Валидиране на програмата „20 (години) И НАЗАД (във времето)”, Кори Гууд и Дейвид Уилкок, 70-ти епизод, 28-ми септември, 2016 г.

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Тук съм заедно с Кори Гууд и в този епизод ще получите част от най-шокиращото, удивително потвърждение на реалността на това, за което Кори ни разказва в тази програма вече повече от година.

Ние сме подготвили за вас филмирани разговори с Уилям Томпкинс, аерокосмически инженер, който потвърждава някои от най-невероятните и най-трудни за вярване аспекти на това, което казва Кори.

Томпкинс е много конкретен. Нивото на конкретност, което ще видите, е толкова голямо, че идеята това да е съвпадение просто губи всякакъв смисъл.

Томпкинс не разполага с достъп до Интернет. Той няма и-мейл адрес. Той бе в пълно неведение относно личността на Кори Гууд по времето, когато бе направен този запис. И когато ние му показахме снимка на един Драко, той възкликна: „Какво, по дяволите, правите вие тук, момчета?”

Той бе шокиран. И това е информация, до която той е достигнал сам. И така, без повече празни приказки, вижте сами.

20 (години) И НАЗАД (във времето)

Уилям Томпкинс: Хиляди, хиляди, не просто ограничен брой, а хиляди хора са се присъединили към военноморските сили тук в САЩ. Те са станали част от Космическите ВМС. Те са се записали за 20-годишна служба.

Така че тези хора, мъже и жени, са били подложени на много прегледи и им е била предоставена доста информация за това, което ще им бъде нужно.

Много от тях отидоха на Луната, на нашата Луна и на съоръженията там, и са били организирани и установени на най-подходящите за тях места, в зависимост от квалификацията, която е трябвало да получат, също както при обучението в университета.
image001image002И след това те биват изпратени за известно време в едно съоръжение на Марс.

image003И някои от тях отиват на луните на Юпитер, където на една луна имаме голяма база.

image004След това биват назначени на конкретна база. Те работят за кратък период на тази база, преди да са назначени на един военноморски крайцер или на военноморски боен кораб, или даже на някои от превозвачите на космически кораби, които са дълги от един до четири километра.

Ние имаме там осем от тези бойни групи, така че има достатъчно място за приемане на нови хора.

И така, те прекарват своята служба предимно на космическите превозвачи или на подсигуряващите кораби. Някои от последните са снабдителни кораби. Там службата не е особено интересна, но трябва да се върши. И за това ни трябваха хора.

И така, в края на 20-те години служба, те имаха възможност да се запишат за нови 20. Можеха да служат още 20 години. Или имаха възможност да се завърнат обратно на Земята, където са били родени и където са се присъединили първоначално към ВМС.

image005

И когато вземат решение да се завърнат обратно, те биват подложени на възрастова регресия. Сега те са 20 години по-възрастни от времето, когато са започнали своята военна служба, нали? Това отнема няколко седмици или няколко месеца, при което те връщат възрастта им на 21-годишни, каквито са били, когато са се записали във ВМС.

Те са завършили своята 20-годишна служба във ВМС и решават да се завърнат в САЩ.

Запомнете, че през тези 20 години те не са имали никакъв контакт със семействата си или с когото и да било на Земята. Това е строго изискване. Разбрано? И така … Те обаче помнят семейството си. Те помнят своите приятели, хората, с които са общували, и някои от гаджетата, които са имали.

И така, те се завръщат обратно, но са били 20 години по-млади, когато са напуснати Земята. Така че гаджетата им ще бъдат много по-възрастни.

И така, ВМС им са позволили – в програмата Слънчева стража, да се завърнат обратно във възрастта, на която са били, когато са влезли в армията. Нали така?

Е, казахме, че са били на 20 години, когато са се записали във ВМС и са служили в продължение на 20 години. След това са се завърнали. И сега са на 20 години и са в ситуация, когато трябва да водят живот на 20-годишни, каквито са били, когато са напуснали (Земята).

И сега, по време на тези няколко седмици подготовка, техните умове, не болезнено, но техните умове биват обработени така, че 90.99 (процента) от техните спомени от последните 20 години в космоса биват премахнати.

И ето го него и приятелката му, която е на същата възраст, на която е била и тогава. Чакай малко. Тя не е станала 20 години по-стара, както казахме. Тя все още е на същата 20-годишна възраст.

Ако той е бил женен, жена му, децата му са били на същата възраст. Те не са прекарали още 20 години живот. И така, той се завръща … Това е една доста готина система, нали?

Да, тази система е била пусната в действие в 1980 г. и действа и в момента.

* * * * *

ДУ: Както току-що видяхте, какво по дяволите, става тук? Единственият начин, по който някой би могъл да опровергае такова нещо, е да се опита да каже, че Томпкинс и Кори са се наговорили, но ние знаем, че това никога не се е случвало.

И така, Кори, добре дошъл в програмата.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Как се почувства, когато видя това? Нека започнем простичко. Ха, ха, ха.

КГ: Ами, винаги съм имал впечатление, че под определено ниво хората не са притежавали тази информация. Така че това е много … Това е вълнуващо и малко шокиращо, но подробностите, които той дава, са точни.

ДУ: Той започна като каза, че хиляди хора биват рекрутирани в нещо като Космически ВМС. Как ти се струва тази бройка? Мислиш ли, че той е прав, когато говори за хиляди?

КГ: Те определено са хиляди.

ДУ: О кей.

КГ: Да.

ДУ: Хиляди на година или хиляди като цяло?

КГ: Над … Те определено трябва да са хиляди, няколко хиляди … които са били в програмата, в програмата „20 и назад”, като цяло.

ДУ: О кей.

КГ: Така че броят им е твърде голям.

ДУ: Едно от другите неща, които той каза и което е малко по-различно от казаното от теб, бе, че хората са били обучавани в различни специализирани области, в които са искали да работят. И след това той каза, че те отиват на Марс. В същото време ти каза, че Лунният оперативен център е първото място на кацане.

КГ: То обикновено е такова.

ДУ: Какво мислиш, че се случва с Марс, за да стане място за контакт на хора, които се присъединяват към Космическите ВМС?

image006КГ: В зависимост от това каква ще бъде службата ти, ти ще бъдеш отведен и обучен в различна база. Да кажем, че те се нуждаят от телеметрия в дълбокия космос – просто първото нещо, което ми идва наум – ако ще се занимаваш с това, тогава точно както ако служеше във ВМС тук на Земята, те ще те изпратят в различни бази, където ще получиш най-доброто обучение, преди да се присъединиш към кораба, на който си назначен.

ДУ: Има ли нещо като основна приемна станция на Марс, подобна на Лунния оперативен център?

КГ: Не познавам такава.

ДУ: О кей.

КГ: Това е малко по-различно за хора, които отиват като щатни военни във ВМС. Те преминават през малко по-различен процес от временно служещите цивилни, които биват привличани, като хората от MILAB, както и други, например учените.

ДУ: Когато разговарях с Хенри Дикин, който бе първият свидетел, до когото имах достъп, той каза, че е работил в едно съоръжение на Марс и че по негово време там е имало 200,000 служители, и че базата се е разширявала много бързо.

И интересната част за мен бе, когато той каза, че само 10.000 души от тези служители са били родени на Земята. Питам се дали това съвпада с чутото от теб. За съжаление не можем да го имаме заснет с камера както направихме с Томпкинс. Той не иска да говори, но …

КГ: Да. Те отведоха там много хора по време на периода на изтичането на мозъци и след това тези хора … това са вече най-малко две или три поколения, които са живели на тези бази.

ДУ: Тогава може ли Дикин да е прав, когато говори за база с 200,000 души на едно място?

КГ: О, абсолютно.

ДУ: Значи са толкова големи?

КГ: Да. Някои … Някои от тях са много големи.

ДУ: О кей. Друго нещо, което Томпкинс каза, което намирам за любопитно, бе, че има осем бойни групи. Когато човек започне да чува подобни конкретни цифри, това означава, че той или е прав, или не е. Той изглеждаше много уверен в тази цифра. Любопитен съм относно твоята реакция на това.

КГ: Да. Имаше осем различни бойни групи.

ДУ: Наистина толкова?

КГ: Да.

ДУ: Уха!

КГ: Да. И това бе в ерата на Слънчева стража. Тези кораби все още са … Болшинството от тях са още на служба, но има различни флотилии с транспортни кораби, с разрушители, снабдителни кораби, всякакви подкрепления. А докато аз бях там, имаше осем различни бойни групи.

ДУ: Как би могъл да ги класифицираш? Защо е трябвало да са осем? Те какво правеха? Къде са летели? Бяха ли различни?

КГ: Състояха се от един и същ набор от кораби.

ДУ: О кей.

КГ: Също когато във ВМС имаш няколко различни видове разрушители и транспортни кораби, с които повечето хора са запознати, и имаш няколко бойни групи или действителни флотилии, които изпълняват различни мисии. Това е почти същото. Те изпълняват различни мисии и задачите им нямат много общо една с друга, освен когато трябва да си осигуряват взаимна подкрепа.

ДУ: Значи не може да имаме три от осемте бойни групи, които едновременно да се намират в Слънчевата система?

КГ: Зависи. Много често те ще бъдат зад Луната или по-далече в Слънчевата система, близко до други бази, някъде зад някоя планета и няма просто да се движат свободно, защото има астрономи, които използват спътници за наблюдения.

И те винаги внимават къде се намира в космоса всяка отделна единица. Те също така знаят накъде ще насочат наблюденията си астрономите. Така че те могат да скриват тези кораби.

ДУ: Можеш ли да си спомниш наименованието на някоя от тези бойни групи, или някои от техните дестинации?

КГ: Не мога. Помня, че те имаха едни … имаше 01, 02, 03, но не си … Ние наистина не контактувахме с другите кораби. Аз също така не контактувах с останалите кораби от нашата флотилия.

ДУ: Приблизително колко кораби има в една бойна група? Този брой варира ли, или е …

КГ: Да, той варира. Понякога обаче те вземат кораб от една група и го пренасочват временно в друга група, в зависимост от мисията.

Във всяка група обаче има определено повече от дванадесет. Става дума за големи кораби. След това има много, много по-малки, които осигуряват поддръжка.

ДУ: Дали някоя от тези бойни групи е участвала някога във война, която е била достатъчно значима, за да изгуби значителен брой от корабите си?

КГ: Имаше много конфликти. Имаше случаи, когато някои кораби биваха повредени толкова лошо, че излизаха напълно от строя. Имаше също така кораби, които трябваше да бъдат изпращани на продължителен ремонт.

ДУ: Имаше ли някакъв конфликт, останал като значим в историята? Имало ли е някакъв конфликт, с който наистина не са могли да се справят? Нещо от този род?

КГ: В началото имаше няколко инцидента, когато те навлязоха в територии около Юпитер и Сатурн, които бяха забранени, и бяха напълно разгромени.

ДУ: Какво ще рече „напълно разгромени”?

КГ: Те бяха атакувани с много съвършени оръжия от страна на извънземни.

ДУ: О кей.

КГ: Имаше определени области около някои планети и планетоиди, които бяха забранени, и ако те случайно или нарочно навлизаха в тези области, биваха предупреждавани и след това атакувани.

ДУ: Любопитен съм дали някога … Мисля си за Стар Трек и ми е интересно дали някога са се сблъсквали с наистина невероятна извънземна заплаха, която да е била по-значима от всички други отрицателно настроени извънземни – дали нещо такова им се е случвало някога?

КГ: Имаше случаи, когато техни кораби навлизаха в различни извънземни територии и са били поразявани от много съвършени оръжия, например торсионни оръжия, при които вътрешността на кораба бива деформирана.

ДУ: Оу, уха!

КГ: И когато корабите биваха толкова сериозно повредени, трябваше да бъдат откарани на определени места и ремонтирани.

ДУ: Когато разглеждаме космическата програма и Слънчева стража в 1980-те, той посочва същите дати, за които и ти си ни говорил. И след това имаме Стар Трек – следващото поколение в края на 1980-те, с което има толкова много съвпадения. Мислиш ли, че е имало някаква комуникация между Тайната космическа програма и продуцентите на Стар Трек, с цел да заложат тези неща в нашето съзнание?

КГ: Да, най-вероятно от страна на производителите на военно оборудване. В много случаи даже и свързано с Междупланетния корпоративен конгломерат.

ДУ: Така че ако получаваме тези конкретни подробности от Томпкинс, мислиш ли, че има някакъв начин той да не казва истината в този момент? На мен това не ми се струва възможно.

КГ: Не, не с неговата репутация и с подробната информация, с която разполага. И факта, както ти каза, че той няма достъп до Интернет. Той даже няма и-мейл адрес, сигурен съм в това.

КГ: Много ясно е, че той е работил за фирми, изпълняващи поръчки за военните. И тук виждаме най-удивителната част, в която той говори за хора, които служат в космоса 20 години, след което биват подложени на възрастова регресия и се завръщат обратно.

КГ: Да.

ДУ: Кога според теб е поставено началото на програмата „20 и назад”?

К: Казаха ми, че „20 и назад” е започнала … Те са я планирали и са работили върху нея, и са имали планове да я внедрят за известно време, но в действителност не е била въведена преди … точно след въвеждането на Слънчева стража в 1980 г.

ДУ: Уха! Значи това съвпада напълно с чутото от теб.

КГ: Да.

ДУ: Той спомена също технологията за изтриване на спомени и каза 90.99, но мисля, че имаше предвид 99.99.

КГ: Вероятно. Да.

ДУ: Уха! Значи това корелира напълно с чутото от теб?

КГ: Да.

ДУ: Би ли казал, че това важи действително за 99.99% от хората, които не са сред изключенията от 3% и 4%? Така ли е?

КГ: Да. Единствените спомени, които те биха могли да имат, биха се появили в сънища. Но те няма да имат никакъв контекст, в който да ги осмислят, и в действителност не биха им обръщали никакво внимание.

ДУ: И така, ако отидеш там и преминеш през тази програма „20 и назад”, и си рекрутиран във ВМС, той каза Космически ВНС … хиляди войници, които правят това, ако те ще изтрият 99.9% от паметта ти, това означава ли, че след като се завърнеш обратно на Земята, ще трябва да отслужиш нормалната си военна служба?

КГ: Много често това, което те правят … Някой се записва за четири или за осем години и те го причисляват към даден проект и го извеждат в космоса.

И след това, след като го подлагат на възрастова регресия, той се завръща и служи нормалните си 4 или 8 години.

ДУ: Това бих очаквал, защото в противен случай след възрастовата регресия, ако нямаш никаква нормална военна служба, какво се случва?

КГ: Точно така. Има хора, които съм срещал и които казаха, че са служили множество „20 и назад”.

ДУ: Множество?

КГ: Да. И те изглеждаха на същата възраст като мен.

ДУ: Те имат ли възможност да си спомнят какво са правили предишните периоди, докато преминават през поредния период от 20 години? Или всичко бива изтрито от паметта им?

КГ: Зависи от това с какво са се занимавали. Ако са правили нещо като … ако са работили за една от различните космически програми, където са били включени „на заем” и са били свидетели или са работили върху неща, които не е трябвало да се знаят в основната група на Слънчева стража, към която принадлежат, или на техния кораб, то те ще изтрият определена част от информацията. Пълното изтриване на паметта обаче става след края на службата ти.

ДУ: Ако тази технология за възрастова регресия съществува и имаме едни престъпни групировки, които не желаят хората да живеят по-дълго, мислиш ли, че това е една от многото причини те да не желаят разкритие поради средствата за удължаване на живота, които притежават?

КГ: Абсолютно. Да, те искат Земята да бъда твърде … Не всички, но хората от престъпните групировки биха искали Земята да бъде обезлюдена. Виждал съм различни сценарии на това, което те искат да бъде осъществено.

ДУ: Значи ако има пълно разкритие, можем да допуснем, че ще има хора, които ще започнат да искат възрастова регресия. Например: „Почакай малко, аз съм на 74 години, тялото ми отказва и това е последния ми шанс.” Или: „Спасете дядо ми.” И други подобни. И светът наистина може да полудее.

КГ: Да. Да не говорим за цялата лечебна технология, при която те могат да прегледат цялото ти тяло, да открият честотната вибрация на рака и да го елиминират.

ДУ: Томпкинс спомена също, че на тези хора не е било позволено да имат каквито и да били контакти с техните семейства на Земята в продължение на тези 20 години.

КГ: Това е абсолютно вярно. И не само това – на тях им е забранен достъпа до радио, телевизия или Интернет, идващи от Земята.

ДУ: Имаше ли някаква форма на подходящи забавления, която да ги ангажира през тези 20 години?

КГ: Да. Това може да звучи странно, но те много често играеха пинг понг.

ДУ: Ха, ха, ха. Хенри Дикин казваше същото – че когато е бил на Марс, през свободното си време предимно е играел пинг понг.

КГ: Да, те имаха места за развлечение. Имаха също вечерни филмови прожекции, които не посещавах много често.

ДУ: Какви бяха филмите?

КГ: Това бяха стари филми от преди твоето време. Например много каубойски филми и стари военни филми от Втората световна война.

ДУ: Но не им е било показвано нищо от времето след като са напуснали Земята, защото това би провалило бъдещето им.

КГ: Точно така. Също така, ако някой се завърне и има възвръщане на паметта, и в същото време е гледал Интернет и телевизия, това би му дало голямо предимство на стоковата борса и в други отношения.

ДУ: Зная, че сме говорили за това преди, но съм любопитен колко хора мислиш, че има в момента на Земята, чиято памет е била изтрита и не си спомнят нищо от това, което са правили в действителност?

КГ: Десетки хиляди. Хора, които са били ангажирани на едно или друго ниво … Някои хора … Не всеки прекарва там 20 години. Те имат инженери и учени в различни области, които извеждат в космоса за по-кратки периоди. Чувал съм да казват 8 до 10 години. След което или биват пренасочвани, или се завръщат.

ДУ: Зная, че за известно време ти си работил в така наречената „Програма за засичане и разпити” и се чудя дали някога е имало случай, когато някой от космическата програма е започвал да си спомня нещо и се е налагало да бъде разпитван, да получава инструкции и паметта му да бъде изтрита отново.

КГ: Да. Те наблюдават хората и след завръщането им. Например това, което прави Националната агенция за сигурност – те следят цялата твоя информация и има специалисти в поведенческите науки, които следят за всякакви признаци на слабости в програмирането на паметта. Така те ще те изтеглят обратно, ще те разпитат, за да разберат точно какво знаеш, след което ще изтрият отново паметта ти.

ДУ: В този епизод забелязвам, че си много по-словоохотлив отпреди и в Интернет имаше слухове, че си бил заместен от клонинг.

КГ: Да.

ДУ: Би ли обяснил на аудиторията, за да прекъснем този слух и да стане ясно защо в последно време говориш толкова по-свободно.

КГ: Когато първоначално започнахме записите в Космическо разкритие с теб, както знаеш, аз претърпявах множество операции. Имах реконструкция на ротатор маншета и бицепса и бях на обезболяващи и лекарства, които определено забавяха реакциите ми. Когато гледам стари епизоди на предаването даже ми е трудно да се наблюдавам.

ДУ: Точно така. Значи това наистина си ти?

КГ: Това съм аз.

ДУ: Само с по-малко лекарства.

КГ: Да, да.

ДУ: О кей.

КГ: Без фармацевтика в тялото ми.

ДУ: Ха, ха, ха. И така, сега ще видим още един запис с Уилям Томпкинс. Този път ще има някои удивителни неща относно разрива между съществуващата програма Слънчева стража и това, което става известно като Междупланетен корпоративен конгломерат.

МЕЖДУПЛАНЕТЕН КОРПОРАТИВЕН КОНГЛОМЕРАТ (МКК)

Уилям Томпкинс: Поради отсъствие на разбиране и отсъствие на приемане на темата за извънземните … Това е потресаващо, защото не само много от изключително добре образованите хора в страната, които работят в тази сфера, отказват да приемат реалността на това, което се случи с нас, но те даже участват в опити за отричане на всичко – поставят прът в колелото.

И даже в Дъглас, в TRW и във всички тези други компании, в това число и в Дженерал Дайнамикс, имаше хора от върховете, които отричаха всичко, което се опитвахме да правим.

Така че трябва да поставим въпроса: „Защо имаме толкова много от това отрицание на такива високи технологични нива в страната и сред всички военни?”

И кой им казва да се опитват да спират всичко, когато се опитваме да си помогнем сами? Предполагаме, че това целят и военните.

Обаче в същото време корпорациите провеждаха военни мисии и програми, както и други програми, които можеха да им позволят да анулират космическите програми на военните, като Слънчева стража.

И след това тези хора, използвайки всички постижения в космическите системи,  развиха потенциал за излизане в космоса и за извличане на материали от други планети в Слънчевата система, и/или продължаваха пътуванията си в галактиката до 12-те най-близки звезди, от които Алфа Центавър е първата, и извличат материали и печелят пари.

Същата тази група от висши корпоративни чиновници от всички тези компании, които изпълняват функциите си, за които им се плаща, извършват успоредно с това космически мисии с цел индустриализация (на космоса) и печелене на пари.

Изглежда наистина странно, че ние можехме да ползваме всичко това, защото те използват всички най-добри постижения. Те ги получават наготово.

Имаме корпорации, които извършват успоредни мисии до планети на Слънчевата система и до планетите на други звезди, независимо от военните, които правят същото.

Става дума за алчност. Те изразходват средства само в защита на финансовите си интереси. Към това са насочени всичките им разработки.

* * * * * *

ДУ: Е, Кори, какви са първите ти мисли след тези конкретни думи на Томпкинс?

КГ: Уха! Той очевидно говори за МКК, на който посветихме един от предишните епизоди. Това са всички тези различни технологични корпорации и компании, които поддържат военнопромишления комплекс, които са формирали своя собствена отцепила се Тайна космическа програма.

И както той каза, те извършват минни операции. Всъщност те са тези, които са построили болшинството съоръжения в космоса. Това, което той каза, приляга идеално на тази корпоративна група.

ДУ: Имаше един интересен момент, с който не сме се занимавали в предишните ни разговори с теб. Той спомена за множество интелектуални трудности, съпротива от страна на хора сред компаниите производители на тези неща. Като че ли много от тези хора не са искали всичко това да е вярно. И той изглежда казва, че в резултат на това съперничество военните доставчици не желаят да бъдат част от мирното изследване на космоса от рода на Стар Трек или от защитата на Слънчевата система. Те искат да отидат в космоса и да работят там самостоятелно.

КГ: И те не желаят ръцете им да са вързани. Ако действат чрез Слънчева стража, те ще трябва да спазват правилата на този, който командва съответния проект.

ДУ: Ах!

КГ: Така че ако те работят на корпоративен принцип, не трябва да се съобразяват с никого.

ДУ: И предполагам те не са търсили ничие одобрение.

КГ: Точно така. Те вече … Те имаха най-усъвършенстваните играчки, оръжия, кораби. Те имаха … Всичко бе далеч превъзхождащо това, което предаваха на военните. От своя страна, военните нямаше какво да кажат, защото бяха твърде зависими от тях.

ДУ: Уха! Предполагам, че никога не съм разбрал достатъчно добре колко много съперничество е имало в тази сфера.

КГ: Това е съперничество, но не и равностойна ситуация между тези две групи …

ДУ: Разбирам.

КГ: … Но те работеха заедно. Те също така си заемаха ресурси.

ДУ: Той спомена за 12 съседни звезди, до които има мисии, и очевидно там се извършват и строителни операции. Това изглежда се различава малко от някои неща казани от теб, но отново – в случая ние уточняваме само подробности. Как реагираш на това?

КГ: Зная, че имаше планове за това, но единственият проблем бе, че тези други слънчеви системи имат обитатели и тези обитатели имат космически програми. Така че те не могат просто ей така да отидат в една слънчева система и да кажат: „Ние ще завземем последната планета във вашата система и няма да ви безпокоим”, след което да установят една база, освен ако имат дипломатически отношения.

За времето, когато бях там, не ми бяха известни установени дипломатически отношения, които да ни позволят да строим всички тези различни бази в техните слънчеви системи. В същото време аз бях отведен до една база на Галактическата лига на нациите, на една луна, която обикаля около един газов гигант, която най-вероятно бе построена от хора на МКК. 

ДУ: Мислиш ли, че командната структура на МКК е вече изнесена напълно извън Земята, или защото те са по същество снабдители на армията, има все още връзка между това, което е в Слънчевата система, и това тук на Земята?

КГ: Някои от тях са в Слънчевата система и много са тук на Земята. Например нека кажем, че TRW има ръководител, който е бил в компанията 20 години, и има всичкия опит, за да е ценен за МКК. Те ще му кажат: „Виж какво, защо не се пенсионираш, след което ще те преместим в нашия Супер директорски борд?” Те го наричат Супер директорски борд. И това е борд, в който има членове на всички тези различни корпорации, и те вземат решения.

ДУ: Ти спомена преди, и аз бих искал да получа малко повече яснота за това, че някои от продуктите, които МКК използва, всъщност са изработени на Земята и след това са изнесени в космоса.

КГ: Да, някои. И понякога … части биват изработвани тук и там. Някои биват пренасяни там, след което биват комплектовани с други, изработвани извън Земята. 

ДУ: Какъв процент от хората в тези компании, доставчици на военно оборудване … Колко от тях мислиш знаят какво става горе в космоса?

КГ: Това не ми е известно, но бих казал много, много, много малко, защото хората, които се оказват в крайна сметка в тези супер бордове, преди това не са получавали много информация, след което са били инструктирани. 

ДУ: Така че например ако нещо обикновено, като седалка, бива разработено тук на Земята и никой не знае, че тази седалка ще са озове в крайна сметка на един свръхмодерен кораб, участниците в разработката и производството ще бъдат толкова отделени един от друг и от всички останали, че те просто ще я изработят, но няма да знаят нищо за крайното й предназначение. 

КГ: Точно така. Да. Или просто ще изработят част от нея, след което тя бива сглобена или извън Земята, или някъде другаде от хора, на които знаят, че могат да имат доверие, след което бива изпратена в космоса.

ДУ: Така че хората може да изработват технологии, които всъщност са използвани в най-усъвършенствани системи, и никога да не узнават какво всъщност правят.

КГ: Абсолютно. Могат да правят това през цялата си кариера, да се пенсионират и да прекарат остатъка от живота си в пълно неведение.

ДУ: Как мислиш, че някой като Томпкинс е успял да открие всичката тази информация? Кой е най-вероятният му източник?

КГ: Информацията, която той предава, трябва да произлиза от доста високо място. Изглежда също така, че голяма част от тази информация идва от ВМС.  Точно сега ВМС са в нещо като състезание с останалите групи, които се стремят към разкриване на всичката тази информация.

И това не са всички хора във ВМС. Това са групи във ВМС, които искат разкритие на Тайната космическа програма.

ДУ: Мислиш ли, че МКК има някакво участие в това, което наричаме Съюз на ТКП?

КГ: Съюзът на ТКП е съставен от хора, отцепили се от различните клонове на ТКП. Така че има предишни членове на МКК, които са се присъединили към Съюза на ТКП.

ДУ: Каква мислиш, че е целта на членовете МКК? Ако те са участвали в това нещо и той казва, че те са мотивирани предимно от алчност и правене на пари, тези хора, участващи в тази система, те извличат ли облаги от нея?

КГ: Да. Това е космически капитализъм. Някои от нещата … Те също така търгуват. Те разменят биологични и технически ресурси срещу извънземни технологии. Така че МКК са една от групите, най-активно занимаващи се с галактическа търговия с роби и ресурси от нашата Слънчева система срещу ресурси от други слънчеви системи.

И когато получат такива извънземни ресурси, те провеждат изследователска и развойна дейност. Те ги възпроизвеждат. Те използват или идеите, или директно ги възпроизвеждат за използване в МКК, или ги пренасят на Земята, след което по някакъв начин ги разпространяват, влагат ги в нашите технологии  и ги популяризират.

И по този начин те получават пари чрез корпорациите. Те имат този Супер директорски борд. Този борд иска да развива корпорациите и техните печалби. Всичко се свежда до печалбите.

ДУ: Добре, частта за печалбите ми е ясна. Той споменава също така за алчността. Обаче в някои от по-ранните епизоди, когато ти спомена за посещенията си в някои от съоръженията на МКК, съвсем не изглеждаше тези хора да са толкова богати или да водят луксозен живот. Всъщност точно обратното.

КГ: Нека погледнем корпорациите тук, които използват детски труд в други страни. Ти виждаш как пристига завършеният продукт. Той е в една наистина лъскава кутия. Всичко изглежда американско, но ти знаеш историята на това изделие. То е било произведено от почти роби.

ДУ: Точно така.

КГ: Така че тези хора не жънат ползите, които извлича МКК.

ДУ: Мислиш ли, че висшите нива на МКК, където се поделят печалбите, разполагат със съоръжения, които са много по-добри от това, което си видял?

КГ: Да. Сигурен съм в това. МКК винаги са притежавали най-доброто от всичко. Те изпробваха най-новите играчки и разпространяваха някои от тях обратно сред военните групи и в други космически програми.

ДУ: Когато разговаряше със Сините авиани относно бъдещето след пълното разкритие, те ти казаха, че различните съоръжения ще бъдат предадени на човечеството. Това включва ли съоръженията на МКК?

КГ: Абсолютно. Съюзът на ТКП атакува и се опитваше да унищожи някои от съоръженията на МКК и Сините авиани им наредиха по същество да престанат с тези свои операции. Цялата тази инфраструктура след настъпването на пълното разкритие ще бъде предадена на хората на Земята.

ДУ: Това е едно доста вълнуващо бъдеще.

КГ: Да, така е.

ДУ: Мислиш ли, че има някаква връзка между Драко и МКК? Зная, че очевидно Тъмната флотилия има силна връзка с Драко, но какво ще кажеш за МКК?

КГ: Те работят буквално с хиляди различни групи. Така че съм сигурен, че има някакво засичане.

ДУ: Знаеш ли дали Драко ги контролират в известна степен, или контролът се упражнява само от производителите на военно оборудване? .

КГ: Сигурен съм, че има извънземни, които упражняват известно влияние върху тях, но МКК са една група, базирана основно на Земята, която е заинтересувана в преследването на собствените си цели.

ДУ: Добре. Е, вие видяхте това първо тук. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Кори Гууд. И ние получихме запис от Уилям Томпкинс – напълно умопомрачителни неща. Благодаря ви, че бяхте с нас и довиждане до следващия път.