бъдат честни с нас във връзка с тази информация?
КГ: Сега е времето на разкритията и те намекваха и ни позволяваха да научаваме все повече неща относно възможността за живи микроби на други планети от Слънчевата система. Така че мисля, че те ще започнат да споделят нещата, които Джуно ще открива, най-малкото частично.

ДЧ: Има ли … А когато стане дума за Федерацията и за Съвета, където си присъствал и си бил част от земната делегация, там има ли нещо свързано с Юпитер, което Джуно ще открие?

КГ: Знаеш ли, има много неща, които се случват около Юпитер и неговите луни. Има голяма част от тази територия, която е извън достъпа на Тайната космическа програма.

ДЧ: Разбирам.

ВЕРОЯТНО НАСА ПЪРВО ЩЕ СЪОБЩИ НАЛИЧИЕТО НА МИКРОБЕН ЖИВОТ.

КГ: Да, там се случват доста неща. Много малко хора са наясно с това, което става там. Всъщност не мисля, че има някой, който да е напълно наясно. Има доста неща, които се случват в нашата Слънчева система и мисля, че много от тези частични оповестявания имат за цел да започнат психологически да подготвят хората за това, че сме открили микробен живот на една от луните на Юпитер или на един малък кратер на Марс, където имаме вода непосредствено под повърхността. Имам усещането, че ще започнем да чуваме подобни неща, преди да видим световни лидери изправени редом с някой извънземен.

ДЧ: Да, точно това искам да кажа. Дали това е част от … защото очевидно те знаят нещо. И аз говоря най-общо за НАСА и за спътника Европа, и за   различните луни около Юпитер, и за факта, че те са покрити с вода. И те са ни намеквали за съществуването на живот там от много време.

Мисля също така, че Артър Кларк също е знаел нещо. Той определено е писал за това.

Колкото до начина, по който Джуно ще отиде там за първи път, това е, защото те знаят, че нещо се случва и имат нужда да ни подават информацията капка по капка, така че да не изпаднем в шок, което не мисля, че ще стане, но това е, което те мислят.

ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВАТ УСПОРЕДНО ПРОТИЧАЩИ ПРОГРАМИ

КГ: Знаеш ли, начинът, по който се провеждат всички такива програми, винаги има няколко, които протичат успоредно, и НАСА, ако вземем мисията на Джуно … хората, които работят там, тяхната мисия е да отидат там с това, което считат за най-модерната технология, с която разполагаме, и да вземат телеметрични данни за една планета, за която имаме много открити въпроси. Така че на тяхното ниво, това е тяхната задача.

В същото време други хора нагоре по веригата ще имат други цели и ще използват програмата за разпространение на информация сред обществото, която мислят, че ще насочи хората … мисленето им, в определена посока.

РАНО ИЛИ КЪСНО ТАЙНОТО ЗЕМНО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА РАЗСЕКРЕТЯВАНЕТО.

ДЧ: Да. И това, което виждам, е, Кори, че ти и Дейвид имате много последователи. Техният брой се увеличава буквално всеки ден. Имате на разположение това шоу, имате и предаването Coast to Coast, нали? Всичко това се увеличава всеки ден и много скоро това ще бъде извън техния контрол. Извън ТЕХНИЯ контрол. С други думи, маската, искам да кажа маскировката на Джуно, няма да мине. И тези програми, за които говориш, тези успоредно протичащи програми, те също няма повече да имат резултат. В крайна сметка истината ще излезе наяве не само чрез Истинско разкритие и чрез Съюза на Сферичните същества, но и чрез това шоу и чрез мълвата на улицата. Хората разговарят помежду си и това е най-важното. И маскировката на Джуно, както и тези програми, повече няма да вършат работа.

ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ПРОБУЖДАТ

КГ: Те вече губят способността си да манипулират хората. Знаеш ли, обикновените хора се пробуждат. Виждам това навсякъде около себе си. Виждам хора, които обикновено … те ходят на работа и ходят на църква, включват радиото и слушат ежедневната правителствена пропаганда и не мислят за нищо.

ДЧ: Да, така е.

КГ: Чувам как тези хора коментират и задават въпроси, за които преди даже не са и помисляли. Така че наистина нещо се случва.

ДЧ: Имам безброй въпроси постъпили чрез Интернет и Туитър и пр., и искам да ти задам някои от тях наистина много набързо.

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ, ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕМ ЕНЕРГИЙНОТО ИЗБУХВАНЕ НА СЛЪНЦЕТО?

Това е от Ани и тя пише: „Моля, попитай Кори за възможната енергийна вълна от Слънцето и какво ние, малките хора, можем да направим, за да оцелеем от това преживяване, освен да се преместим в Антарктика.”
КГ: Ха, ха. Има различни групи, които имат различни идеи и убеждения за това какво ще се случи в края на този цикъл или времеви период. Както съм заявил, има престъпни групировки, които … техните специалисти по виждане от разстояние и техните технологии за генериране на сценарии на вероятното бъдеще са им показали, че Земята ще претърпи един голям удар, който ще бъде унищожителен. Е, има други хора, които имат различни идеи – че това ще бъде едно положително преживяване или че няма да бъде преживяването, към което сме се насочили. Има голям спектър от различни идеи за това какво ще се случи.

Така че ние не можем да се придвижим напред обхванати от страх. Ние трябва да се придвижим напред … просто, предполагам, като се фокусираме върху посланието на Сините авиани, което посочва най-добрият път напред.

Това ще рече да си преработила всичко в своята карма, като си простила на себе си, на другите и като се стремиш ежедневно да бъдеш в услуга на другите. Наистина да простиш на себе си за нещата, които си направила или си позволила да се случат. Започни да правиш това и вибрациите ти ще започнат да съответстват на това, в което навлизаме.

КАКВО ВИДЯ В НЕБЕТО ПО ВРЕМЕ НА СЕМИНАРА „КОНТАКТ В ПУСТИНЯТА”?  *)

*) Ежегоден семинар по въпроси, свързани с контакти с извънземните, провеждан в националния парк „Джошуа трии” в Калифорния. За 2016 г. – от 3-ти до 6-ти юни. – Бел.прев.

ДЧ: Бих искал да те попитам набързо, преди да продължим с въпросите – какво лично ти се случи по време на „Контакт в пустинята”? Имам предвид това, което ставаше в небето над нас. Това бе една твърде шантава седмица.

Какво мислиш, че се случваше, защото ти имаше свои видения, аз имах мои видения, имахме някои общи видения с уредите за нощно виждане. Какво бе всичко това?

КГ: Ами, не зная. Аз си седях там в бунгалото и небето бе над мен. Погледнах нагоре и видях … нещо, което приличаше на синя звезда. И си помислих дали това не бе някакво светлинно отражение в небето, или нещо подобно. Погледнах, светлината примигна и след това се отдалечи.

Тогава излязох навън и видях една синя светлина, която просто летеше във въздуха, и аз й направих един видеозапис. Това не приличаше на обикновените ми преживявания с някоя Синя сфера. Обаче синята светлина направи редица зигзаг движения наоколо, след което отлетя зад един планински връх.

Тогава писах веднага на Дейвид, който излезе на открито и също успя да я наблюдава. Наблюдавах и някои други неща, но знаеш ли, аз наистина нямам повече представа от който и да е друг за това какво точно може да са видели.

ДЧ: Това бе една наистина невероятна седмица, нали?

КГ: Доста хора имаха някои много интересни преживявания. Много хора имаха своите първи визуални наблюдения на подобни неща. Беше доста вълнуващо и един голям уикенд за много хора.

ДЧ: Бе наистина удивително и не зная дали причината бе „Контакт в пустинята”. Не зная, но бе някак иронично.

КГ: Съгласен съм. Виждаш всички тези хора с такова любвеобилно, високо съзнание, които излъчват желание за контакт. Това би трябвало да привлече някакво внимание.

ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ ДЖИМИ ВИДЯ СФЕРА В НЕБЕТО ПО ВРЕМЕ НА „КОНТАКТ В ПУСТИНЯТА”.

ДЧ: Беше просто изключително. А миналата година, не зная дали съм ти споменавал това, ние имахме бунгало, което беше … Не, съжалявам, това бе преди три години. Бунгалото ни бе сред пустинята, около 20 мили вън от Джошуа Трии. И тази сфера, не зная как да я обясня по-добре, но тази топка от светлина на около няколкостотин метра разстояние, просто се изстреля нагоре от пустинята, нагоре, нагоре и изчезна в атмосферата. Бяхме десет души, които я видяхме.
Това бе едно вълнуващо преживяване – бе изключително във всяко едно отношение да видиш как нещо такова се случва. Една бяла топка от светлина.

В същото време този последен семинар, това бе едно цяло шоу. Знаеш ли, това бе наистина …

КГ: Да, това бе едно шоу. Това е добър начин да се опише. Като че ли те бяха просто там отгоре и ни махаха.

ДЧ: Намигваха ни.

КГ: Да, буквално.

ДЧ: Оттогава бил ли си в контакт със Сините авиани, или с някого другиго от Федерацията и питал ли си ги какво са правили по време на семинара?

КГ: Имал съм контакт със Сините авиани, но това не бе нещо, което да ми е минало през ума да ги попитам.

ДЧ: Би ли ги попитал заради мен при следващия си контакт? Дали знаят какво се е случило по време на „Контакт в пустинята”, дали това са били те, дали имат някаква информация? Трябва да ги попиташ, защото те просто биха могли да имат някаква информация.

КГ: Да, няма да навреди да ги попитам.

ДЧ: Да, да, да. Сега, Кори, би ли желал да отговориш на някои въпроси, зададени по телефона?

КАКВА Е ФУНКЦИЯТА НА СВЕЩЕНОТО ЖЕНСКО НАЧАЛО ПРИ РАЗКРИТИЕТО?

ДЧ: Ето първият въпрос: „Каква е функцията на свещеното женско начало в процеса на разкритие?”

КГ: Това вероятно ще бъде в сърцевината на процеса на разкритие. Целият този, предполагам задвижван от мъжки тестостерон войнолюбив свят, който имаме сега, ще залезе и както се казва „хората ще превърнат мечовете си в плугове“. И хората ще … всъщност те ще се помирят. Мисля, че ние се движим точно в тази посока – към този тип енергия.

Предполагам, че преминаваме в друга фаза … Ние наистина ще се трансформираме в повече женска енергия.

ДЧ: Вярно ли е, че културата на Сините авиани е основана … е по-балансирана и не толкова ориентирана към мъжкото?

КГ: Да. Те са … Те нямат това его. При тях хората не надуват гърдите си, за да привлекат внимание или не се опитват да налагат със сила мнението си. За нас е наистина трудно да разберем съществата от различна категория плътност, защото ние се опитваме … ние се опитваме да проектираме начина, по който ние мислим и се държим, върху тях – точно както правим това и по отношение на другите хора.

ДАЛИ ЕГИПТЯНИТЕ, ГЪРЦИТЕ И ДРУГИТЕ ДРЕВНИ КУЛТУРИ СА ИМАЛИ ПРЯК КОНТАКТ СЪС СИНИТЕ АВИАНИ?

ДЧ: Винаги съм искал да зная това за … много от изображенията на древен Египет, и не само в Египет, но и в древна Гърция и в други култури, на човеци с глави на птици … Дали това … Мислиш ли, че това има пряка връзка с контакти със Сините авиани в миналото?

КГ: Знаеш ли, аз бях скептик по този въпрос, преди да срещна Уилям Хенри и видях много от тези … Знаеш ли, неговата книга в момента се разпродава като топъл хляб, защото изображенията и всички изследвания, които той е провел … и то през много продължителен период … от 2003 г. насам, той е изследвал тези неща. Така че за мен стана много очевидно, че такава връзка съществува.
ДЧ: Точно така.

КАК МОЖЕМ ДА РАЗВИЕМ СЪВМЕСТНО „ЕДИНСТВО В ОБЩНОСТТА”?

ДЧ: Следващият въпрос: „Как можем да развием съвместно „Единство в общността”?

КГ: Начинът всеки да направи това е чрез собственото си поведение и собствените си мисловни процеси. Това е естественият път и най-добрият начин да повлияем върху съзнанието на другите около нас. По същество това означава да водиш чрез личния си пример.

Не участвай във форуми и не седи и не води спорове за това какво представлява разкритието или кои групи извънземни са добри или по-лоши. Знаеш ли какво? Никой от нас няма да знае отговорите, докато не получим цялата информация.
Точно сега събираме отделните парчета, изследваме и правим най-доброто, което можем. И всички гледаме на нещата през различни очила и различни системи от вярвания и убеждения. Никога няма да се обединим и да работим заедно, ако се фокусираме върху всички тези дребни идеологии и убеждения.

СРЕД УФОЛОЗИТЕ ИМА МНОГО ВЪТРЕШНИ БОРБИ

ДЧ: Какво мислиш за това, Кори? Сигурен съм, че си нямал представа за вътрешните борби и проявите на егото сред уфолозите не само относно разкритието, но и за контактите с извънземните като цяло. Това шокира ли те? И какво мислиш за тези междуособици?

КГ: За мен това бе един невероятен шок. Аз бях … Знаеш ли, много хора в тази сфера представят себе си като духовно развити, а в същото време са точната антитеза на това. Да, има много хора, увлечени от своето его, които искат тяхната истина и тяхната информация да бъде по-популярна от тази на всички останали.
Това бе много разочароващо, но в тази сфера има наистина също и стабилни, добри хора. За да постигнем нещо обаче, ние трябва да работим с его маниаците, с тези, които моментално подскачат, когато някой каже нещо, което е против тяхната лична идеология или убеждения. 

Трябва да свалим маската на цялата тази информация, около която спорим, и трябва просто да застанем заедно и да започнем да протестираме. Ние ще отидем във Вашингтон, ще направим един поход – поход на един милион души в името на разкритието. Нищо няма да се случи, докато не започнем да се примиряваме с идеологичните си различия и просто започнем да се борим за освобождаването на информацията.

ДЧ: Да, аз имах разговор с Рита и заедно разговаряхме с някого, когото уважаваме, всички уважаваме. Няма да разкрия кой бе този човек, но това бе неговият коментар.

Той каза: „Не мога да понасям повече егото на уфолозите. Сред тях има прекалено много хора, които настояват, че притежават всички отговори и че знаят какво се случва, а аз не зная какво се случва. А всичко, което можем да направим, е да седнем и да комуникираме един с друг и да споделяме идеи, и … Просто не мога да понасям повече някой, който заявява, че знае точно какво се случва.”

И аз мисля, че той е напълно прав. Ние всички трябва да седнем, да споделяме информация и да разрешим по този начин различията си. Не трябва да позволим на егото и на междуособиците и на „или ще бъде както аз кажа, или няма да го бъде” да застават между нас, защото този вид „разделяй и владей“ е точно това, от което нямаме нужда.

КГ: Абсолютно, съгласен съм от все сърце с това, което току-що каза.

ДЧ: Това е лудост. И знаеш ли какво, заедно с теб … когато съм срещал тези пристъпи на его, аз винаги съм отстоявал принципите си и съм казвал: „Спрете тази глупост. Просто я спрете. Аз няма да участвам във всичко това.”

КАКВО БИ КАЗАЛ НА ЕЛОН МЪСК, АКО ГО СРЕЩНЕШ? *)

*) Elon Musk – основател и главен изпълнителен директор на фирмите SpaceX и Tesla Motors. Бел.прев.

Нека видим следващия въпрос: „Моля, би ли попитал Кори …” – о, това е чудесно. Това ще ти достави удоволствие. „Моля, би ли попитал Кори какво би казал на Елон Мъск, ако се окаже седнал срещу него на едно закрито заседание?” 

КГ: Ами, преди всичко ще го информирам … или ще го окуража да бъде изключително внимателен с тези неща около изкуствения интелект, с които започва да се рови. Думите му говорят, че има много добра глава на раменете си. Бих го посъветвал да се фокусира върху това, което прави, за да изведе своята група на Марс.

Мисля, че ще има множество малки трудности, които ще му се случат, за да му попречат, както това се случи с НАСА, когато имаше намеса в дейността им. Той трябва просто да упорства и да кара твърдо напред. Има надежда, че неговата космическа програма, която е корпоративна, ще ни предостави повече прозрачност от НАСА.

ДЧ: Space-X, която е . . . Основната им сграда е тук в Лос Анжелис и не зная дали си я виждал, но следващия път … Ако не си, когато си тук следващия път, ще те заведа. Трябва да я видиш.

Сградата … Това е най-голямото нещо, което си виждал. Тя е огромна. Тя не е висока, а просто блок след блок след блок. Висока е около пет етажа, но е чудовищна. И когато отидеш там и разбереш какви пари и какво стои зад тази програма, това е цяла лудост. НАСА няма нищо, което да изглежда по този начин. Това е нещо изключително.

КАКВО БИ КАЗАЛ НА ДОНАЛД ТРЪМП?

Въпросът има и втора част: „Какво би казал на Доналд Тръмп при същите обстоятелства?”

КГ: От това, което съм видял в миналото, Доналд Тръмп проявява интерес към конспиративните теории или към различна неофициална информация. Така че мисля, че той може би ще е по-отворен към информация, която би осветлила някои от тези програми със специален достъп, тайни програми, за които не може да очаква да получи информация от страна на правителството.

ДЧ: Точно така.

КГ: Всъщност не зная. Тъй като той е аутсайдер, надявам се да е склонен да предостави повече информация на широката публика. Всъщност обаче не мисля, че някакъв тип разкритие или подобна информация ще бъде излъчена от който и да е правителствен офис. Просто не го виждам.

ДАЛИ ЛОШАТА КРЪВ ИМА НЕЩО ОБЩО С ТОВА ДА ИЗПИТВАШ ЕМПАТИЯ, ИЛИ ДА ИМАШ КОНТАКТИ С ИЗВЪНЗЕМНИ?

ДЧ: Дали лошата кръв е свързана с това да изпитваш емпатия, или да контактуваш с извънземни?
КГ: Питали са ме за това и преди. Хора с всякакви различни типове кръв имат такива преживявания. Моята група е нулева положителна, но наистина не виждам какво значение може да има кръвната група, за разлика от генеалогията, от която те се интересуват.

КАЗАНО ЛИ ТИ Е БИЛО НЕЩО ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ?

ДЧ: „Можеш ли да попиташ Кори дали му е казано нещо за предстоящите избори?” Ти знаеше, че ще има и такъв въпрос.

КГ: Единственото нещо, което ми казаха, е, че те вярват, че всичко ще бъде … Управляващата върхушка ще направи всичко възможно да попречи на Тръмп да спечели изборите. Така ще стане даже и ако ще трябва да фалшифицират изборите, няма значение. Чух, че има много опити за намеса и че много хора от Съюза (на Тайната космическа програма) са зад движенията, които подкрепят Сандърс и Тръмп, но не съм чул никакви подробности относно крайните резултати.

КАК МОЖЕМ ДА РАЗБУДИМ ХОРАТА?

ДЧ: Колко много са хората, които не желаят да обсъждат извънземните раси или галактическите енергийни вълни? Как можем да преодолеем тази инерция?

КГ: На първо място, не можем да очакваме да постигнем това незабавно. Това е целият замисъл на начина, по който ние представяме информацията в  TrueDisclosure.org. Хората са програмирани да осмиват всичко, свързано с извънземните или с НЛО – каквото и да е то. Хората са напълно програмирани.

Единственият начин да ги накараме да започнат да се замислят е да им предоставим основната съществена информация от хора с авторитет, от хора, които могат да видят, да проучат и тогава техните умове ще започнат да се отварят. Те ще започнат да извършват собствени изследвания за проведените контакти и ще се заровят в наличната информация. Те ще започнат да пресяват информацията, когато са готови. Ако обаче те не са готови, не трябва да им я напъхваме насила в главите.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ЕФЕКТЪТ МАНДЕЛА*) ДА БЪДЕ ОБЯСНЕН С УСПОРЕДНИ ВРЕМЕВИ ЛИНИИ?

*) Ефект Мандела – феномен, при който група хора установяват, че нещо, приемано за обществено доказан факт и за което вярват, че имат конкретни лични спомени, се оказва невярно. Терминът носи наименованието си от факта, че до един момент много хора са си спомняли, че Нелсън Мандела е загинал в затвора през 1980-те години, докато всъщност той живее дълго време след освобождаването си и умира през 2013 г.  – Бел.прев.

ДЧ: Запознат ли си с ефекта Мандела?

КГ: Да, всъщност се запознах с него съвсем наскоро. Когато записвахме последното предаване на Космическо разкритие, мисля, че Джей Уайднър (Jay Weidner) повдигна този въпрос и спомена някои подробности. Това определено привлече вниманието ми.

ДЧ: Да, това е доста странно. И то е свързано със следващия въпрос, ето защо исках първо да съм сигурен, че си запознат с този ефект. Та въпросът е: „Попитай Кори дали ефектът Мандела може да бъде обяснен с успоредни времеви линии.”

КГ: Абсолютно. Едно от нещата, разисквани в публичните дискусии относно секретната информация, е, че когато можеш да пътуваш в пространството, ти можеш да пътуваш и във времето. Просто така стават нещата.

ОПИШИ ПОРТАЛА В БЛИЗОСТ ДО СЛЪНЦЕТО

ДЧ: Можеш ли да кажеш нещо относно между-галактическия портал близко до нашето Слънце, за който Дейвид Уилкок говори снощи?

КГ: Да. Цялата галактика и вселената са свързани с електромагнитни нишки. В Тайната космическа програма ги наричат Космическа мрежа. Всяка звезда е свързана с всяка друга звезда чрез една такава нишка.

Така че имаме местни портали, които … Тези нишки са, които следваш, когато пътуваш от звезда до звезда чрез даден портал. В различни области можеш да срещнеш тези Супер портали, които се вливат в … това е един по-широк клон на Космическата мрежа, който има връзка с по-малки нишки. Тези по-дебели нишки свързват галактиките една с друга.

ДЧ: Интересно.

КГ: И ние имаме един такъв Супер портал много близко до нашата звезда, който е един силно желан портал.

ДЧ: Той преднамерено ли е конструиран, за да бъде в нашата Слънчева система, или е просто природно явление?

КГ: Не, това е един естествен портал.

ДЧ: Интересно. Защо мислиш, че … Разбирам, че той е естествен, но защо мислиш, че сме се оказали такива късметлии?

КГ: Не че задължително сме били толкова късметлии, но там се е развило цялото действие и през този портал са дошли много от т.нар. генетични фермери, за да извършат своята работа, което очевидно е довело до това, което сме – ние сме тяхно произведение.

СЪЩЕСТВУВАТ ЛИ НАНО-ИЗВЪНЗЕМНИ?

ДЧ: Мохи, това е нейното име, иска да знае дали съществуват нано-извънземни.

КГ: Мисля, че зная тя какво има предвид. Нямам никаква информация за микроскопични видове извънземни същества, но има едни много, много малки по размери извънземни.

Знаеш ли, имаше един появил се доста малък извънземен кораб, който изглеждаше като едно колело и който бе изпълнен с близо 80 различни видове.
Така че определено има много малки същества.

ДЧ: Когато казваш „малък кораб“, какво имаш предвид?

КГ: Колкото волана на една лека кола.

ДЧ: Наистина?!

КГ: Да.

ДЧ: А самите същества, за какви размери говорим? Високи 2-3 см.? По-малки?

КГ: Не зная размерите на съществата в кораба. Корабът, за който говоря, се е появявал пред много хора. Появявал се е за няколко секунди и е изчезвал. Те са идвали, за да наблюдават нещо.

ДЧ: За да бъда честен към всички слушатели, аз всъщност разговарях с Кори за това, когато седяхме заедно пред едно барбекю и тогава той ми отговори същото. И на мен ми се иска да зная повече, но това е положението.

ВИЖДАЛ ЛИ СИ НЯКОГА ИЗВЪНЗЕМНО, КОЕТО ДА ТЕ НАКАРА ДА СЕ РАЗСМЕЕШ НА ГЛАС?

ДЧ: Искам да прочета този въпрос буквално, както е записан: „Виждал ли си някога извънземно, което изглежда толкова смешно, че си се изсмял на глас?”

КГ: Не, никога не съм се смял на глас. Знаеш ли, има някои, които се движат малко странно. Ще ти направят впечатление на много странни, но нищо, което да те накара да се засмееш.

ДАЛИ ЧЕРВЕНОКОСИТЕ ХОРА СА ГАЛАКТИЧЕСКИ ЧОВЕЦИ?

ДЧ: Ха, ха, ха. „Джими, попитай Кори дали тези, които са родени с червени коси, са галактически хора?”

КГ: Нямам идея. Ние всички сме галактически хора. Не зная какво означава да си роден с червена коса или със сини, или зелени очи. Нямам представа.

КАКВИ СА ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОКОЛО ВОЙНАТА ВОДЕНА НАД ЗЕМЯТА?

ДЧ: „Моля, попитай Кори какви са последните новини около войната над Земята.”

КГ: Единственото ново нещо, което получих след това, което изнесоха Дейвид Уилкок и Д-р Сала, бе, че всички тези различни групи не бяха доволни относно последната информация, която ние двамата с Дейвид сме разпространили … по най-различни причини. Земния съюз не бяха доволни, че ние сме оповестили техния нов боен кораб, който е атакувал подобните на водна капка по форма вражески кораби над Антарктика. Има различни хора, които са част от Земния съюз, които не са знаели за това, че са притежавали тази технология, но вече знаят.

Има групи, които са части от престъпните формирования от нацистки тип тук на Земята, които бяха силно смутени от информацията, която разпространихме относно местонахожденията на тези съоръжения в Антарктика. Те бяха смутени, че не са засекли кораба на Аншар, когато е бил там на разузнавателен полет.
Това изчерпва единствените новини, които имам след публикуването на тази информация.

ВИЖДАЛ ЛИ СИ НЯКОГА ПРОЗРАЧНИ ИЗВЪНЗЕМНИ СЪЩЕСТВА?

ДЧ: Лори Макдоналд пита: „Джими, моля попитай Кори дали е виждал прозрачни извънземни същества.”

КГ: Имаше същества, които бяха … те не бяха напълно прозрачни, но телата им изглеждаха като направени от желе. Светлината проникваше навътре в телата им. Също така имаше същества, които използваха технологии, за да маскират външния си вид. Можехме да видим само леки очертания на телата им и някои от чертите на лицата им, но не бяха прозрачни като стъкло.

ДЧ: Как някой би могъл да каже дали те притежават извънземна ДНК?

КГ: Честно казано, аз мисля, че всеки човек на планетата притежава извънземна ДНК.

СРЕЩАЛ ЛИ СИ РАНДИ КРЕЙМЪР (RANDY CRAMER)?

ДЧ: Има въпрос дали си срещал Ранди Креймър.*)

*)Randy Cramer – един от така наречените бивши „супер войници”, появил се миналата година като свидетел в публичното пространство. – Бел. прев.

КГ: Не, не познавам и не съм срещал Ранди Креймър.

СЛЕД РАЗКРИТИЕТО ХОРАТА, ОТВЛЕЧЕНИ КАТО ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА  MYLAB, ЩЕ РАЗПОЛАГАТ ЛИ С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ?

ДЧ: „Би ли попитал Кори, когато настъпи разкритието на секретната информация, дали всички хора, участвали в проектите на MYLAB и които не могат да си спомнят за това, ще получат информация за случилото се?”

КГ: Мисля, че ще получат. Тези хора ще трябва да решават същите проблеми като всеки друг човек, когато стане това разкритие. Ще трябва да съвместим новополучената информация със своите вярвания и убеждения, със своя житейски опит. Ще бъде трудно и малко объркващо. Същото ще се отнася и за участниците в тези програми, защото много от тези хора ще притежават способността да започнат да възвръщат паметта си. Те задължително няма да искат да си припомнят някои неща.

СИНИТЕ АВИАНИ ЗАНИМАВАТ ЛИ СЕ С МУЗИКА?

ДЧ: Сините авиани занимават ли се с музика, и ако „да”, ти слушал ли си такава музика?

КГ: Не съм чул нищо, което да ми прилича на музика, свързано със Сините авиани. Тези същества … те са от по-висш порядък на плътност. Има други извънземни, при които различни аспекти от културата им е подобна на нашата – музика, храни, изкуство. Доста от съществата, които ще срещаме, няма да са много по-различни от нас.

УВЕЛИЧАВАЩИТЕ СЕ ШУМАН ЧЕСТОТИ ОТРАЗЯВАТ ЛИ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ НА ПЛАНЕТАТА?

Въпрос: Чел ли си някога нещо или да си чул в последно време от учени, че тези Шуман честоти или т.нар. Шуман резонанс е изчезнал от графиките им? Искам да кажа, че те е трябвало буквално да намалят мащаба на своите графики, за да обхванат количеството енергия, произвеждана в момента.

Мисля, че това е част от процеса на възнесение – увеличаване вибрациите на планетата, на Гая. Знаеш ли нещо за това?

КГ: Не съм видял нищо в програмите, пряко свързано с промяната на резонанса Шуман. Чувал съм за това, но лично не съм виждал потвърждение. В същото време мисля, че това е напълно възможно при увеличаващият се приток на енергия през Слънцето и през другите части на Слънчевата система, дължащ се на това, че Слънчевата система навлиза в поле на високо енергиен облак.

ДАЛИ ЛОШИТЕ ОТ ТАЙНАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА СА СЕ ПОЯВЯВАЛИ В ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА?

Въпрос на Мелиса: Знаеш ли дали лошите хора от Тайната космическа програма се появяват в домовете на хората?

КГ: Да, имало е такива случаи. Военни отвличания на хора, които са били преди това отвличани от извънземни. Тези хора се появяват, за да разберат от какво са се интересували извънземните.

Мелиса: При мен бе различно, защото те се появиха в дома ми, но бяха зад гърба ми. И някой докосна рамото ми. Той постави ръка на рамото ми и каза: „Искаме да знаеш, че ние сме тук.” Но не ми позволиха да се обърна и цялата комуникация протече телепатично. И това се случи, преди ти да споменеш за интелигентните таблети и преди да се появиш със своите истории. Те всъщност имаха един такъв таблет и ми показаха снимки от моята къща.

Никога не съм била толкова изплашена през целия си живот. Бяха мъж и жена и аз чух жената, докато правех нещо с моя ай пад и аз го изключих, когато този докосна рамото ми. И аз се опитвах да използвам ай пада като огледало, за да видя какво ставаше зад мен. Когато те разбраха какво правя, жената каза: „Тя се опитва да ни види.” Тогава аз престанах и той стисна по-силно рамото ми. И аз почти припаднах.

Когато се свестих, те си бяха отишли. И когато се събудих следващата сутрин, знаех, че те са били при мен, но ми трябваха доста усилия, за да възвърна спомените си.

ДЧ: Интересно. Мелиса, това единственият път ли бе да ти се случва такова нещо?

Мелиса: Това се случи тогава и след това през последните три или четири месеца, имаше най-малко четири пъти, когато правех нещо в къщи и изведнъж загубвах представа какво става, след което ми се привиждаше как вървя по някакъв коридор, но срещам пред себе си една стена и се връщам обратно. След това се съвземам няколко часа по-късно и се оказвам отново на стола си.

ДЧ: Такива неща ми се случват, когато карам колата си, Мелиса.

Мелиса: Ха, ха, ха. Аз съм нямала този късмет.

ДЧ: Благодаря ти, че сподели това с нас, Мелиса.

КАКВА РОЛЯ ИГРАЯТ СЪЩЕСТВАТА ОТ ВИСОКИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ В НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ?

Въпрос: Каква роля играят съществата от по-високите измерения в нашето ежедневие?

КГ: Тези същества играят ролята, която винаги са играли. Те ни носят познание и ни оказват помощ, защото се опитват да насочат развитието ни по един отговорен начин. Това е най-добрият отговор, който мога да дам в момента.
Въпрос: Предполагам, че тези, които хората наричат ангели хранители, могат да бъдат считани за същества от по-високи измерения.

КГ: Да, абсолютно.

ДЧ: Можеш ли да опишеш съществата от по-високите измерения? Когато говорим за същества от по-висок порядък на плътност, за какво точно става дума? Ние говорим за умовете им? Или за тяхното съзнание? Или за физическите им характеристики? Когато кажем „по-висок порядък на плътност“, какво означава това?

КГ: Ти улучи в десетката в началото. Те са с по-висока (вибрационна) честота на съзнанието си, имат по-кохерентно съзнание. И тъй като физическото развитие следва умственото и духовното развитие, физически техните молекули варират с по-висока честота.

РОДИТЕЛИТЕ ТИ ЗНАЕЛИ ЛИ СА ЗА ТВОЕТО ОБУЧЕНИЕ КАТО ДЕТЕ?

Въпрос: Какво са мислели родителите ти, когато ти си преминавал през всички тези преживявания като дете? Те знаели ли са какво се случва? Одобрявали ли са го?Или всичко това е протичало „зад сцената”?

КГ: Това бе нещо, извършвано зад сцената. Оказва се, че никой в семейството ми не е знаел за това. Когато бях малък, в семейството ми се случваха много неща, както в повечето семейства. Родителите ми бяха заети повече с това, което се случваше с техния живот. В същото време, ако нещо подобно се случваше сега с дъщеря ми, аз щях да зная.

Те обикновено обичат да се занимават с хора, които нямат много близки отношения със семействата си, защото такива хора могат да бъдат по-лесно експлоатирани.

СЕГА СЕМЕЙСТВОТО ТИ НАЯСНО ЛИ Е КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТЕБ?

КГ: Не съм имал … Чувал съм коментари от някои от моите племенници, които ми подсказват, че те знаят какво правя, но до момента никой от близките ми не е пожелал да проведем разговор.

Както казах в предаването Космическо разкритие, аз напълно очаквах намеса от страна на цялото ми семейство, от семейния пастор, може би и от психиатър, да седнат всички и да ме попитат: „Какво става?” Такъв момент обаче още не е настъпил. Имам чувството обаче, че той наближава.
Опитвам се да предпазя децата си колкото е възможно от всичко това, но има някои неща, които човек просто не може да скрие. Но да, те нямат никаква представа.

ИМА ЛИ ДВЕ ВЪЛНИ ОТ КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, КОИТО СЕГА СЕ СЛИВАТ?

Въпрос: Много хора сънуват цунамита и приливни вълни. Имах такъв сън, когато две вълни се сляха и се получи този удивителен ефект, при което при това сливане цялата планета бе залята от безусловна любов. Кори, знаеш ли нещо за тези вълни от енергия? Става въпрос за две вълни, които се приближават и сливат в едно.
КГ: Да, определено. Вълните, които наблюдавах, докато бях в Сините сфери, изглеждаха заредени с много електростатична енергия. Това е различно от твоята представа за вълна, образувана от течност. Наистина има вълни и това са вълни от енергия, които идват на приливи и отливи.

Енергията се засилва, след това отслабва малко и пак се засилва. И вече вълните прииждат с по-постоянно темпо, ето защо наблюдаваме много странно поведение както у хората, така и при животните.

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЩЕ НИ ПОЗВОЛЯТ ЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРИ ТЕЗИ РАЗЛИЧИЯ, КОИТО ИМАМЕ ПОМЕЖДУ СИ?

Въпрос: Говори се за това как ние, при всички политически различия и различни религии, трябва да се опитаме да се обединим, за да установим контакт с извънземните и също така за да бъдем приети в Галактическата федерация. При всичките различия, които имаме, мислиш ли, че такова нещо е възможно?

КГ: Състоянието на човечеството в момента не показва готовност за присъединяване към една гигантска галактическа федерация. Първо, трябва да имаме разсекретяване на информацията, след което ще трябва да започнем един оздравителен процес.

Много хора си представят, че ще се появи някой, който ще ни разкаже за извънземните, след което ще настъпи едно голямо възнесение. Нещата ще станат по-трудни, преди да започнат да се оправят. Целият процес, през който преминаваме точно сега – енергийно и във физическия свят, е такъв, че той ни преобразува и влияе на енергията ни и ако сме положително настроени, е по-вероятно тези енергии да преминат през нас и над нас с по-голяма лекота.

КАК ВЪЗПРИЯТИЯТА, ВЯРВАНИЯТА И НАМЕРЕНИЯТА НИ ВЛИЯЯТ НА СПОСОБНОСТА НИ ДА СПРЕМ КОЛЕЛОТО НА КАРМАТА?

Въпрос: Искам да попитам относно кармата, престъпните групировки и опрощаването и връзката им със спирането на колелото на кармата. Дали това ще е нещо, което лошите ще могат да експлоатират, и каква е ролята на възприятието и убеждението, и намерението във всичко това?

КГ: Можеш ли да преформулираш въпроса си? Опитвам се да схвана пълния му смисъл.

Въпрос: Казват, че ако простиш на себе си и на другите, можеш да спреш колелото на кармата. А ако става дума за някого, който е правил много лоши неща на хората?

Дали това е нещо, от което някои хора ще могат да се възползват като наистина простят на себе си и на другите, и другата част от въпроса ми е в крайна сметка, независимо от техните вярвания, убеждения и намерения за това какво е добро и зло, кой в крайна сметка преценява колко добро или зло те са направили и правят?

КГ: Сините авиани казаха, че чрез опрощаване можеш да спреш колелото на кармата. Ако наистина си направил равносметка на това, което си сторил, и правиш съответни промени и няма да продължиш лошото си поведение, и си минал през процес, при който жертвите ти са ти простили и ти си простил на себе си, тогава не може да има измама. Искам да кажа, че тогава правиш нужното, за да преминеш на по-високо ниво в развитието си.

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ ПРОЦЕСЪТ НА ПРЕМИНАВАНЕ ОТ ТРЕТО В ЧЕТВЪРТО НИВО НА ПЛЪТНОСТ?

Въпрос:  Как ще протече процесът на преминаване от трето в четвърто ниво на плътност?

КГ: Това, което се казали Сините авиани, е, че ние вече сме същества в преход. Ние еволюираме. Ние вече сме в процес на възнесение. И в зависимост от нашето … в зависимост от това къде сме индивидуално в своя процес на развитие, това ще определи нашите преживявания в този преход. Някои хора са духовно по-развити от другите и те ще започнат да демонстрират различни способности и качества по-рано от тях.

А ако се върнем към … ние всички ще трябва да се справим със своята карма и с това какви същества сме, преди … и също така ще трябва да се справим с цялата информация, която ще се изсипе върху нас в процеса на разкритие, преди да се придвижим напред.

Поради енергиите, които прииждат в тази Слънчева система поне от 1930-те години насам, ние всички сме се превърнали в същества в преход.

ДЧ: Благодаря ти толкова много, Кори, за участието ти в това предаване и за цялата тази работа, която извършваш. Това означава много за нашата аудитория, както и лично за мен. Ние тук сме едно семейство и ти знаеш, че си част от него и аз ти благодаря за всичко, човече.

КГ: Аз прекарах чудесно с всички вас в Джошуа Трии.

ДЧ: И какво следва при теб? Има ли нещо, което предстои, свързано с Федерацията? Имаш ли нещо планирано? Какво следва освен Маунт Шаста?

КГ: Освен Маунт Шаста имам една онлайн конференция този месец и съм канен на още много конференции.

ДЧ: Благодаря ти много, Кори. Спокойна вечер и ти си знаеш работата. Продължавай да търкаляш скалата нагоре по хълма.

КГ: Благодаря ти и аз.

ДЧ: За всички слушатели, това беше Кори Гууд.