Технология „Божи глас” – 45-ти епизод – Април 2016 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Ние сме тук с Кори Гууд и в този епизод ще изследваме някои аспекти на една тема, която е обект на разгорещена полемика и която може да ви смути – Божият глас. И докато седяхме тук и медитирахме в очакване на началото на този епизод, аз си мислех за историческия аспект на начините, по които са правени тези неща. Ние също така ще разгледаме някои много странни модерни технологии. Това ще бъде нещо, което ще предизвика полемика, така че съветваме зрителя (читателя) да прояви благоразумие.

И така, Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Когато разглеждаме историята на престъпните групировки, това ни отвежда до мистичните школи в Египет и Вавилон, които са били абсорбирани в Римската империя, когато Рим завладява Египет, чиято мощ е била в упадък. Те са завладели александрийската библиотека и са я пренесли във Ватикана. Документирано е, че римляните са пристигнали в Англия в началото на първото хилядолетие от Новата ера. Те са създали и град Бат, в който все още има една римска баня*). Това изглежда се е превърнало в тяхната нова база за действия в Европа.

*) Английското наименование на град Bath, известен и с минералните си извори, означава също така „баня”. – Бел. прев.

Религиозните войни, свързани с кръстоносците, започват около 1000 години след новата ера и престъпните групировки са започнали да използват една група хора, известни като „убийците”. Ти имаш ли информация за използването на опиати, като хашиш, при обучението на тези мъже, за да станат те убийци?

КГ: Тези групи, които ние считаме за илюминати или окултни групировки, са се занимавали с контрол върху съзнанието в продължение на хилядолетия. Те са използвали опиати, травма, положителни-отрицателни стимули, всякакви различни методи в продължение буквално на хилядолетия.

ДУ: Срещал ли си информация, според която са били използвани опиати и травма по отношение Ордена на убийците, за да могат те да бъдат доведени до състояние, в което да следват устни внушения, за които не са могли да си спомнят впоследствие, но в същото време са изпълнявали безпрекословно?

КГ: Да. Използването на опиати, сексуално насилване и други травми в млада възраст за причиняване разчленяване на личността, са много древни начини, при които с помощта на сигнални думи е било възможно превключването на различни личности в съзнанието на лицата, след което те не са имали спомени за това, което са извършили – подобно на показаното във филма Манджурският кандидат (The Manchurian Candidate). Това е една древна практика.

ДУ: Ти току-що каза нещо, което може да е неизвестно за много хора. Те могат да си мислят, че MKUltra*) е нещо разработено само от нацистка Германия и че е играло роля в световната политика само през последния половин век или нещо подобно.

*) MKUltra – кодово наименование на нелегална програма на ЦРУ за експерименти с хора, официално закрита през 1973 г. – Бел. прев.

КГ: Не.

ДУ: Значи това е една много древна технология.

КГ: Да. В основата на всичко, което бе извършено в рамките на MKUltra, бе нещо доста древно, което тези групи илюминати са правили с членове на собствените си семейства в продължение на много, много стотици години. В ЦРУ бяха много добре запознати с тези методи, знаеха как действат и решиха да ги приложат в програми.

ДУ: Бях срещнал едно лице, което бе член на особено богата фамилия и то ме заведе в една масонска ложа, в която имаше много различни ложи – една доста голяма сграда. Оказва се, че тези хора е трябвало да запомнят невероятно количество текстова информация, която да повтарят на глас – невероятно сложна, невероятно обемиста. Необходимо ли е човек да се научи да изпада в състояние на хипноза, за да може да демонстрира такава памет?

КГ: Ами да. Те трябва да могат да влияят на състоянието на съзнанието ти. Това е ключов фактор.

ДУ: Разкажи ни какво знаеш за тези тайни общества и за техните церемонии. Дали те целят поставянето на човек в състояние на хипноза? Те правят ли неща, които имат за цел да травмират хората, и така да променят съзнанието им?

КГ: Освен опитите на различни членове на тайни общества да ме вербуват, аз не съм участвал в такива церемонии. Това, което познавам, са технологии, използвани за влияние на хората от разстояние – нещо като радио вълни или микровълнови технологии. Това бяха едни плоски панели и те можеха да се фокусират върху един човек в една пълна с хора зала и да изпратят сигнал, който да накара черепа му и част от тъканта на мозъка му да вибрират. И хората чуваха звуци и гласове, не задължително през ушите си, но в ума си. Те наричаха това „Технология божи глас”.

ДУ: Как изглеждаше този плосък панел?

КГ: Изглеждаше … Ако ми подадеш този лаптоп …

ДУ: (посяга и му подава своя лаптоп) Само не позволявай на илюминатите да видят серийния му номер. Ха, ха.

КГ: Няма да бъде нещо много по-различно от това (взема лаптопа и го изправя вертикално). Ще бъде поставен на статив и от него ще излиза кабел, който отвежда към една кутия. След това в кутията има нещо, което … един микрофон, в който могат да говорят, или има предварително програмиран аудио сигнал, който те изпращат. Има и трета функция. И те насочват панела и фокусират сигнала върху този човек. Размерът му не бе много по-различен от този лаптоп.

image001

Имаше също така наречената функция за разтоварване на данни с помощта на една сложна програма. Хората, които създаваха тези неща, бяха наричани програмисти и те можеха да създават сценарии, за да предизвикват у хората визуални, аудио и обонятелни … И хората можеха да усещат предварително програмирани миризми и вкусове, които придружаваха преживяванията, стимулирани изкуствено в техните мозъци, с помощта на тази технология. Така те предизвикваха у хората пълни слухови, зрителни и сетивни халюцинации.

ДУ: Свидетелят Джейкъб, принадлежал към високопоставените илюминати, с когото контактувах в продължение на много време … Поводът да спомена това за масоните бе, че той ми разказа за това в най-големи подробности. Той ми каза, че принуждаването на хората да запаметяват тези много дълги пасажи от текстове е отличен начин за създаване на чудесни хипнотизирани субекти, които да могат да запаметяват невероятно количество информация, която не осъзнават. Така че тази технология изисква много време, много от тези церемонии, но също така е свързана и с хипноза, и с много труд. А сега, тази технология …

ДУ: Както и желание от страна на лицето.

ДУ: Разбира се. Тази технология, която описваш … трябва ли да бъдеш с променено състояние на съзнанието, за да ти подейства?

КГ: Не.

ДУ: Значи теоретично може да бъде използвана спрямо всеки.

КГ: Да, може да бъде използвана спрямо всеки. В началото технологията работеше с изключително ниски честоти. Имаше нещо, което наричаха „цъфтящ ефект” (blooming effect). Той действа като джобното ти фенерче. Първоначално излъчваният лъч е тесен и той прави светла точка върху стената. И колкото повече се отдалечаваш, толкова осветеният кръг върху стената се увеличава. Този ефект се появява при радио сигналите, даже и при лазерите, при насочването на частици … Промените в атмосферата могат да повлияят върху този ефект на различните технологии. 

ДУ: Ако Пит Питърсън беше тук, той веднага щеше да заговори за това, което нарича винаги фазово сливане (phase conjugation), и той казва, че ако имаме два лъча, може да имаме такова разсейване в определена област, но лъчите ще се съберат отново в дадена точка, след като сме се целили в два или даже три отделни обекта.

КГ: Зная, че те преминаха към различен тип технология. Тази технология, в зависимост от модела, бе много полезна … Това е вид зрителна технология. Ти трябва да гледаш в човека и да си на известно разстояние от него, за да може технологията да действа. По-новата технология е приложима от самолети, от спътници в ниска орбита и от дронове. Тя все още е със зрително насочване, но може да прониква през определени материали, като например през покрива на къщата, в зависимост от използваните при направата му материали. Някои хора са използвали определен вид изолация и подобни неща, които да затруднят проникването, но човек може да спи в леглото си, дронът може да лети наоколо и те могат да се фокусират върху този спящ човек, като разпознават топлинното му излъчване, да включат предаването на данни и да му предизвикат определен сън, едно пълноценно преживяване с …

ДУ: Разбирам идеята да ползваш микрофон, да говориш в него и да изпратиш определени аудио вълни. Можеш ли да ни кажеш нещо повече как става това предаване на данни? Ти казваш, че с помощта на технологията „Божи глас” могат да бъдат предизвикани сънища у хора?

КГ: Не само това, но ти можеш да седиш ей тук пред мен точно сега и ако си избран за мишена, и те искат да видиш как някой се появява тук в стаята  и започва да ти говори, ти би могъл … както и да усетиш определена миризма. И това не бива използвано само за набелязани хора-мишени, но и за контактуване с оперативни работници в полеви условия. Например ако някой се намира зад вражеската линия, те му изпращат информация за това кой път за бягство трябва да следва, за да се срещне със спасителен екип.

Има най-различни приложения и когато тази технология стана доста  разпространена, много федерални типове от тайните програми започнаха да я използват срещу новите гаджета на бившите си съпруги. Те започнаха да набелязват различни хора и за много от тези групи това стана рутинна технология.

ДУ: Преди да получа разкритията на моя първи свидетел и да узная, че НЛО са нещо реално, в семейството ми се случи една много зловеща история. Един от приятелите на майка ми имаше приятел, който живееше в Невада и бе започнал да вижда някакви летящи обекти в небето – светлинни точки в небето, които извършвали странни непривични движения. И той помислил, че защото е използвал бинокъл, отраженията на лещите са били прихванати от летящите самолети. В крайна сметка наскоро след като този човек започнал да наблюдава тези самолети сред пустошта с бинокъл през деня, той започнал да чува гласове и да усеща невероятно зловещи неща – нещо подобно на стъпки на зверове, звънтене на вериги, ръмжене. Започнал да усеща странни промени в температурата на стаята си, както и зрителни халюцинации. Помислил, че може да са го упоили с ЛСД или с нещо подобно. Наистина не знаел какво се случва, но толкова се изплашил, че един ден просто се качил на колата си и отпътувал от дома се, за да не се завърне никога там. Не взел нищо от личните си вещи – просто избягал обхванат от паника. И това, преди да зная каквото и да е относно НЛО.

Това е само един пример от историята на семейството ми. Мислиш ли, че е възможно този човек да е бил набелязан като мишена? Това изглежда ли ти правдоподобно?

КГ: Звучи ми правдоподобно. И технологията … Те наричат това бионервен интерфейс. Това се използва често, ако искат да убедят някого, че контактува с някой религиозен образ от неговата вяра, с възнесени владици, с различни извънземни, с които контактува чрез ченълинг … Те се свързват с тези хора и им изпращат гласова информация, както и влагат друга информация в съзнанието им.

Особеното при предаването на информация … ако това бива прилагано продължително време, то задължително предизвиква параноидна шизофрения у хора, които в противен случай никога няма да проявят такова или друго химическо нарушение в мозъка си. При човек, който е напълно нормален и никога не е имал проблеми, тази технология може категорично да причини параноидна шизофрения.

ДУ: Ти сега направо пусна тук една бомба, защото това предполага, че някои хора, които се представят, че предават информация чрез ченълинг от добронамерени същества, може всъщност да са контролирани от разстояние и посланията, които предават, да идват направо от пропагандата на различни трибуквени агенции.

КГ: Зная, че това е абсолютна истина. Това се случва. И тази технология е била също така използвана във военно време върху врага. На хората се привиждат религиозни образи, внушава им се, че Великият халифат или Аллах се завръщат и че те трябва да захвърлят оръжията си и да се предадат. И това е действало твърде успешно. Тези неща са били разработени за използване в тандем с технологията „син лъч”.

ДУ: За тези, които не са запознати, би ли казал какво представлява това?

КГ: Отчасти това бе холография, но голяма част от тези технологии, повечето от тях … Някои от тях биваха управлявани от земята, други – от космоса, за създаване на образи в небето, които биват виждани от много хора и изглеждат триизмерни и солидни. В по-голямата си част технологията „син лъч” е била изведена от употреба и вече не се прилага. Обаче технологията „Божи глас” е много популярна и бива използвана от различни тайни групировки. 

ДУ: Добре, нека се завърнем за момент към Ордена на убийците. Изглежда че промяната в съзнанието на хората с помощта на наркотици е ключов момент, когато те трябва да бъдат накарани да направят нещо, което преминава отвъд етичните им норми. Дали тази технология „Божи глас” опростява този процес? Възможно ли е предизвикването на различни умствени състояния у хората, които в някои случаи наподобяват интоксикация, причинена от наркотици?

КГ: Да. Те могат да накарат различни части на мозъка да произвеждат различни химически съединения, да предизвикат депресия. Понякога те могат … Зависи също така колко силна е волята на човека. Ако искат човекът да направи нещо лошо, те могат да го обработят и да го накарат да го извърши с помощта на технологията. Ако това наруши неговия химичен баланс, толкова по-добре за целите, които преследват. Той ще започне да взема лекарства срещу депресия и тревожност, много подобни медикаменти, което също така засилва ефекта на технологията.

ДУ: Ти си виждал използването на тази технология в полеви условия?

КГ: Да.

ДУ:  Кои са били някои от приложенията, които лично си видял?

КГ: Установяване контакт с хора, участващи в … разбиване на групи, причиняване разкол сред групи и предизвикване на физически сблъсъци.

ДУ: Групи хора, които се събират по какъв повод?

КГ: Групи хора, които се събират, за да разговарят по дадени въпроси, по които не е желателно да разговарят. Да се намесят и да предизвикат хората да се обърнат един срещу друг – да предизвикат параноя. Също така съм виждал как я използват, за да накарат хората да повярват, че контактуват с възвишени владици и с извънземни.

ДУ: Ти лично си наблюдавал това?

КГ: Да.

ДУ: Имаме списък на някои от наименованията на тези неща в една статия в сайта www.prepareforchange.net , където те цитираха наскоро. Очевидно едно от наименованията е „Божи глас”, за който току-що спомена. Има също така и „Глас към черепа” (Voice to skull). Чувал ли си този термин?

КГ: Да, става дума за едно и също нещо.

ДУ: Причиняват вибриране на черепа?

КГ: Точно така.

ДУ: И това създава акустична честота, която хората могат да чуят?

КГ: Точно така. Това създава акустична честота, която те наричат също „Глас към черепа”. В някои случаи причиняват вибриране на черепа, както и на малките костици в ушите.

ДУ: О кей. В този списък фигурира и технология за влияние върху поведението от разстояние. Дали това е термин, с който си запознат?

КГ: Това е един термин, който обобщава методите за промяна на поведението.

ДУ: О кей, също така имаме и широко обхватно акустично устройство. (LRAD – Long-Range Acoustic Device).

КГ: Да.

ДУ: Това онзи панел ли е, който описа? Така ли го наричат?

КГ: Точно така. Наричаха го и „Божи глас”, защото хората мислеха, че чуват гласа на Бог или някакъв свещен глас.

ДУ: И последното в списъка са звуковите прожектори DARPA.

КГ: Голяма част от тези технологии бяха (свързани с) DARPA.

ДУ: За тези, които не са запознати, това е Агенция за модерни отбранителни изследователски проекти (Defense Advanced Research Projects Agency).

КГ: Точно така.

ДУ: О кей. Ти може да си запознат с това, но може и да не си запознат. Зная, че това много ще изнерви някои хора. Ако Пит Питърсът бе тук, той щеше с удоволствие да го разкаже в подробности. Мисля, че това е важно, за да внесе малко равновесие.

Две неща: Първо, той каза, че приблизително между 18% и 25% от хората притежават големи количества извънземна ДНК и че при тези хора голяма част от тези технологии за въздействие върху ума въобще не работят. Ти някога … Ти спомена нещо относно волята. Срещал ли си нещо, което да подсказва, че определени хора се поддават по-трудно на тези въздействия или че те могат да се тренират така, че по някакъв начин да бъдат по-малко податливи?

КГ: Има хора, които … Казаха ни, че те имат по-силна воля и са по-трудно податливи. И също така защото знаех … тъй като бях обучен като интуитивен емпат … че хора, които са по-развити в духовно отношение, имат по-силна съпротива, но в същото време те могат да бъдат подмамени по-лесно, защото много от тях са силно уверени в себе си, мислят, че са духовно защитени или че това не може да им се случи.

Също така всеки, свързан с приложението на тази технология, трябваше да я изпита върху себе си, за да почувства това въздействие върху черепа. То се усеща върху черепа. Понякога черепът се нагрява, или се появява усещане вътре в мозъка. А звуците – ти ги чуваш в главата си, все едно че това са твоите мисли, с тази разлика, че гласът е различен. Така че трябва да бъдеш трениран, за да знаеш кога технологията е използвана върху теб.

ДУ: В коя година мислиш, че това е започнало да бъде прилагано?

КГ: Зная, че е било използвано в началото на 1980-те.

ДУ: О кей.

КГ: Не зная обаче колко преди това …

ДУ: Определено е съществувало 20 и даже 30 години преди това.

КГ: Да, определено. Да, възможно е.

ДУ: Ако някой гледа този епизод и си помисли, че описаното от теб означава, че някой може да насочва лъчи към хората и да ги превръща в контролирани от разстояние роботи, които ще извършват убийства по команда, без да упражняват съзнателен контрол, той ще бъде ли прав, или ние винаги притежаваме силата да упражним вето над тези сигнали, насочени към нас? Притежаваме ли свободната воля да отклоняваме тези послания, изпращани към нас?

КГ: Ние притежаваме свободната воля да им се противопоставяме. Имаме възможността да поискаме помощ от хората около нас. Има една група хора, които наричат себе си „белязани индивиди” (targeted individuals), от които получих и-мейли … ето защо внимавам много как ще отговоря на този въпрос. Получавам и-мейли, които гласят: „Аз съм набелязан индивид. Атакуват ме непрекъснато с този вид технология. Предават ми тази информация. Карат ме да извършвам това или онова. Как да прекратя това? Как да направя така, че да престанат да ме използват за мишена? Как, как, как …?”

Аз не зная как да ги накарам да спрат. Аз не зная как да прекратя това.

ДУ: Неприятното е, че хора, които страдат от параноидна шизофрения, при тях имаме същите симптоми.

КГ: Точно така. И тази технология също така, след продължително използване, категорично причинява параноидна шизофрения.

ДУ: Нека обаче поясним отново и аз искам да повторя това: Тази технология не може просто да превърне човека, който спи до теб в леглото, в някой, който ще грабне един нож и ще го забие в сърцето ти.

КГ: Не, не. Ти имаш …

ДУ: Това не може да превърне някого в автоматизиран убиец, както при MKUltra.

ДУ: Не. Това изисква години обучение и преминаване през тези различни програми. Ако си отрицателно настроена личност и си тип човек, който вече е настроен да убива, и ако това е в сърцето ти, тогава е възможно да бъдеш предизвикан да сториш нещо такова. Ако си положителен човек, ако при обикновени обстоятелства не би направил такова нещо, тогава няма да можеш да бъдеш настроен срещу своите ценности и да бъдеш накаран да направиш такова нещо.

ДУ: Така че в крайна сметка това е едно внушение. Това е едно влияние, в което можем да решим да се вслушаме или да го пренебрегнем.

КГ: Точно така.

ДУ: Супер. Добре. Е, това са някои много смущаващи неща, но ние сме тук, за да разпространяваме истината даже и когато тя е болезнена. Надявам се да намерите добро приложение на всичко това в своя живот.

Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и ви благодаря, че бяхте с нас.