Живот след Разкритието – Дейвид Уилкок и Кори Гууд – 81-ви епизод, 6-ти декември, 2016 г.

(с) Превод АТИ, 2016 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок. Тук сме двамата с Кори Гууд и в този епизод ще се опитаме да достигнем до десерта, вместо както обикновено да се занимаваме само с основното ястие, а в случая нашият десерт ще включва малко от това, което ще се случи, след като веднъж настъпи Разкритието (на секретната информация).  Кори, добре дошъл в предаването.

Кори Гууд: Благодаря.

ДУ: Ние прекарваме продължително време в разговори относно аспекти на твоите показания, които за много хора ще се окажат доста трудни за смилане, предвид това, което трябва да преодолеят в своите вярвания до момента, количеството нови неща, които описваш, и колко необичайни са те.

Виждаш ли някакъв положителен резултат от всичко това, което правим тук, в това предаване? Мисля, че това е въпросът, с който трябва да започнем. image001КГ: Това дали нашето бъдеще ще се окаже положително, или не, все още е открит въпрос. Това зависи изцяло от нас. Мисля обаче, че това, което правим в това предаване и което други правят в тази област, определено ни води към някакъв вид Разкритие.

ДУ: Ти спомена, че крайният резултат може да не бъде положителен и че той зависи от нас. Можеш ли да бъдеш малко по-конкретен, защото това звучи малко провокативно?

КГ: Хората, които са чели последната справка, публикувана в моя сайт, са разбрали, че Тиър-Ер ми каза, че съществува една оптимална времева линия, която се опитваме да реализираме, и че нашето съвместно творческо съзнание като човешки същества ни води по този път.

Така че ако не постигнем това като общност и не помогнем за издигане съзнанието на околните, няма задължително да се окажем на тази оптимална времева линия.

ДУ: Предполагам, че преди да достигнем до десерта, е добре да видим как потенциално изглежда една времева линия, различна от оптималната. Тя включва ли в даден момент катастрофален вид реалност?

КГ: Това са предположения, не зная. Има толкова много различни реалности, които бихме могли да създадем за себе си. Като колективно съзнание ние все още не сме решили какво искаме да постигнем и в момента сме в процес на вземане на това решение.

ДУ: Нека предположим, че това колективно съзнание започне да взема по-добри решения. Какви биха били стъпките в една по-предсказуема линия на Разкритие? Какво биха могли да започнат да виждат хората, за да могат да си кажат: „Кори каза това и ето че то се случва”?

КГ: Определено ще започнем да виждаме повече документи, фотоси, видео материали на тези триъгълни по форма космически кораби и също така на тези с овална форма, които използват в Тайната космическа програма. Те планират някакво събитие като част от едно Частично разкритие, при което ще ни кажат само за една програма, която имат в ниска до Земята орбита – два спътника и тези триъгълни кораби на ВВС, които изпълняват контролни функции. 

ДУ: Чакай малко. Досега в това предаване не си споменавал за триъгълни кораби. Какво имаш предвид?

КГ: Тези триъгълни кораби, които хората са виждали и които всички обозначават като TR-3B.image002ДУ: О кей. Ти спомена и за два спътника?

КГ: Да.

ДУ: Нека поговорим за тях. Те са част от това, което ти наричаш по-ниски равнища на Тайната космическа програма?

КГ: Точно така. И технологията на тези спътници … това са цели станции. Това са космически станции. За последно съм чул, че са две на брой. И те биват обслужвани ежедневно от тези триъгълни кораби.

ДУ: Очевидно те притежават някаква защита, която ги прави невидими.

КГ: Не задължително. Ако имаш един триъгълен кораб на 30,000 метра височина, който лети много бързо, няма да можеш да разбереш какво представлява.

ДУ: Това е почти като един пиксел за човешкото зрение.

КГ: Правилно. Така че ние се намираме пред разкритието на тази програма на Агенцията за военно разузнаване и Агенцията за национална сигурност и една технология, която е може би 50 години по-напреднала от общоизвестната ни до момента. Тя е малко по-напреднала от тази на Международната космическа станция.

ДУ: За какво по-точно става дума? Ти казваш спътници и хората ще си помислят за нещо с формата на консервна кутия с прикачени към него слънчеви панели. Изглежда, че говориш за нещо съвсем различно.

КГ: Не, не. Това са цели станции с екипажи, които редовно биват подменяни. На някои от тях екипажите са от по двама-трима души, но те притежават също така и големи кръгли космически станции.

ДУ: Кръгли.

КГ: Да. Те обаче са част от това, което наричаме ниско ниво на военно разузнавателната програма.

ДУ: Тогава каква ще бъде следващата стъпка? Да кажем, че се окажеш прав и те оповестят съществуването на неща от рода на международната космическа станция, но по-големи и малко по-напреднали, и оповестят съществуването на летящи триъгълници. Какво от това? Искам да кажа …

КГ: Това ще ни доведе малко до времевата линия на Частичното разкритие.

ДУ: О кей.

КГ: Това е, към което тези групи се стремят. Те искат Частично разкритие, с което да обявят този вид информация, като в началото няма да се говори нищо за извънземни, след което бавно ще ни подават отделни хапки. Спомняш ли си, когато около 1980 г. за първи път узнахме за бомбардировачите стелт?

ДУ: Разбира се.

КГ: Всички казаха: „О, това е наистина супер.” И след това новината бързо остаря.

ДУ: Точно така.

КГ: Те очакват същото нещо да се случи и с ниското ниво на Тайната космическа програма.

ДУ: Имаш ли някаква представа какво ще последва, след като свикнем с идеята за тези кръгли спътници и триъгълни кораби, които ги посещават и обслужват?

КГ: Наистина не зная. Зная за съществуването на множество различни планове, около които се водят преговори. Изглежда че Земния съюз и тези тайни земни групировки са се обединили около идеята, че човечеството не може да понесе едно Пълно разкритие. 

Това би довело до хаос и те са прави. Наистина ще настъпи хаос. Едно Пълно разкритие няма да доведе до ситуация, при която всички ще се хванат за ръце и ще запеят „Алилуя”. Това ще бъде нещо много смущаващо, тревожно и един процес, при който ние като човечество ще трябва да преминем с общи усилия.

ДУ: Ако имаме това масово публикуване на данни, за което спомена преди и което е било подготвено, това няма ли да доведе до Пълно разкритие?

КГ: Да, да. Това предвижда публикуването на пълната информация.

Те сега са решили, поради наличието на различни възможности за блокиране на интернет, да приложат блокиране на електрическите мрежи, за да предотвратят изтичането на информация, преди да я отстранят от системата. Те са решили да не допуснат едновременно публикуване на пълната информация.

Те ще пропускат информацията на порции и най-вероятно това ще бъде „танто за кукуригу” – Съюзът (на ТКП) ще публикува информация за престъпните групировки, която не е много компрометираща за него, след което тези групировки ще кажат: „Хей, чакайте малко, ние не сме единствените, които сме си изцапали ръцете. Вижте какво са правили през всичко това време тези от Съюза.”

ДУ: Значи в една действителност след Разкритието, едно от нещата, които вероятно ще се случат, на основа току-що казаното от теб, ще бъде някакъв вид разбиране на масово ниво за съществуването на един масов култ, управляващ световната политика. Мислиш ли, че това е част от плана за Частично разкритие?

КГ: Не.

ДУ: Не?

КГ: Не, не според описанията, които съм чул. Те ще се опитат да прикрият най-лошите неща, престъпленията срещу човечеството, всички неща, които са причинили на хората тук на Земята, за да поддържат тайната. Те няма да искат обществото да научи за това известно време.

ДУ: Когато стигнем до момента, в който извънземните ще вземат участие във всичко това, как виждаш промените в обществото? Ето например ти си разговарял с посланика Мика и той ти е описвал какво се е случило на неговата планета. Аз зная също така, че ти си се срещал с него повече пъти, откакто говорихме последния път за това. Би ли могъл да кажеш нещо повече за перспективата на голямата картина, не просто за това разкритие капка по капка. Как ще изглеждат нещата, след като преминем през това ужасно, разтърсващо преживяване и придобием пълното знание за случващото се?

КГ: Мисля, че това ще отнеме едно-две поколения. Ние сме толкова програмирани в нашите различни системи от вярвания, в начините, по които живеем, в нещата, които сме програмирани да боготворим.

Ще ни бъде много трудно да се срещнем със същества, които бихме счели за по-високо развити от нас в духовно и технологично отношение, без да изпитаме съблазън да се откажем от своята независимост и да започнем да ги боготворим.

ДУ: Разбирам.

КГ: Това е друго нещо, което ще трябва да преодолеем и което ще отнеме известно време.

ДУ: Или ще поискаме да ги унищожим.

КГ: Или … да. Посланикът Мика каза, че в началото те не очакват да посрещнем извънземните с отворени обятия. Те очакват да бъдем силно подозрителни към всяко същество, което няма да бъде от тази планета.

ДУ: В един момент Сините авиани ти бяха казали, че Съюзът (на ТКП) не трябва да атакува никои от съоръженията на Междупланетния корпоративен конгломерат или на някоя друга фракция в нашата Слънчева система, защото те ще бъдат предадени на човечеството.

КГ: Точно така. Цялата инфраструктура ще бъде предадена на човечеството, след като преминем през този процес и тогава ние изведнъж ще се превърнем в цивилизация от типа на Стар Трек, защото там вече съществува цялата инфраструктура.

ДУ: Има ли някакви стандартни преживявания и предсказуеми реакции, които могат да бъдат очаквани, когато хората се сблъскат за първи път с тези тайни програми и когато за първи път се срещнат с извънземни същества?

КГ: Обикновено те предоставят възможност на хората да свикнат постепенно с идеята. Първо им се казва, че извънземните съществуват. След това им се показва снимка, видеоматериал. След това те имат възможност да прочетат повече информация. След това ще видят едно такова същество отдалече, след това едно друго от по-близо. Ако желаят, те постепенно ти позволяват да привикнеш към ситуацията.

Ако не преминеш през такъв процес, ти ще легнеш на пода и ще си смучеш палеца известно време, след което няма да им бъдеш полезен.

ДУ: Ако просто те хвърлят без предупреждение в такава ситуация?

КГ: Точно така.  

ДУ: Има ли хора, които са претърпели психичен срив, изложени изведнъж на такова преживяване?

КГ: Да, абсолютно. Това е нещо обичайно срещано, особено когато хората се срещнат с някои от тези много смущаващи на външен вид извънземни.

ДУ: Има ли необичайни миризми, които излъчват тези същества?

КГ: Да, много силни. Особено рептилите. О, те са ужасни. Направо ужасни. Те излъчват един тежък мирис на урина, който е просто ужасен. Да, искам да кажа, че очите ти и мозъкът ти ще трябва да се справят с това, което виждаш, което помирисваш, което чуваш от тях.

ДУ: Спомням си, че Пит Питърсън описваше, че на човек му се появява неволен рефлекс към повръщане, с който трябва силно да се бори, когато срещне непознато изглеждащо, интелигентно същество.

КГ: Даже и да са по-мили, благоразположени същества, за известно време, докато свикнеш с тях, имаш това много неприятно болезнено чувство в стомаха си. Нещо просто … Усещаш, че нещо просто не е наред.

От една страна, те просто не би трябвало да съществуват, а ето че се оказваш в ситуация, при която трябва да работиш редом с тях. Така че е необходимо известно време, за да свикнеш с присъствието им.

ДУ: Преди няколко дни наблюдавах участието ти в предаването Открити умове на Регина Мередит. Там ти каза нещо много интересно относно паричната система, което дотогава не те бях чувал да казваш. Ти каза, че всяка планета, която притежава парична система, е по същество какво?

КГ: Една контролирана планета.

ДУ: Ха, ха.

КГ: Да, това ще бъде една планета-затвор. Тези планети, които са постигнали свобода, са се отървали напълно от магичните вавилонски пари, защото те съществуват само като средство за контрол. И ако не ти е нужен контрол, парите стават излишни.

ДУ: Не би ли казал, че при премахването на парите хората, които са на печелившата страна в една парична система, биха се съпротивлявали силно на идеята, че други хора, които те считат за по-ниско от себе си, ще притежават същата власт и равни възможности с тях?

КГ: Вярвам, че преди да достигнем до този момент, ще имаме някакъв вид икономически преход, при който първо ще преминем през една нова, контролирана икономическа система, при която ще има период на опрощаване на дълговете. Хората ще получат определено количество пари, в зависимост от това какви поражения са претърпели от съществуващата дотогава система на контрол.

Така че много хора, които в момента с удоволствие наричат себе си милионери или милиардери, може да установят, че „пфют” – всичкото им богатство ще бъде заличено и те ще се окажат на равна нога с всички останали.

ДУ: Уха! Искаш да кажеш … ти всъщност го каза, но аз искам да те накарам да уточниш, че това е част от плана.  

КГ: Да, абсолютно. Да. Това е било част от преговорите от самото начало и ние сме чували за това години наред – „Следващият месец ще настъпи срив и ще бъде въведена една нова система.” Ние слушаме за това от край време. Това е присъствало непрекъснато по време на преговорите.

ДУ: Как ще изчислят степента на пораженията, нанесени от престъпните групировки? Не съм сигурен, че разбирам този момент.

КГ: Ако живееш в страна, която е страдала повече от други страни, ти ще получиш повече, за да бъдеш стимулиран да достигнеш до равно ниво с останалите.

ДУ: Ах.

КГ: Едно от нещата, които описват сега, като елемент на Частичното разкритие и промяната на финансовата система, е, изравняване на паричните системи, така че парите на всяка страна да бъдат оценявани по равно. Това е все още предмет на преговори, защото много от преговарящите искат нещата да бъдат основани на някакъв вид оценка на брутния вътрешен продукт. 

ДУ: Разбирам. Така че тази промяна на финансовата система … Чувам за нещо наречено „специални права на тираж” (Special Drawing Rights), като идеята е събиране на всички валути в една „кошница”. И в зависимост от активите на дадена страна, това ще определи тежестта на валутата й като част от глобалната търговска система. Това ли е посоката, в която вървят нещата?

КГ: Да, това определено влиза в преговорите. Те са се разбрали по някои принципни въпроси и процесът е стартиран. Все още обаче преговарят около фините детайли, каква информация, кога. И тези преговори ще продължат по време на целия процес, защото след като ни подадат малко информация и видят как реагираме, ако не реагираме по желания от тях начин, те ще променят информацията, с която ни снабдяват.

Информацията ще ни бъде предоставяна по строго контролиран начин. Поне това е, което те планират. 

ДУ: И ти вярваш, че това е един широко постигнат консенсус сред хората на Съюза?

КГ: Да. Много от тях искрено вярват, че ще е безотговорно да бъде извършено Пълно разкритие, защото човечеството няма да може да го понесе. И това е причината за съгласието между членовете на Съюза и престъпните групировки. Те искрено вярват, че това ще разруши обществото.

ДУ: Доколко има участие на извънземните в тази дискусия? С други думи, тези групи на Съюза срещат ли се с определени благоразположени или отрицателно настроени извънземни и включват ли ги в дискусиите?

КГ: Не. Това, което се случва, е, че тези престъпни групировки се срещат отделно с извънземни групи.

ДУ: О кей.

КГ: Хората от Съюза също се срещат с извънземни групи. Когато обаче участват в преговорите, те действат като пълномощници на извънземните. Когато преговарят, те имат предвид намеренията на извънземните.

ДУ: Хм. Ти спомена за възможността за опрощаване на дълговете, като също така каза, че те не искат да разкрият никои от окултните дейности на тези престъпни групировки. Как ще достигнем момента, в който има признание, че ние сме били прецакани и ни предоставят репарации?

КГ: Точно в момента болшинството хора на тази планета са подложени на толкова силен умствен контрол, че даже не обръщат внимание на конспиративните теории. Така че това е нещо, което те мислят, че ще могат да осъществят по един приемлив начин.

ДУ: Не виждам как ще ни кажат, че сме били прецакани от престъпните групировки и ще ни заплатят репарации, без да бъдат замесени и окултните моменти …

КГ: Е, някои окултни моменти ще излязат наяве.

ДУ: Оу, о кей.

КГ: Някои неща ще излязат наяве, други няма да излязат. Те ще контролират целия процес, така че широките маси ще бъдат захранвани със смилаеми хапки.

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ

ДУ: Когато погледнем нещата, които си ни казал, аз непрекъснато се удивявам колко много други свидетели са ми казвали същите неща, напълно анонимно, преди ти да се появиш на сцената.

Кои са някои от опозиционните елементи, които се появяват срещу теб, в резултат от това, което правиш в нашето предаване? Какво се опитват да правят срещу теб?

КГ: Ами, бях информиран, че се провежда кампания за дискредитиране на възможно най-много свидетели на Тайната космическа програма, за да може Частичното разкритие да има повече шансове за успех.

ДУ: Защо се опитват да ликвидират свидетелите на ТКП точно сега?

КГ: Това, което ще се случи, е, че ще има разсекретяване на една тайна космическа програма, и те ще кажат, че това е ЦЯЛАТА Тайна космическа програма.  

И това е програма, управлявана от военнопромишления комплекс, от Агенцията за военно разузнаване, Агенцията за национална сигурност и ВВС.

ДУ: Нека кажем, че в даден момент сме постигнали Пълно разкритие. Как ще изглежда светът след Пълното разкритие? Нека поговорим за това.

КГ: След като сме се справили с всички последици от Пълното разкритие?

ДУ: Ами, да, предполагам, че това е сложен въпрос, защото не става дума само за това, което се случва, след като Разкритието привърши. Става дума за това какво се случва, когато започнем да смиламе наученото.

КГ: Точно така. Да, ако се получи Пълно разкритие, както вече казахме, то ще повлияе на психичното и емоционално състояние на всеки обитател на планетата. Това ще бъдат трудни времена, защото всеки притежава собствена система от вярвания, които моментално ще бъдат поставени под въпрос.

И след това ще установим, че сме били лъгани и ще си зададем въпроса: „А сега лъжат ли ни отново?” Ще трябва да преминем през един дълъг процес.

ДУ: Ти самият си споделял, че са ти казали, че ще бъдеш шокиран от някои от нещата, които ще станат известни, като част от един сценарий на Пълно разкритие и че те ще те изненадат.

КГ: Да. Ако това бъде нещо, което ще ме изненада, след като съм чул за търговията с роби и за всички тези други тъмни програми, то тогава това не е нещо, които очаквам да чуя с нетърпение.

ДУ: Нека използваме примера на хората на Мика, за които стана дума в предишни епизоди, за това как ще преживеем този процес. Предполагам, че един от въпросите е как точно ще успеем да победим Драко. Изглежда че в момента в Тайната космическа програма разполагат с технология, с която могат да постигнат това. Ние сме разговаряли по въпроса. Те могат да свалят корабите им и т.н.

КГ: Това не е достатъчно.

ДУ: Какво в действителност е нужно?

КГ: Това, което трябва да бъде победено, е контролният механизъм на Драко или това, което контролира Драко, а това е изкуствения интелект. Когато ние сме в състояние да унищожим изкуствения интелект и когато той няма да успее да се възстанови и да инфектира отново хора и други същества, само тогава ще можем да кажем, че имаме шанс да победим Драко. 

image003ДУ: Зная, че хората на Мика са казали, че ще има някакво обучение на определени индивиди за борба против Драко. Така че това не предполага само удар върху изкуствения интелект.

КГ: В конвенционален военен смисъл, след като унищожиш технологията, ти ще трябва и физически да унищожиш инфраструктурата. Така че ако унищожим изкуствения интелект, остава все още една група същества, които са го обслужвали. И това вероятно ще бъде подходящ момент да ги ударим, защото те ще бъдат объркани, след като са изгубили тези, които ги командват.

ДУ: Мислиш ли, че тези същества могат да живеят, ако нанороботите в телата им дадат на късо? Те ще продължат ли да функционират биологично?

КГ: Мисля, че да, те все още ще бъдат жизнени …

ДУ: Наистина?

КГ: … като отделни биологични единици, да.

ДУ: О кей. Тогава как ще изглеждат нещата? По отношение на това, което са сторили хората на Мика, ти разбра ли нещо конкретно относно това дали първо са унищожили изкуствения интелект и след това са тръгнали срещу Драко, както ти каза?

КГ: Да. Изкуственият интелект е бил унищожен от слънчева активност.

ДУ: Наистина?

КГ: След което военните (тъй като по онова време те са имали военни) са се надигнали и са унищожили Драко, които са били в объркано състояние.

ДУ: Хм. Как ще изглежда този свят, когато е имало едно електромагнитно излъчване, което е унищожило влиянието на изкуствения интелект? Дали ще видим Драко да летят из небесата? Ще знаем ли къде те се намират? Те ще се опитват ли да завладеят Земята? Ще ги виждаме ли, вместо да продължават непрекъснато да се крият, както преди? Дали това е част от предстоящите събития?

КГ: Да, те ще бъдат разкрити, а също така разобличени и преследвани.

ДУ: Уха! Мика изглежда горе долу като човек от африкански произход, ако съдим по рисунката, която си поръчал …

image004КГ: Да, нещо такова.

ДУ: … също така с някои азиатски черти. За разлика от нас, те имат ли хомогенен външен вид на тяхната планета, защото ние имаме някои големи различия в расовите фенотипове.

КГ: Те също имат различни раси и хора с различен външен вид.

ДУ: О, наистина?

КГ: Да. Той спомена, че те притежават генетично разнообразие и че там има различни видове същества.

ДУ: Различен външен вид, различни раси?

КГ: Да, точно така.

ДУ: Интересно. Ти каза, че ще настъпи слънчево изригване, което ще ликвидира изкуствения интелект, но ти също бе казал, че слънчевото изригване ще има наистина забележителен ефект върху съзнанието на хората.

КГ: Да.

ДУ: Така че как се връзват тези две неща? Какъв ще бъде ефектът върху човешкото съзнание, който ще настъпи по същото време, когато ще започнем да разрешаваме проблема, свързан с Драко? 

КГ: Ако няма да имаме това енергийно въздействие, само постигането на Разкритие … след слънчевото изригване съзнанието ни ще се претовари, тъй като е било подтискано технологично толкова дълго време от страна на тези отрицателно настроени групи.

След настъпването на тези енергийни промени обаче, ние ще започнем да ставаме много повече … ще бъде доста по-трудно някой да постави капаци на очите ни. Ние сме били лъгани и управлявани през всичкото време и ако те повече не могат да ни мамят, ние ще бъдем овластени от истината.

ДУ: Ти също така каза, когато говорихме за тази промяна в съзнанието, че тя ще има един много смущаващ, разтърсващ ефект. Нещо от рода: „Ако повърнеш, ще се почувстваш по-добре”. Нека се върнем към хората на Мика. Какво е било тяхното преживяване?

КГ: Да, било е много трудно.

ДУ: Наистина?

КГ: Точно така. И те са имали тези други пазители, които са пристигнали, за да им помогнат. Те ги наричат пазители, но някои от тях са били от съседни планети, които са пристигнали, за да им помогнат така, както те искат да помогнат на нас.

ДУ: Наистина?

КГ: Да. Така че те са получили помощ, но са им дали време да преработят информацията, преди тези същества да пристигнат и да започнат да работят заедно с тях и да им помагат.

ДУ: Аз все още срещам трудности да разбера някои неща. Ако настъпи слънчевото изригване и хората изпаднат в някакво объркано състояние, докато се адаптират към това ново съзнание, как ще изглежда това на нивото на цялата планета?

Ако вече изкуственият интелект е бил унищожен и всички са объркани, всеки има тъмна страна на душата си, как това се връзва с побеждаването на Драко? Не съм сигурен, че съм наясно с това.

КГ: Така както ми бе описано, те са се оказали напълно объркани, в пълен безпорядък. Те не са имали естествената властова йерархия, с която да контактуват и чрез която да получават наставления кой какво да прави, защото хората, пред които са се отчитали нагоре по веригата, са преживявали същия процес.

ДУ: Значи по отношение на съзнанието, това е все едно да бъдат върнати до нивото на пещерните хора.

КГ: Е, да го кажем по следния начин. Ако настъпи слънчево изригване и тук няма никакви извънземни, ние сме толкова зависими от технологиите, че просто си представи безредието, което ще преживеем.

Драко са още повече зависими от технологиите. Те са контролирани от технологиите. Така че за тях нещата ще бъдат много пъти по-тежки, когато технологиите бъдат отстранени. 

ДУ: Някои хора, които гледат това предаване, ще си кажат: „Хей, какво ще кажете за амнистия? Какво ще кажете за проява на милосърдие?

За някои от тези същества, ако им бъде отнето всичко, което са имали, може би ще се окаже, че наистина не са харесвали това, в което са били въвлечени и в което не биха искали да участват. Няма ли да има амнистия за тези същества, или някаква рехабилитация, някакъв вид затвор, така че да не могат да нанасят вреда, но също така да бъдат рехабилитирани. Или става повече въпрос за изтребване и разчистване?

КГ: Знаеш ли, това как ще се справим с тези неща, ще ни постави като вид и като планета на един или друг път на развитие. Ако решим да изтребим всички замесени, тогава това … не можеш да извлечеш положителен резултат от нещо отрицателно.

Ако подкараме нещата по неправилен начин, вероятно ще се озовем на неправилен път. Не че препоръчвам …

ДУ: Да, и аз бих се противопоставил категорично …

КГ: Аз в никакъв случай не съм за проява на милосърдие, но в същото време ще трябва да открием някакъв среден път. Искам да кажа, че просто ще трябва да направим нещо такова. Това е нещо, което трябва да направим заедно като човечество.

ДУ: Напълно съм съгласен. Мисля, че би било една голяма, голяма грешка, след всичко, което знаем от Закона за Единството и от Сините авиани, които са въплъщение на този Източник, да действаме, все едно че всички са еднакво виновни и всички трябва просто да бъдат избити.

КГ: За нас обаче ще бъде трудно да не реагираме по такъв начин. Когато информацията излезе наяве, хората ще станат повече от силно разгневени.

ДУ: Това е много разбираемо. Контекстът на нашия разговор включва и това, че аз току-що публикувах книга, наречена „Мистерии на възнесението” “The Ascension Mysteries” и за хората, които говорят, че ти си единственият, който казва тези неща, там аз съм събрал на едно място невероятно много информация от други свидетели, които казват същите неща като теб.

Има доста неизвестни около това слънчево събитие и аз се впускам в много подробности относно древни учения, които в някои случаи намекват, а това включва и Библията, че каквото и да е това слънчево изригване, нашите тела ще се променят в нещо по-високо енергийно.

Това е някакво непостоянно събитие, при което може би част от Земята преминава през един катаклизъм, който обаче отсъства от преживяванията на хора, които се намират на друга времева плоскост или нещо подобно.

КГ: Така, както са ми го разказвали няколко пъти, тази промяна ще бъде промяна в съзнанието. И тъй като ние притежаваме съвместно съзидателно съзнание, което взаимодейства с материята, с нашите тела, те постепенно ще се променят по време на този процес и след него.

ДУ: Имаме изявления в Библията например и аз ще приведа и други текстове, но в Библията се казва: „Плътта и кръвта не могат да наследят царството божие.” И „царството божие”, разбира се, се оказва външното пространство, когато коригираме превода на “Elohim” и на „небето”. Нали така? Така че плътта и кръвта не могат да наследят тази нова реалност, в която ще се променим.

Имаме зороастрийците, които говорят за phoscorite, това слънчево изригване. И те казват, че грешните ще бъдат консумирани от него, все едно че ще изгорят в огън, докато праведните ще преминат през някакъв вид трансформация.

В Библията, в Евангелието на Матея се казва, че хората изгарят все едно че … че лошите изгарят все едно, че са плевели, вързани в наръчи.

Значи ти казваш промяна в съзнанието. На основа на тези цитати от Библията и някои други неща, които току-що споменах, колко голяма промяна си чул, че предстои?

КГ: Ще има моментални промени, но като цяло промяната ще е постепенна. Хората на Мика не са започнали изведнъж да левитират и да летят наоколо. Наложило им се е да преминат през процес, нещо като еволюция, но в същото време изключително бързо.

ДУ: Това, което ме интересува също, е фактът, че в Закона за Единството се говори надълго и нашироко за съществуването на една отделна и обитаема сфера на Земята от четвърти порядък на плътност, която бива активирана, когато това се случи, и че сега ние живеем върху тази сфера и че сферата от трети порядък на плътност е вече непригодна за човешки живот.

Така че изглежда ние чуваме за едно основно разделение, при което едно ниво на Земята преживява катастрофа, докато едно друго ниво на Земята бива активирано и вече става годно за обитаване. И то е нещо като холограма на предишното, но с по-висока вибрация.

КГ: Възможно е. Зная, че при хората на Мика нещата не са потекли точно според техните древни учения, така че може би се осланяме прекалено много на тях. Може би древните текстове не означават точно това, което мислим, или което ни се иска да означават.

Така че както ти каза, около това слънчево изригване има много неизвестни и не се знае какво точно ще се случи, веднага щом то настъпи.

Хората на Мика са все още от плът и кръв. Те са придобили всички тези способности, в т.ч. и способности телепатично да се свързват едни с други. Животът им малко се е удължил и те очакват той да се удължава все повече.

Според казаното от Мика, те са претърпели този процес и все още преминават през него.

ДУ: Започнали ли са да развиват телекинетични способности?

КГ: Не, не. Те все още не могат да летят свободно или да преместват предмети с мисълта си, но притежават способности да комуникират телепатично и имат много по-задълбочено разбиране за вселената, отколкото са имали преди. Те вече възприемат понятията в напълно различна перспектива.

ДУ: Едно от нещата, които сме чували относно Възнесението, е тази идея, че завесата пада, при което осъзнаваме своите други животи, както и придобиваме повече познания за настоящия си живот. Самите същества са ми обяснили, че все едно имаме непрекъсната приемственост в астралното ниво и в духовната си форма, която преминава през различните ни животи, и след като веднъж преживеем това, ние все едно ще осъзнаем по-голямата част от себе си.

Ограниченият човешки ум става неограничен. Придобиваме достъп до тази друга част и си спомняме, че сме онази друга личност.

КГ: Мика заяви, че те са придобили по-силна връзка с Висшия си разум и че в момента за повечето от нас е много трудно да постигнем същото.

ДУ: Разбира се.

КГ: След това събитие те са придобили пълен достъп до Висшия си разум, или това, което са считали за пълен достъп, в сравнение с това, което са имали преди.

ДУ: Знаеш ли как изглежда това? То какво означава?

КГ: Мисля, че има нещо като завеса между ежедневното ни съзнание и това, което представлява Висшият ни разум.

ДУ: Разбирам.

КГ: Когато тази преграда бъде отстранена и можеш да комуникираш с Висшия си разум, ще получиш достъп до тези спомени от своите минали и бъдещи животи.

ДУ: Той казвал ли ти е някога изрично, че сега те имат достъп до свои успоредно протичащи животи, или други времеви линии?

КГ: Не.

ДУ: О кей. Но ти силно предполагаш, че те правят това?

КГ: Да, предполагам, че твоят Висш разум ще има спомени от това, което си бил в миналото. И ако имаш пряка връзка с Висшия си разум, това ми изглежда напълно логично.

ДУ: Колко бързо се появяват на сцената ангелските същества, същества, които очевидно не са физични, енергийни същества на значително по-високо ниво?

КГ: Веднага след възникването на слънчевия взрив, при тях са се появили пазителите, свързани със Съюза на Сферичните същества

ДУ: Наистина?

КГ: … които не са взаимодействали физически с тях, но са се появили, за да е сигурно, че статуквото в тяхната звездна система ще се запази и че няма да пристигнат други същества, които да се възползват от тях по някакъв начин, докато те преминават през този процес.

ДУ: Преди когато говорихме за Супер федерацията, ти спомена, че когато настъпят тези слънчеви изригвания, тези групи от Супер федерацията, които провеждат своите дълговременни генетични експерименти, ще извършат някакви междузвездни спасителни операции. Това част ли е от описваното от теб сега, или е нещо различно? 

КГ: Той не е описал нищо подобно. Той описа само тези две раси пазители, които са се появили, и предполагам, че са действали подобно на полиция, без да се намесват. Те са искали хората на Мика да решат сами проблемите си и да поправят нещата на планетата си по същия начин, по който искат да постъпим и ние. 

ДУ: Как е изглеждала тиранията на Драко на тяхната планета?

КГ: Те са били контролирани чрез нещо като нов световен ред. Те не са имали различни държави, които да воюват помежду си. В дадения момент на тяхната планета всичко е било контролирано от едно правителство.

ДУ: И това е било подобно на нашата ситуация, при което правителството е било от хора като тях, но те са били контролирани от Драко …

КГ: Да.

ДУ: … които на свой ред са били контролирани от изкуствения интелект?

КГ: Да. И той каза, че към края е станало по-очевидно, че Драко контролират всичко. Предполагам обаче, че тогава хората просто са започнали да се пробуждат, както това става и тук. Ние се пробуждаме все повече. Същото е станало и на неговата планета.

ДУ: Значи щом видим да се случва това изригване, ти казваш, че ще се появят някакви положително настроени същества, които да гарантират никой да не се намесва в процеса.

КГ: Точно така.

ДУ: Как точно ще изглежда това за хората? Как ще повярват на това, което се случва? Откъде ще знаят какво то представлява?

КГ: В по-голямата си част те няма да знаят, че има една раса от пазители, които са се появили, за да охраняват процеса.

ДУ: Ох.

КГ: Да, те няма да са наясно. Ще има хора, които ще знаят какво се случва, така както Мика е бил наясно със случващото се, но болшинството не са били наясно. Те са били фокусирани върху своята планета, върху своето лечение и върху преодоляването на този процес.

ДУ: В слънчевата система на Мика имало ли е тези Сферични същества, които са помогнали в преходния период?

КГ: Ъ-хъ. С тях са се случили точно същите неща, които преживяваме ние.

ДУ: В каква степен те са имали достъп до технологии, с които ние разполагаме сега? Колко тези неща са се променили при тях?

КГ: Тези неща са се променили почти изведнъж. Подобно на това, което очакваме да се случи тук, почти цялата тяхна технология се е оказала непригодна в момента на възникване на слънчевото изригване. И е трябвало да започнат всичко отначало. И когато са започнали всичко отначало, технологията им е започнала да бъде в по-голяма степен основана на съзнанието и е била много по-напреднала.

ДУ: Хм. Ти казваш, че същото се очаква да се случи тук?

КГ: Да. Да, след като тази технология, която приемаме за модерна, бъде отстранена. Ние имаме тези различни Тайни космически програми, които са изградили една инфраструктура, която … Какво ще се случи с тази инфраструктура по време на това слънчево изригване?

Така че ние ще преминем от използването на електроника към използване на различни видове технологии, основани на съзнанието. И хората на Каарии правят това с …  те използват кристали и различни видове камъни, с които по някакъв начин общуват и със съзнанието си предизвикват промени в други предмети или същества.

ДУ: Имаше един свидетел, свързан с оригиналния Проект Разкритие, комуто е била възложена задача, свързана с виждане от разстояние и целта на групата му е била за създаде една комуникационна система с помощта на телепатията, защото са очаквали някакво голямо слънчево явление, което да извади от строя всички електрически уреди.

Искам да кажа, че е имало и други свидетели, които са казали, че също са очаквали настъпването на подобно събитие.

КГ: Както забеляза, президентът Обама подписа една много интересна президентска заповед.

ДУ: Да.

КГ: В тази своя заповед Обама заяви, че всички тези федерални агенции трябва да се подготвят за слънчеви изригвания или геомагнитни нарушения, които ще извадят от строя не само електрическата инфраструктура, но и ще повлияят дългосрочно на технологиите. Така че те изграждат електромагнитни съоръжения, вероятно за да направят такива тестове в даден момент.

ДУ: Повечето хора, които гледат това предаване, са вероятно достатъчно осведомени, за да знаят за настъпването на нещо, наречено Събитие на Карингтън (Carrington Event) през 1800-те. По онова време сме имали само телеграфни линии и само едно слънчево изригване е стопило всичко.

КГ: Да.

ДУ: Така че това е едно много сериозно съображение. Какво ще правим без технологии? Искам да кажа дали тези същества, които ще се появят, ще ни помогнат, когато изгубим всичките си играчки, така че да не станем напълно лишени от първите си жизнени необходимости?

КГ: Ако отправим зов за помощ, ще има същества, които ще ни помогнат. Първоначално обаче те напълно очакват от нас да бъдем недоверчиви към други същества, които се появяват с подаръци, след като току-що сме се отскубнали от контролната система на друга извънземна група.

ДУ: Такова нещо случило ли се е и с хората на Мика?

КГ: Ъ-хъ. Да.

ДУ: Значи те са преминали през период, в който е изчезнала цялата им технологична инфраструктура?

КГ: Да. И след това всички са изпаднали в тежко психично състояние. Наложило се е да преодоляват както технически, така и психични проблеми. Това означава много. Това е трудно за преодоляване.

И те са успели да го преодолеят и да преуспеят.

ДУ: Кои са най-вероятните времеви прозорци, в които очакваме настъпването на това слънчево изригване, тъй като то очевидно ще настъпи?

КГ: Да, то очевидно ще настъпи. Когато работех в програмите, те посочваха един прозорец между 2018 г. и 2023 г. В по-ново време чух, че са удължили периода до 2024 г.

ДУ: Между 2018 г. и 2024 г.

КГ: Точно така.

ДУ: От това, което казваш, изглежда, че това ще причини някои загуби на човешки живот, особено в страни, които са наистина, наистина зависими от своите технологии за осигуряването на основни стоки и услуги.

КГ: Помисли си само за различните здравни технологии за поддържане на живота. Когато тези технологии изчезнат, да, аз очаквам някои хора да загубят живота си. В същото време новите технологии няма просто така да се появят. Няма да се окаже: „О, ние изгубихме всички свои технологии. О, ето едно устройство за получаване на свободна енергия.”

Новите неща ще изискват определено време. И това е нещо, за което Мика говори по отношение на новите технологии. Имало е един период от време, през който са разработвали тези нови технологии от …  те също са имали някакви тайни програми … имало е много физични познания, неизвестни на широката общественост, така както е и при нас.

ДУ: На планетата на Мика имало ли е нещо подобно на военнопромишлен комплекс с космическа програма?

КГ: Да.

ДУ: И тя е била тайна?

КГ: Да. Те са били силно милитаризирани. И в рамките на едно поколение са успели напълно да се отърват от военните.

ДУ: Дали Драко също така са милитаризирали техните военни и са се опитали да ги използват в своите междузвездни битки?

КГ: Да.

ДУ: Интересно.

КГ: Бе споменато за някаква кармична връзка. В този момент имаме хора, човешки същества, които летят редом с Драко в други звездни системи или между звездни системи, причиняващи проблеми. Ние ще трябва да заплатим за това по някакъв начин.

ДУ: Не мисля, че задължително хора, които никога не са допринесли за това, ще носят еднаква кармична тежест наравно с тези, които са били преки участници.

КГ: Не, но като общество, цялото общество понося кармична тежест по едно и също време.

ДУ: Разбирам.

КГ: И това ще засегне всички.

ДУ: Хората на Мика очевидно са преминали през един доста труден преход, съдейки по това, което описваш. Какво чувство изпитваш, когато сега срещнеш някои от тях? Как изглеждат? Каква е енергията им?

КГ: Изцяло бликат от любов и вибрацията им е напълно различна от нашата. И също така, умът им … Те нямат 10% от своя процесор, който да е ангажиран с всички тези отрицателни неща. Техният процесор е изцяло ангажиран с този преход. Те са в състояние да се фокусират по този начин, след като от тяхната планета са били отстранени този изкуствен интелект и контролните механизми.

ДУ: И въпреки че те притежават това доброжелателно, блажено, медитативно съзнание, ти казваш, че те всъщност са като нас.

КГ: О, да. Те са силно развълнувани и очакват с нетърпение да взаимодействат с нас и да ни помогнат в този преход.

Те не желаят да се страхуваме от прехода, но искат да разберем, че той няма да бъде това, за което си мислят много хора – проблясък светлина, навсякъде летят ангели и всичко свършва.

ДУ: И ние всички започваме да се държим като Христос и придобиваме всички тези способности.

КГ: Точно така. Това ще бъде един процес.

ДУ: Интересно. Е, това са някои от нещата, които най-силно обичам да чувам. Надявам се, че това ви достави толкова удоволствие, колкото и на мен.

Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и довиждане до следващия път.