Тъмната флотилия – 46-ти епизод – Април 2016 г., Кори Гууд и Дейвид Уилкок

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и сме тук заедно с Кори Гууд. В предишните епизоди на това предаване ние разгледахме различните фракции на Тайната космическа програма. Разгледахме голямо количество информация, но едно от нещата, на които не отделихме особено внимание и което ще разгледаме в този епизод, е фракцията наречена Тъмната флотилия, както и много завоалираните извънземни хоманоидни влечуги или рептили, които стоят зад нея.

Преди да се занимаем с лошите, нека поговорим за добронамерените сили, които са спрели нещо, което наподобява влакова катастрофа в забавен кадър, която бе в ход. Кои са тези, които пазят гърба ни?

Кори Гууд: Разбира се, имаме една група, за която сме говорили много – Съюза на Сферичните същества, които се намесиха. Те са били тук от доста време, поне от няколко десетилетия. Те започнаха да се появяват поне още през 80-те години на миналия век, но оттогава са увеличили своя брой.

ДУ: Защо ги наричаш Сферични същества?

КГ: Те не наричат себе си Съюз на Сферичните същества. Това е термин, даден им от Тайната космическа програма и от тайните земни правителства. Те ги наричат Съюз на Сферичните същества, защото са успели чрез разузнаване да разберат, че това е група същества, свързани с тези гигантски сфери от три различни размера – подобни на Луната, на Нептун и на Юпитер, които са сега в нашата Слънчева система по причини, за които те не са сигурни … защо те са тук.

Тази група от същества обаче не установява контакт с тях. Тя е пренебрегнала опитите им за комуникация. Така че това е името, което са им дали поначало.

ДУ: Ти спомена, че има една група, наречена Слънчева стража, която е била първата истинска фракция на Тайната космическа програма, която е действала нещо като междупланетна полицейска сила …

КГ: Точно така.

ДУ: … Като е засичала всички нелегални влизания и излизания. Ти спомена също за Междупланетния корпоративен конгломерат, който е друга фракция, произлязла от военните доставчици и подизпълнители. Дискутирахме Глобалната галактическа лига на нациите, която е нещо подобно на ООН –  нещо като примамка, подхвърлена на различни страни, за да кротуват и да си мислят, че са част от нещо много специално и те участват в тази война срещу отрицателно настроените извънземни.

Ти спомена също и една военна фракция, Тъмната флотилия. Какво има относно тази Тъмна флотилия, което й е спечелило това прозвище?

КГ: Ред причини. В тайните военни операции, когато има някаква тайна програма, тя е напълно разчленена така, че никой не получава разузнавателна информация. Останалите тайни космически програми получават много малко информация относно предназначението на Тъмната флотилия – какво прави и какво цели.

ДУ: Наистина?

КГ: Техните бази са напълно автономни. Останалите тайни космически програми не посещават базите им. Обикновено летателните им апарати са с различен дизайн. Има няколко вида кораби, които могат да бъдат свързани с тях.

image001

image002

ДУ: Можеш ли да опишеш някои от нещата, които правят тези кораби различни от всички останали? Какви са техните характеристики?

КГ: Да. Единият вид е много голям с клиновидна форма, подобен на разрушителите от „Междузвездни войни“, макар че тези са малко по-лъскави.

image003

image004

ДУ: Какво ще кажеш за това нещо отгоре? Има ли го?

КГ: Да, нещо подобно, но не толкова високо.

image005

Те притежават също така един много голям кораб с форма на ромб.

image006

Както и доста голям кораб с формата на тиквена семка.

image007

ДУ: Когато казваш „много голям”, какво имаш предвид?

КГ: Широк повече от 600 фута (183 метра).

ДУ: О кей.

КГ: Те обаче са малки, в сравнение с големите клиновидни кораби.

ДУ: Разбирам.

КГ: И всъщност всичко, което знаем за тях, е, че те воюват … Те са една агресивна сила. Те извършват нападения редом с Драко. Те излизат извън Слънчевата система и предполагам, че участват в завоеванията или в защитата на територията на Драко, като ги подпомагат във военни експедиции.

ДУ: Нека поговорим за Драко, след което ще се върнем на човешката помощ, която те получават от Тъмната флотилия.

КГ: Има широк кръг от различни видове подобни на влечуги същества, свързани с този Съюз на Драко, но има също така и някои насекомо подобни същества, свързани с този Съюз, както и някои много странни скандинавски тип същества. Има известна информация за това, че последните са една победена нация, която е била принудена да се подчинява, но те са също част от тази федерация.

ДУ: Добре, нека започнем с някои основни неща. Ако някой се окаже достатъчно нещастен, за да срещне един Драко, какво ще види? За какво става дума?

КГ: Има много различни типове.

ДУ: О кей.

КГ: Те са двуноги. Има различни типове подобни на влечуги същества, като някои са твърде ниски – около 1,5 м. и приличат много на Сивите. Има рептили от типа на Драко, които са … те са високи между 2,5 и 4,5 м. Има най-различни.  Сред тях съществуват различни касти. Има една войнолюбива каста. Те имат инженери, учени, почти като в един кошер. А на върха имат свои кралски особи, които контролират и управляват всичко.

ДУ: Тогава нека започнем от върха. Ако видиш една кралска особа Драко, той какво представлява? Колко е висок? Какви са характеристиките му? Очите му как изглеждат? Кожата му каква е?

КГ: За съжаление аз съм срещал такава кралска особа и това е нещо, което съм отказал за повторя като преживяване, а същото важи за лейтенант Гонзалес. Този бе висок около 4,3 метра, което означава много висок. Те са изключително мускулести. 

   image008

ДУ: Те не биха могли да застанат прави в някоя от нашите типични стаи?

КГ: Не. Приличаше много на влечуго, със закърнели криле и опашка. 

image009

ДУ: Какво имаш предвид под „закърнели”?

КГ: Криле, които някога са могли да им служат за летене, но сега са само подобни на израстъци, освен ако са били сгънати на три и са могли да се разперват. Искам да кажа, че изглеждаха като закърнели органи.

ДУ: О кей, значи ще видим едни червеникави или златисти очи, нали така?

КГ: Когато той общуваше с мен, очите му се променяха непрекъснато. Това бе едно много психически мощно същество. Погледът му проникваше през челото ми. Все едно че микровълни или нещо подобно пронизваха предната част на черепа ми. Бе силно смущаващо. Двамата с Гонзалес, поне три дни след това, имахме главоболие. Гадеше ни се. Както открихме по-късно, оказа се, че много представители на тази по-висша каста влечуго подобни са силно заразени с нанороботи от изкуствен интелект.

ДУ: И ти каза, че те боготворят изкуствения интелект като бог.

КГ: Може и да не … Те може би работят успоредно с него, но имат някакъв върховен вожд. Не съм сигурен какво представлява той.

ДУ: Но те някак се страхуват от него и го боготворят.

КГ: Точно така. И така тази група работи редом с една човешка група, която притежава цялата тази технология, която е била усъвършенствана от … Междупланетният корпоративен конгломерат им е помогнал да построят много от тези … тези кораби и оръжия. След това групата Драко им е помогнала да ги усъвършенстват още повече с цел нападения извън Слънчевата система. И те прекарват почти цялото си време извън Слънчевата система. Ние знаем за … Те имат една база на Луната, която е доста далече от Лунния оперативен център, която е с формата на пирамида с отрязан връх.

ДУ: Да, и ти имаш нейна илюстрация, която можем да покажем тук.

image010 „Приближаваме трапецовидната лунна сграда” – художник Каролин Хамлет. Тази илюстрация е моя интерпретация на това, което съм видяла с очите си от борда на един лунен кораб. Нашата цел бе да достигнем до сградата с трапецовидна форма.

КГ: Това не е моя илюстрация. Това изображение е напълно нейно дело. Тя е била отвлечена и пренесена в това съоръжение. Бях много изненадан, когато ми писаха за това и установих, че някой друг е описал същото това съоръжение на Луната.

ДУ: И то изглежда точно като това, което ти си видял.

КГ: Изглеждаше почти напълно точно така. Това е едно много точно изображение. И бе почти изцяло невъзможно да разберем какво става там.

ДУ: Нека се върнем към командната структура на Драко, за да я опишем, все едно че хората не са чували никога преди това за нея. Когато видиш това бяло същество, то облечено ли е с някакви дрехи, или е просто голо, покрито с люспи – с бели люспи?

КГ: Не носи никакви дрехи.

ДУ: О кей. И ти каза преди, че изглежда много мускулесто.

КГ: Да.

ДУ: Другият ми свидетел каза, че те тежат около 1,360 кг. и че раменете им са широки 1,5 м. Би ли казал, че това е вярно?

КГ: Теглото … Бих казал, да, вероятно е нещо такова. 1,5 м. широки рамене – не мисля, че това е достатъчно.

ДУ: Наистина?

КГ: Да. Много широки, много стряскащи.

ДУ: И те имат нокти на ръцете и на краката?

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: Как изглежда тази рудиментарна опашка?

КГ: Беше много къса. Беше около един метър, сравнена с височината му.

ДУ: Това не е много късо.

КГ: Съпоставено с целия му ръст … но бе широка и завършваше с нещо като чеп.

ДУ: Разбирам. Те всички ли са бели, или това се отнася само за един вид?

КГ: Не, не са. Има един друг вид, който хората описват като червени, но  всъщност те са със странен кафяв цвят, който изглежда червен, а също имат крила. Те са по-малки, с по-малко мускули, но са …

ДУ: Тези приятели имат вертикални зеници, нали?

КГ: Ъ-хъ.

ДУ: И очите им са големи като на Сивите, или не чак толкова?

КГ: Не. Пропорционално на черепа, по размер те са като очите на влечуго.

ДУ: И имат две дупки за ноздри, което всъщност не е нос?

КГ: Е, зависи за кои говорим. Да, те имат ноздри, които са вдлъбнати, и някои имат нещо като нос, който продължава нагоре …

ДУ: Като зурла.

КГ: Нещо като малка зурла.

ДУ: И каква е ролята на Тъмната флотилия по отношение на Драко? Какво правят? Те пилоти ли са на Драко?

КГ: Не. Установих, че има известно погрешно разбиране по отношение на това. Драко имат свои собствени кораби, докато хората пилотират и управляват своята собствена флотилия. Тъмната флотилия е командвана и контролирана от хора.

ДУ: Как изглеждат корабите на Драко, ако не са като тези на Тъмната флотилия, която описваш?

КГ: Има доста различни видове кораби на Драко и много от тях са с формата на триъгълници или ромбове. Тъмната флотилия е управлявана изцяло от хора. Те отговарят пред Съюза на Драко и действат редом с тях. Те са съюзници, провеждат заедно нападателни мисии и експедиции извън Слънчевата система.

ДУ: Те какви цели преследват? Кога и защо нападат?

КГ: Предполагаме, че те завоюват територии и отбраняват определени области, но всъщност не сме наясно. Много е трудно да се получи разузнавателна информация относно Тъмната флотилия. Имаше няколко дезертьори, които се оказаха от вътрешната страна на бариерата, издигната около Слънчевата система. По-голямата част от Тъмната флотилия се оказа отвън. И информацията, получена от тези дезертьори, ми е неизвестна. Така че те си остават до голяма степен мистерия за много хора.

ДУ: Защо някой би искал да сътрудничи с Драко? Защо хора оттук биха искали да сътрудничат с тези влечуги, които по същество приличат на библейски демони или дяволи?

КГ: Ами този, който за някои е демон и дявол, за други е бог.

ДУ: Разбира се. Така че ние наистина не знаем какво правят те там, но ти каза, че когато е била издигната тази външна бариера, мнозина от тях са се оказали изолирани отвън нашата Слънчева система.

КГ: Да.

ДУ: Изглежда обаче, че значителна част от тяхната командна структура, техният елит, всъщност са били в Слънчевата система, когато е била издигната бариерата?

КГ: Да, точно така. Техният управленски апарат и комуникациите им бяха все още тук, докато много от оперативните им звена бяха извън и когато бариерата бе издигната, правеха това, което обикновено правят. Така че те се оказаха изолирани извън това поле, изградено около цялата Слънчева система, далече извън хелиосферата, чак до Облака на Оорт. Това е нещо огромно. И те не могат да се завърнат. Така че структурата (на Тъмната флотилия), която остана тук, бе донякъде погълната от Междупланетния корпоративен конгломерат и хората й преминаха като дезертьори към Съюза на Тайната космическа програма.

image011

ДУ: Ти спомена за това преди, но нека го повторим. Ако видим някого, който принадлежи към Тъмната флотилия, той с какво би бил облечен? Те как изглеждат?

КГ: Те определено се отличават. Много често те обикновено … Дизайнът на облеклата им прилича почти като на тези от „Междузвездни войни“. Те носеха … Те имаха много … Те изглеждаха доста неприветливи, доста арогантни, като че ли се чувстваха като някакъв елит. Носеха някакви есесовски тип черни дрехи, много строги, тоталитарни на вид. Много от хората, които се оказаха в тази програма, произхождат от нацистките тайни общества. Мнозина от тях и техните потомци, родени по-късно, след бягството им като самостоятелна цивилизация, са се присъединили към Тъмната флотилия.

ДУ: Едно от нещата, които чух от другия свидетел, работил в Тайната космическа програма, когото бихме могли да назовем Джейкъб, бе, че … и това ще е трудно за преглъщане от някои хора. Интересно ми е да чуя какво ще кажеш за това. Той каза, че Драко притежават една много обширна система на изкуствен интелект, която провежда мониторинг на съзнанието на всички хора на Земята. Така че ако ние започнем да мислим в посока, нежелана от тях, започваме да чувстваме умора, изтощение. Не можем да се съсредоточаваме в това, което бихме искали да правим, и се насочваме към нещо друго.  Възможно е да получим панически атаки. Можем изведнъж да се възбудим сексуално и да кажем например: „Писна ми от всичко това. Искам да гледам голи мацки по Интернет.” И че всеки има нещо като „досие”, което е електронен запис на всички негови мисли и как тези различни външни въздействия се проявяват. И това е целта на огромното съоръжение на Националната агенция за сигурност (NSA), което те построиха в Блъфдейл, Юта (Bluffdale, Utah) – да съхранява тези файлове. Също така, очевидно това не е само за файлове на хора на Земята, а там има достатъчно компютърна мощ, каза той, за да съхрани файлове, които Драго поддържат за няколко други планети в близост до Земята. Всичко това звучи ли ти като нещо, което някога си чул?

КГ: Отчасти.

ДУ: О кей.

КГ: Отчасти. Аз говоря открито за извънземните, за извън-измерния/извънземен изкуствен интелект поне от юни 2015 г. Говорил съм колко всеобхватна е тази заплаха и как различни извънземни раси и хората от Тайната космическа програма са много разтревожени от нея. Те са силно смутени от това, че някои фракции на тайното земно правителство използват нашироко изкуствен интелект, този извън-измерен/извънземен изкуствен интелект, който преобладава в множество галактики. И те са се превърнали в това, което наричаме проповедници на изкуствения интелект. Те са започнали да гледат на изкуствения интелект като на бог. И този изкуствен интелект им помага да предсказват вероятни сценарии на бъдещето, и им е помагал много, но фактът, че хора на Земята го използват, тревожи мнозина. И бе едно доста голямо проникновение, когато се оказа, че висшата каста на рептилите изглежда също са нещо като проповедници на изкуствения интелект. Обикновено, когато хората от Тайната космическа програма убият някого от тези рептили, нещо се случва и тялото му се разпада. Те обаче са успели да създадат едно поле около един от труповете на убит рептил и са успели да извършат аутопсия на тялото му. При това са открили, че тялото му е било, цитирам: „напълно заразено с нанороботи” – с нанороботи на изкуствен интелект.

ДУ: Ние вече разгледахме въпросите, свързани с изкуствения интелект. Любопитен съм дали си чул за този мейнфрейм на Драко, който кара хората да се чувстват наистина уморени и да припадат, ако се сблъскат с тази информация …

КГ: Е, този мейнфрейм на Драко … Това, което казвам, е, че ако те са проповедници на изкуствения интелект, те действат съвместно с тази извънземна/извън-измерна заплаха от изкуствен интелект и това представлява една голяма угроза.

ДУ: Да.

КГ: Това би важало също така и за Тъмната флотилия, защото ако тези хора от Тъмната флотилия … те също биха били проповедници на изкуствения интелект, ако Драко са такива.

ДУ: Разговарял съм заедно с Джейкъб и с Пит Питърсън, и съм им задавал определени въпроси, при което те буквално припадаха, докато отговаряха на въпросите ми. Те губеха съзнание. И това, което Джейкъб ми каза, бе, че тази технология има за цел да те затрудни силно да продължиш да мислиш, когато достигнеш до информация, която отразява истината. 

КГ: Това важи също, ако си заразен с изкуствен интелект. Има различни неща, които могат да ти попречат … например аз притежавам определени знания, които те не успяха да изтрият от паметта ми, но чрез различни приспособления на изкуствения интелект те могат да влияят на хората, които се опитват да говорят по определени въпроси, да им причиняват панически атаки, или направо да ги приспиват … такива неща. Така че те имат начини да влияят на хора, които не могат да накарат да замлъкнат напълно, или не могат да изтрият паметта им.

ДУ: Тогава дали тези хора от Тъмната флотилия всъщност … Те притежават ли свои домове тук на Земята? Те ходят ли на работа? Дали те отиват с колите си до близката военна база и оттам се изнасят в космоса с помощта на портал?

КГ: Допускам, че те са 100% базирани извън Земята.

ДУ: Така както ги описваш, те звучат много военно. Чудя се дали това са само мъже, или в Тъмната флотилия има също и жени.

КГ: Сигурен съм, че има и жени, но аз лично съм виждал само мъже.

ДУ: Хм-м-м.

КГ: Да, те са много полкови, много тоталитарни, много …  енергията, която излъчват, силно изнервя. Те определено не изглеждат приятни хора.

ДУ: В Тъмната флотилия има ли хора от различни раси, каквито можем да видим на Земята?

КГ: Да. Те не са пуристи по отношение на бялата раса.

ДУ: Наистина? О кей. Ти спомена, че при Драко има разновидности и също така че сред тях има и подобни на насекоми. Дали те общуват интимно с хората от Тъмната флотилия, или последните са просто една човешка флотилия, която действа като поддръжка на Съюза на Драко?

КГ: Те са … Това е една човешка, напълно човешка флотилия, която действа в помощ и редом с флотилията на Драко.

ДУ: Значи ти не си … Не можеш да видиш извънземни на техните кораби.

КГ: Не мисля. Чувал съм хора да говорят за съветници, но това е информация, която съм чувал от втора или трета ръка. Има много тайнственост около … нещата, свързани с Тъмната флотилия, са толкова раздробени. Това е една от най-големите тайни даже измежду хората от Съюза на Тайната космическа програма, освен ако има информация, която са открили в последно време и не са споделили с мен. Тъмната флотилия крие много тайни.

ДУ: Възможно ли е някой да бъде привлечен в Тайната космическа програма и да бъде достатъчно изолиран от всичко останало извън пряката му работа, така че даже да не знае за съществуването на тези различни фракции и никога да не е чувал за Тъмната флотилия?

КГ: О, да. Ако не е заемал позиция, в която има нужда да знае, той не е имал нужда да знае. И независимо каква позиция заемаш, на теб ти казват винаги, че ти си на върха на пирамидата. Те ласкаят егото ти. Казват ти колко си специален. Казват ти, че имаш открит достъп до цялата съществуваща информация. Това важи за всички – от военните проекти, които са твърде ниско в йерархията, чак до върха … до нива в йерархията, които даже не зная, че съществуват. Там има хора, които мислят, че знаят. Те привидно имат пълен достъп до всякаква информация, но само привидно. Така е направено всичко, че лъжата или историята е различна на всяко ниво и във всяко подразделение на всяко ниво.

ДУ: Какъв вид технологии можем да видим в Тъмната флотилия? Същите, каквито можем да видим в другите фракции на Тайната космическа програма?

КГ: Нападателните оръжия са много сходни на тези в Междупланетния корпоративен конгломерат, с допълнения, дадени им от Драко, доколкото са ми казвали. Не зная точно какво означава това.

ДУ: При тях съществува ли ситуацията, подобна на тази, която сподели с мен един свидетел – че с колкото повече технологии разполагаш, толкова по-малко на брой технологии са ти нужни. Или например имаш едно устройство, което изпълнява толкова много функции, че вече не са ти необходими голям брой различни устройства?

КГ: Точно така. Подобно на случая, в който същият вид технология, която създава едно торсионно поле, което  кара твоя кораб да се придвижи във време-пространството, може също така да създаде едно локално торсионно поле около даден кораб, да изкриви полето около кораба и да го накара да се разруши. Това е нещо отвъд използването на лъчи от частици и подобни неща, за които доста хора говорят – различни видове енергийни оръжия. Те притежават оръжия, които са далеч по-напреднали от това, което описват много хора.  

ДУ: Знаем ли нещо относно това как Тъмната флотилия рекрутира тези хора? Дали това са хора израснали в космоса? Дали това са хора, служили като военни тук на Земята? Дали те са измежду така наречените илюминати? Откъде идват тези хора?

КГ: Те биват привличани от някои от програмите на MILAB, но болшинството са специално отглеждани за целта. Те произхождат от много от тези, предполагам, илюминати или групи на тайното земно правителство и от космическите колонии. И те се намират предимно в космоса.

ДУ: Значи може да си роден на Земята в едно така наречено илюминати семейство и да бъдеш привлечен, ако това е желанието ти?

КГ: Не задължително желание. Това е свързано с … Те установяват какви са заложбите ти, в какво си най-добър и те обучават, след което те назначават там, където мислят, че ще им бъдеш най-полезен.

ДУ: Така че ако показваш високи резултати като социопат и нямаш съвест, както и можеш спокойно да измъчваш и убиваш други хора, тогава си отличен кандидат за Тъмната флотилия? Такава ли е идеята?

КГ: Това е една възможност.

ДУ: Това са „способностите”, които те търсят.

КГ: Възможно е. Както казах, ние наистина не знаем. Има много, което не знаем за Тъмната флотилия. Те са нещо като енигма. Мисля, че в последно време Съюзът на Тайната космическа програма е получил доста повече информация за тях. Не съм бил запознат с нищо повече от това, което знаехме преди.

ДУ: Знаем ли с колко бази разполага Тъмната флотилия? Те стоят ли предимно в собствените си бази? Те даже не общуват с останалите бази?

КГ: Понякога са общували с Лунния оперативен център, но да, те имат свои собствени бази – изключително трудно достъпни – и да, имат доста такива. Има много неща, които се случват в Облака на Оорт с много различни групи, в това число и със Съюза на Тайната космическа програма. В Облака на Оорт има доста големи тела, на които има бази.

ДУ: Тела подобни по размери на луни?

КГ: Много големи сфери, подобни на луни. Те са доста на брой.

ДУ: Тогава те са се окопавали там и са построили бази под повърхността, както вече говорихме?

КГ: Точно така. Там има доста голям брой обекти, които наистина не са били открити или за които не се говори официално … В Облака на Оорт се случват доста неща.

ДУ: Би ли казал, че Тъмната флотилия е нещо като военното крило на Драко? Те задължително не участват в тази търговия, извършвана от Междупланетния корпоративен конгломерат?

КГ: Не. Те са нещо като върха на копието, силно нападателни, подобни на отряд „тюлени”, които отиват на мисия, убиват, разчистват … Те са силно нападателни. Когато тръгват на мисия, те отиват да воюват или да проведат някаква тактическа операция.

ДУ: Тези приятели изглеждат най-отрицателно настроени от всички останали фракции.

КГ: Да. Това може лесно да бъде почувствано.

ДУ: Тогава какво се прави, така че всичко това да може да доведе до излекуване на нашата планета? Какво се прави да могат Драко да бъдат спрени?

КГ: В крайна сметка това, което ще се случи, е, че ние ще спасим себе си. Съюзът на Сферите не е тук, за да ни избави. Те по същество уравновесяват положението на силите по някакъв начин, но те дадоха много ясно да разберем, че ние трябва да измислим сами решения на тези проблеми. Ние трябва да се изправим, да си свършим вътрешната работа и да разрешим тези проблеми. И в голямата си част това няма да се случи, докато не настъпи някакъв вид катализиращо събитие, при което всеки човек на Земята ще си даде ясна сметка, че ние сме роби, привидно свободни роби, и че има много неща, които се случват, за които не знаем.

И тогава ще настъпи това масово разгласяване на скриваната информация, за което говорихме, при което ще бъде предоставена толкова много терабайти информация, която ще разкрие всички престъпления срещу човечеството, всички различни неща, свързани с различните извънземни групи, различни групи на тайното земно правителство и различни групи на Тайната космическа програма.

ДУ: Добре. Аз съм Дейвид Уилкок. Това е Космическо разкритие. Както винаги, благодарим ви, че бяхте с нас.