Рептили и извънземноводни – 159 епизод, 10 юли, 2018 г., Дейвид Уилкок и Емери Смит.

(с) Превод АТИ, 2018 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук отново заедно с нашия гост, Емери Смит, който ще ни разкаже подробности за своите извънземни колеги.

Емери, добре дошъл отново.

Емери Смит: Благодаря, Дейв.

ДУ: Това е една от най-удивителните теми в твоите показания, що се отнася до мен, защото едно е да работиш върху спесимен, който е мъртъв … А както каза преди, ти не си знаел дали това са наистина извънземни, или не, нали така?

ЕС: Не, аз нямах представа.

ДУ: Би ли дал пример за случай, в който си ЗНАЕЛ, че става дума за извънземно?  Имало ли е случаи, в които си бил сигурен, че не работиш върху генетично модифицирано същество?

ЕС: Да. След няколко години работа в проектите, твоето ниво на секретен достъп се повишава и получаваш брифинги за различни сценарии и различни видове извънземни, в които ти казват, че това са извънземни или същества, чийто произход е извън Земята. Също така получаваш достъп до най-удивителните библиотеки с енциклопедии, които те притежават – всичко съхранявано на мейнфрейм компютри – и започваш наистина да разбираш, че ние сме просто една малка, малка част от едно голямо разнообразие от други същества, разпръснати из цялата вселена и мултивселена.

1_emery_smith_3__1198dff23c40920603b72b0115ee8e1e_1600x0

ДУ: Значи ако човек се качи на един кораб и започне да посещава други звездни системи, колко често може да открие планети, населени от интелигентни форми на живот? Това рядко ли ще се случи? Или е с вероятност 50/50? Или винаги дадена слънчева система бива населена от интелигентни същества?

ЕС: Най-добрият начин да ти отговоря е следният: ако скочиш в океана, колко различни животински видове ще откриеш, само в един единствен океан?

ДУ: Хм.

ЕС: Броят и разнообразието на съществата е толкова голямо. Има невъобразимо количество същества от различни раси.

ДУ: Значи можем да кажем, че почти всяка звездна система, на която бихме отишли, освен ако говорим за екстремални условия, би имала същества, заселили се там и изградили своя цивилизация?

ЕС: Точно така. Има нещо, което хората не разбират, и то е, че съществата не се нуждаят от планета, за да оцеляват. Те вече са усвоили начини за изграждане на собствени планети и собствени космически станции, на които да живеят.

Има същества, които никога не докосват планета, но пътуват наоколо, защото притежават кораб или кораби, които са стотици километри в диаметър и могат да възпроизвеждат условия на живот подобно на планета, или на океан, или на остров, на който да отглеждат храна.

ДУ: Когато преди говорихме за твоите извънземни колеги, ти спомена за тази вероятно по-добронамерена раса Рептили. Ти спомена, че те обитават съзвездие наречено Буутс (Bootes).

Можеш ли да ни разкажеш малко повече за тях? Например, ако посетим тяхната звездна система, какво ще видим?

ЕС: На първо място ще видим много голям трафик, защото в тази част на космоса живеят множество раси.

7_bootes_region_of_arcturus_5d601b750fc92c66dd6256cbbec0ad2a_1600x0

Планетата, за която говорих обаче, прилича донякъде на тази от филма „Звездата на смъртта”. Тя е изкуствена и на тези космически станции има кораби, които изглеждат като метеорити.

8_artificial_planet_a67b91a050a5a7ee75c52e3d63c0722b_1600x0

4_meteorite_e3d8596e95d2adaf885ebc766d83db9b_1600x0

Някои от тези изкуствени планети могат да бъдат дълги 55 километра.

ДУ: Уха!

ЕС: Също така, могат да бъдат малки колкото един голям товарен камион.

Там има много семейства. Те отглеждат децата си там, обучават ги. Те завършват обучението си само след 2-3 години живот и имат по-висок коефициент на интелигентност от нас.

Те също така при нарушаване на здравето оздравяват много по-бързо от нас. Ние се опитваме да изучаваме скоростта, с която Рептилите оздравяват в случай на здравословни проблеми.

Може би си виждал някои от снимките в моя уебсайт, на които се вижда как вземам кръвна проба от алигатор.

5_emery_taking_blood_sample_from_alligator_69a8668cfd6f1cafe65af871c6cfbc10_1600x0

Това има пряка връзка с това, за което говорим. Ние се опитвахме да отговорим на въпроса как един алигатор в националния парк Евърглейдс може да преодолее твърде сериозно нараняване, причинено му от друг алигатор, който например му е откъснал крака. И след това само след няколко седмици, не само че раната му заздравява, но той няма никакви инфекции и кракът му по някакъв начин израства наново.

Така че някои от проектите, в които работих, имаха точно такава цел – възпроизвеждане на факторите в ДНК на тези Рептили, които им позволяват да се излекуват.

ДУ: Намирам за интересно, че ако видим индийската история, описана в Махабхарата и във Ведите, изглежда че има една зла раса на Рептилите наречена Ракшасас, но също така има и една добронамерена раса Рептили наречени Нагас, на която са издигали храмове.

ЕС: Точно така.

ДУ: И ние всъщност виждаме множество каменни изображения на човекоподобни същества, които имат опашка на Рептил, подобна на змия.

6_indian_sstone_carving_e43c64d20b1f43219941273d11542dd3_1600x0

Така че мислиш ли, че тези добронамерени извънземни Рептили, за които говориш, може да са живели по времето на индийската цивилизация, когато са били написани тези текстове?

ЕС: Да, аз вярвам 100% в това. Зная за амулетите, които те са правили от тях. Познавам текстовете, за които говориш. Познавам статуите, за които говориш, както и каменните резби.

Така че съм съгласен, че тези Рептили, с които бях свързан и които познавам, са тези … малко по-кротки, хибриден тип, човешки тип фигури, и те са били считани за богове.

ДУ: Интересно е, че Пит Питърсън също ми е говорил за една добронамерена раса Рептили. Той ми каза, че те са се интересували живо от нашето религиозно развитие, от нашето духовно развитие, и че са били много умни, много напреднали в развитието си, и че искрено са искали да станем по-етични и да се научим как да се отнасяме добре едни с други.

ЕС: Да, мога да се съглася с това. Те имат някакви религиозни корени, с които не съм запознат добре. Те обаче гледат на религиозните си убеждения твърде сериозно и носят амулети и бижута, с които демонстрират своите вярвания.

Те също така имат специални облекла за определени официални случаи, като шалове, или ленти на ръцете си. По този начин те демонстрират своята религия, която проповядва единство на всички и всичко.

И макар да имат различна ДНК, те също така вярват, че всички притежават тяхната ДНК.

Те вярват, че са били първите в Слънчевата система, които всъщност са я населили. И в продължение на милиарди години се е получило смесване на други формирования от тяхното генетично потекло, от които сме произлезли и ние.

Ето защо понякога чуваме в медицинските среди да се говори, че имаме рептилоидна част на мозъка, защото произходът ни е свързан с игуаните или с нещо подобно.

И е много интересно, че това се появява във въпросите, които задаваш, защото аз вярвам, че имаме връзка с тази раса и че може да притежаваме малко от тяхната ДНК.

ДУ: Любопитен съм дали някога си чувал същества на тази добронамерена раса Рептили да са споменавали за Драко и тези доста антагонистично настроени Рептили, срещу които очевидно всички са настроени.

Защото изглежда че Драко са тази група, която се опитва да завоюва всека друга цивилизация, която успеят да открият.

ЕС: Никога не съм ги чул да говорят за това. Никога не съм виждал данни, свързани с тяхното потекло, които да потвърждават това.

Те имат свои вярвания за това откъде са дошли, свързани с първите Рептили, които може да имат нещо общо със злия тип Рептили, за който хората говорят. Честно казано обаче това са само мои предположения.

ДУ: Това е доста интересен момент, защото Пит Питърсън каза, че съществува диаспора на Рептилите.

Диаспора ще рече, че има една духовно по-напреднала група, която се откъсва от друга група, която те считат, че е станала зла.

ЕС: Ъ-хъ.

ДУ: Пит каза, че тези добронамерени Рептили, за които той говори, са имали една диаспора от отрицателно настроени Рептили в миналото.

ЕС: Хм.

ДУ: Много интересно.

ЕС: МНОГО интересно.

ДУ: И вероятно възможността те да са били хибридизирани с човеци да означава, че може да изпитват повече съчувствие към нас.

ЕС: Да, точно така. Вярвам, че родословията се предават чрез ДНК.

ДУ: Много, много интересно.

ЕС: Много.

ДУ: Нека сега да се върнем към някои от другите извнънземни, които си имал за колеги, тъй като това е основната ни тема в този епизод.

ЕС: Разбира се.

ДУ: Можеш ли да ми дадеш пример за една раса, за която не сме разговаряли досега и за която можеш да ни разкажеш?

ЕС: Да, мога да спомена две раси. Мисля, че трябва да поговоря за по-водните планети, свързани с извънземни. Знаеш ли, всички мислят, че извънземните са всички от трето измерение и живеят в подобна на земната атмосфера, но това не е така.

Има същества, които идват от водна планета и живеят във водна среда. Това са същества, които идват от системата на Плеядите и ние ги наричаме извънземноводни – някои от първите извънземни, които живеят във вода. Това за тях не е задължително, но тяхната планета е 98% вода.

7_aquafarian_0b5c23a2f9d9852d8fd31d3eccda34eb_1600x0

И те всъщност работят във вода. Там те се чувстват комфортно.

ДУ: И ти казваш, че те идват от Сириус?

ЕС: Не, от Плеядите.

ДУ: Оу, Плеядите.

ЕС: Системата на Плеядите. Да. Според моя опит, те ги наричат извънземноводни.

ДУ: Добре, това е много интересно, защото е в съответствие с една книга на Робърт Темпъл, със заглавие „Мистерията Сириус” …

8_the_sirius_mystery_75e83f68bb0c3c33fe2396bc237efbdd_1600x0

… в която той описва изследванията си върху едно конкретно африканско племе, което идва от Мали и което е имало контакт с тази извънземноморска раса, ако използвам твоя термин, наречена Номмо. Номмо са предали на това племе доста точна информация относно факта, че Сириус има за съсед една малка планета наречева Сириус Б, както и информация за редица съседни планети.

И техните легенди определено описват тези човекоподобни водни същества. Това открива една наистина интересна нова област на изследване.

ЕС: Тук искам да добавя нещо. Трябва да знаеш, че много от нашите операционни зали и центрове в базите са пълни догоре с морска вода или с прясна вода …

ДУ: Наистина?!

ЕС: … не само по тази причина.

ДУ: И ти всъщност правиш аутопсии в херметизиран костюм под водата?

ЕС: Да. Под водата и с прикрепени на краката тежести с магнити, които да ме придържат към пода.

ДУ: Уха!

ЕС: И получавам въздух за дишане през същите маркучи, които използваме над повърхността.

ДУ: Звучи доста изморително, ако трябва да преодоляваш …

ЕС: Да, така е. По някаква причина, това натоварва много тялото. И не зная дали това е само защото си под водата. Изморително е и за ума. Енергията или нещо във водата … Подобно на  плуването под вода, където се изморяваш доста бързо.

Под водата изглежда че по някаква причина изразходваш повече кислород, когато правиш тези аутопсии или работиш върху някой кораб.

Някои извънземни кораби трябва да бъдат в специална солена вода, за да не се разпаднат. Когато са на сухо, в момента в който престанат да работят, те губят формата си.

ДУ: Това предполага ли, че те могат да се придвижват от един океан в друг само чрез портали и че не могат да летят в космоса?

ЕС: Те могат да летят в космоса, защото са обвити в собствено гравитационно поле, което задържа и водата.

ДУ: О, наистина?!

ЕС: Да.

ДУ: Това е странно. Нека сега поговорим за тези извънземноводни от Плеядите, които си видял. Бих искал да започнем с визуалното описание на външния им вид.

ЕС: Ами, съществуват доста видове водни извънземни. Някои изглеждат като морски крави, други като делфини, а даже има и някои, които от кръста надолу са покрити с люспи и имат перки. От кръста нагоре обаче приличат много на човеци.

ДУ: Нека само да поясним, че става дума за живи извънземни твои колеги, с които си работил в тези бази, нали така?

ЕС: Да.

ДУ: Добре.

ЕС: Мисля, че това обяснява и русалките. Мисля, че тези митове за моряците, които са виждали тези същества, може да имат някаква реална основа тук на тази планета.

Има също така редица градове, които хората откриват, но престъпните групировки не позволяват на обществото да узнае за тях, а те са под земята и то не защото са били наводнени. Това е, защото те са били там поначало – под океаните.

Това също така доказва факта, че тези извънземни са живели там и са просперирали тук в даден период от време.

Аз зная, че ти знаеш много за историята на сирените и някои от извънземните в Азия.

ДУ: Разбира се.

ЕС: Мисля, че ги наричат … Как беше името?

ДУ: Каппа, в Япония.

ЕС: Правилно. Точно така.

ДУ: Да, нека поговорим малко за това. Това е много интересно …

ЕС: Добре, разбира се.

ДУ: … и бе едно изследване, за което научих от една приятелка японка, която имах в колежа. Когато имах тази връзка, аз бях последна година студент и вече живо се интересувах от извънземните. И тя ми разказа от първа ръка, че японците са имали като твърдо правило да не допускат децата си сами до водата.

ЕС: О, да.

ДУ: Те и до днес имат предупредителни знаци в близост до водни басейни.

9_japanese_warning_sign_7d038cceb1704b7adb07873aed1e9d1f_1600x0

… които предупреждават за Каппа, която е … легендите гласят, че това е водно същество – Рептил.

10_kappa_22aa8a58372d8c00ff05a6ec7e3262b6_1600x0

То се появява от водата, сграбчва децата и ги завлича под водата.

Тези същества са могли да говорят на местния японски език. Шегували са се. Шегите им често са били неуместни и груби. Издавали са неприлични звуци и са правели неприлични жестове. Били са доста саркастични и арогантни.

ЕС: Уха! Интересно.

ДУ: Мислиш ли, че тези Каппа може да са били действително извънземни, които са се озовали там по някакъв начин?

ЕС: Мисля, че има някаква връзка с всички тези истории, които се разказват там.

Потомците на тези извънземноводни според мен са най-различни, що се отнася до генетиката и ДНК. Така както тук имаме най-различни човеци и в продължение на милиони и милиони години ние сме се разпространили във вселената, същото се е случило и с тези извънземноводни хора.

И те имат най-различни форми, както вече казах.

ДУ: Тогава в проектите, в които си участвал, терминът „извънземноводен” е бил използван като родово понятие, което обхваща много различни типове същества.

ЕС: Точно така. Да. Това е мулти-раса под фенотипа на водно същество.

ДУ: Виждал ли си някои от тях да имат нещо като купа върху главата си, подобно на Каппа?

ЕС: Не, всъщност не съм.

ДУ: О кей.

ЕС: Не съм виждал такова нещо, но те по някакъв начин могат да дишат въздух, както и да извличат кислород под водата. Също така някои от тях имат хриле по гърбовете и вратовете си, както можем да видим по филмите.

ДУ: О кей.

ЕС: Когато излизат от водата, те дишат въздух през устата си.

Ние сме оперирали някои от тях и те имат водни мехури, и различни видове бели дробове – много интересни на вид: четири броя бели дробове в едно същество, които действат като филтри, както при акулите и хрилете на много съвременни риби, които имаме тук на планетата.

ДУ: Ти каза, че някои от тези същества всъщност имат глава като на делфин?

ЕС: Да. Ако трябва да бъда конкретен, виждаш един делфин с две ръце и два крака и изправено много цилиндрично тяло, без тази голяма перка на гърба, макар че …

11_dolphin_being_37916a74d04789687eb5552df349136e_1600x0

И имат едни малки ципести крака, както и ръце. На ръцете си имат по два пръста, всеки с по две фаланги.

На лицето си нямат муцуна като дългоносите делфини, или нещо подобно. Устата им обаче е МНОГО ГОЛЯМА. Тя е от единия край на лицето до другия.

ДУ: Оу, уха!  Това сигурно е малко смущаващо като гледка.

ЕС: Да, малко, но те никога не отварят устата си. И устните им са като на рибата групер.

ДУ: Разбирам.

ЕС: Всъщност са доста смешни на вид. Без да се обиждате, приятели. [Емери поглежда нагоре.] Приличат малко на герои от комиксите.

Те комуникират само чрез телепатични вълни и вибрационни честоти. И можеш да чуеш техните звуци – същите, които издават китовете и които вероятно си чувал на своите записи за медитация.

ДУ: При делфините очите са доста встрани на главите.

ЕС: Да.

ДУ: А техните очи как са разположени?

ЕС: Представи си глава, кръгла като електрическа крушка. И тези очи са отстрани на главата, но имат наистина великолепно зрение. Все пак са насочени повече напред, в сравнение с нашите делфини и китове.

ДУ: О кей. А имат ли уши?

ЕС: Само отвори, но не и ушни миди, или нещо подобно.

Имат много малки перки на гърба, високи може би 8-10 см., които продължават надолу по гърба.

ДУ: Ти спомена, че цялото им тяло наподобява цилиндър.

ЕС: Да, много е цилиндрично.

ДУ: И имат малки тромави крака?

ЕС: Къси дебели крака и големи стъпала. Имат и пръсти на краката си, свързани с ципи. И имат нещо като ципа подобна на тази при сепията, по цялата дължина на краката, чак  до стъпалата.

ДУ: Колкото до ръцете … Очевидно типичният делфин има само плавници, но когато погледнем скелета на плавника, той всъщност изглежда като скелет на ръка.

ЕС: Така е. Те имат също така раменна кост. Имат същите кости като нас. И вместо да видиш скелет като този на китовете, виждаш просто една ръка. Макар че даже и при китовете имаме малки кости като тези на краката, които са закърнели в продължение на милиони години.

В този случай обаче имаме скелетни кости на ръце и на крака като нашите.

ДУ: Ако краката са къси и дебели, ръцете как изглеждат? Те по-дълги ли са?

ЕС: Да, при тях дължината е по-голяма в сравнение с краката. Абсолютно.

ДУ: Интересно.

ЕС: Да, и не са най-бързите бегачи на планетата.

ДУ: Ха, ха. Но отново, донякъде ми се струва, че има една хуманна интелигентност, която приема различни форми на живот и която се изразява в противопоставени пръсти и палци, и …

ЕС: Да.

ДУ: И която е съзнателна.

ЕС: Вярвам, че във вселената съществува съзнателна енергия, която с течение на времето влияе на други планети из цялата вселена и може би в мултивселената, която следва формата на петолъчка.

ДУ: Да.

ЕС: Мисля, че това е някаква програма.

ДУ: Правилно. Тогава би ли … Имаш ли някаква информация за това откъде са дошли тези подобни на делфини същества? Някога работил ли си директно с тях, едно към едно?

ЕС: Работил съм с тях само косвено. Това означава, че само съм ги виждал. Никога не съм комуникирал с тях, защото те ползват един доста специален език и ти е нужно специално устройство, което интерпретира честотите на техните звуци.

ДУ: О, наистина?

ЕС: Това е нещо като морзов код, но много, много бърз.

ДУ: Хм.

ЕС: Може да имаш няколко дузини отделни звуци в секунда, които са извън възможностите на нашия мозък и слуховите ни способности.

ДУ: Уха!

ЕС: Това ще рече, че един наш разговор от 30 минути при тях може да протече за пет минути.

ДУ: Уха! За тях един разговор с нас би трябвало да протича много бавно. Вероятно това ги отегчава?

ЕС: Да. Да, и те имат … техният мозък е три пъти по-голям от нашия.

ДУ: Уха!

ЕС: Те са високо съзнателни. Наистина съчувствам на делфините и китовете тук на Земята, защото ние би трябвало да се отнасяме с тях както се отнасяме с извънземните. Само защото не можем да комуникираме с тях, не означава, че те нямат съзнание или че са глупави.

Може би ние сме невежи.

ДУ: Значи ти нямаш информация за техния произход?

ЕС: Те са от Плеядите и от областта на Сириус.

ДУ: Оу, о кей.

ЕС: Извънземноводните са тръгнали от Плеядите и след това са мигрирали в посока на Сириус. Не зная точно къде, но ти казвам само това, което съм чел от историята в онази библиотека.

И аз бях очарован, разбира се, от делфините и китовете. Аз имам една наистина добра връзка с тях. Правил съм редица подводни снимки и имам изградена чудесна връзка с тези бозайници.

ДУ: Можеш ли да ни кажеш нещо повече за съществото, подобно на морска крава?

ЕС: Да, то изглежда като …

ДУ: Като морж без стърчащите зъби?

ЕС: Да, нещо подобно. Аз ги сравнявах на шега с моето любимо куче Беоулф, което наскоро почина.

12_emery_s_deceased_dog_beowulf_004f93c8dc1767c8312cbdfa6ce49377_1600x0

То имаше подобно лице … То бе френски мастиф.

ДУ: Да.

То бе от породата Dogue de Bordeaux, но бе като човек. И имаше такава космата муцуна, като на морска крава.

ДУ: Да.

ЕС: А очите на тези същества са много черни и близко едно до друго.

13_manatee_being_3c4e514fb4b7d837b7006863db349080_1600x0

И изглеждат твърде дебели.

ДУ: Ха, ха, ха.

ЕС: Имат малки ръце, които всъщност не използват. И са наистина много смешни.

ДУ: Когато казваш, че изглеждат дебели, имат ли висящи части по лицето и тялото, каквито виждаме при дебелите хора?

ЕС: О, да, определено.

ДУ: Добре.

ЕС: Също така са много силни. Те също имат къси и дебели крака, но са доста високи и едри. По-високи са от мен с най-малко половин метър. И имат персонажа на много стари учени, които знаят всичко.

Обсебени са от своята история, от това, че са „просветените извънземноводни”. Те се конкурират с делфините и … Много смешна работа – също са като моето куче. То знае всичко.

В тяхно присъствие изпитвам някакво смирение. Те могат да говорят. Имат гласни струни и не издават звуци както делфините. Могат наистина да говорят. Говорят с много дълбоки гласове. Бих искал да ги имитирам, но не мога.

ДУ: Какви са на цвят? Какъв е цветът на кожата им?

ЕС: Подобен на този на морските крави тук. Убито сиво, но на вид някак не толкова износено от времето, както при морските крави.

Работил съм върху телата на доста морски крави. Във Флорида съм извличал стволови клетки от трупове на морски крави, попаднали под ударите на корабни витла.

Кожата им е много гладка и има синьо-сив оттенък.

ДУ: Ти спомена за малки ръце, които се подават от горната част на тялото им.

ЕС: Да.

ДУ: Те имат ли пръсти и палец като нас?

ЕС: Да, те имат четири пръста и много малък палец, който едва се забелязва – като една издутина.

ДУ: Хм.

ЕС: И те могат да ги използват, макар че никога не съм ги виждал да държат нещо. Доста са подвижни, но също така много едри и дебели.

ДУ: А знаеш ли откъде са?

ЕС: Те също са от системата на Плеядите.

ДУ: О кей. Носят ли някакво облекло?

ЕС: Да. Носят костюми, които биват оформяни по тялото им с помощта на специално устройство. Не забравяй, че те могат да живеят както на въздуха, така и във водата.

ДУ: О кей.

ЕС: Те могат да задържат въздуха си много дълго време, но не дишат във водата, както правят другите.

Могат определено да работят под водата повече от час. Спомням си, че наблюдавах как няколко от тях в един от аквариумите в операционната извършваха някаква операция върху един от своите. Не помня точно каква беше тази история, но само си спомням, че се възхищавах като ги наблюдавах как работеха със своите малки пръсти под водата. Беше наистина интересно.

ДУ: Хм.

ЕС: Никога обаче не успях да общувам с тях лице в лице, както правим ние двамата с теб сега. Участвах не пряко в една програма заедно с тях и ги наблюдавах, и хората ме обучаваха по отношение на тях.

ДУ: Добре, последен въпрос, тъй като времето ни изтича. Ти спомена, че си получавал някакви телепатични сигнали от някои от тези подобни на морски крави извънземни, които са предизвиквали в теб силна положителна реакция.

ЕС: Да, има нещо свързано с тях. Те могат да излъчват някакъв действителен звук, който хората не могат да чуят, но могат да го почувстват. И това е едно наистина красиво усещане.

Това ми напомня, когато чуя една хубава песен и получавам особено вътрешно чувство. Така ги усещам, когато са наоколо. Някакъв нисък тон, който резонира в тялото ми. Можеш да го почувстваш от доста голямо разстояние. Те бяха най-малко на 10-15 метра от мен, а аз бях извън аквариума. А те стояха там и правеха нещо. Това бе просто излъчвана от тях енергия …

ДУ: Разбирам.

ЕС:… но се усещаше като музика.

ДУ: Уха!

ЕС: Нещо наистина красиво.

ДУ: Е, това бе времето, с което разполагаме в този епизод. Всичко това е много, много удивително и аз се надявам, че ще срещнем тези същества твърде скоро.

Мислиш ли, че това ще се случи?

ЕС: О, аз зная, че ще се случи.

ДУ: Би било нещо удивително.

Е, благодаря на нашите зрители за участието. Това е Космическо разкритие, с нашия специален гост, Емери Смит.