Хибридни създания и тайни бази – 135 епизод, 23 януари, 2018 г., Дейвид Уилкок и Емери Смит.

(с) Превод АТИ, 2018 г.

Дейвид Уилкок: Добре дошли отново в Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок и съм тук заедно с Емери Смит.

И така, ние говорехме за това, че не си бил особено учуден от идеята за много усъвършенствани генетични хибриди, произвеждани от нашето правителство, още по времето, когато си започнал работа в лабораториите Сандия в базата Лос Аламос.

Имам обаче усещането, че в тази история нещо ми липсва. Колко подробно си бил запознат с програмите за генетична хибридизация, преди да започнеш тази конкретна работа с така наречените „филета от сьомга”?

Емери Смит: Всъщност не бях запознат. По онова време аз изпълнявах доста елементарни задачи.

Така че това се случи едва една-две години по-късно, когато това, което дисектирах или каквото там правех, ме доведе до по-сложни задачи и след това до още по-сложни задачи, защото много от тези същества бяха свързани с (извънземни) кораби.

image001

И постепенно бях въвлечен в неща, които бяха свързани с хибридизация, защото веднъж всъщност ми казаха, че една от пробите принадлежи на хибрид и така узнах, че те се занимаваха с хибридизация.

Те не криеха по онова време и по време на инструктажа …

ДУ: Уха!

ЕС: … това беше групов инструктаж, така че бях информиран.

ДУ: И каква беше тази проба? От какъв хибрид беше? Как изглеждаше?

ЕС: Приличаше малко на тигър. Подобно на тигър човешко същество.

ДУ: Наистина?!

ЕС: Да. По пробата имаше козина. Имаше човекоподобно тяло и бе високо около 1.60 м.

image002

И беше много … Беше много силно обезобразено.

И не зная … Не мога да кажа каква ДНК бе използвана за създаването на това същество. Мога да кажа само как изглеждаше. Разбираш ли какво искам да ти кажа?

Чертите на лицето му приличаха като на тигър и имаше много големи зелени очи. Имаше и мустаци, докато тялото му беше твърде слабо. И имаше обикновена козина.

ДУ: Виждали сме опити за чифтосване на тигри и лъвове. Спомням се, че в някои от тези случаи резултатите изглеждаха доста обезобразени. Получаваха се странни деформации в лицевата част …

ЕС: Да, чувал съм за тези случаи.

ДУ: Тогава мислиш ли, че това е бил резултат от подобен неуспешен опит?

ЕС: Да, абсолютно. Мисля, че бе напълно провален прототип, защото не знаех за какво би могъл да послужи. Не знаех какво правят.

Мисля, че те просто се опитваха … От някои неща, които научих по-късно в проектите, разбрах, че те вече бяха правили подобни опити в продължение на много години. Те смесваха всякакви видове ДНК с човешка ДНК, както и с растителна ДНК, с ДНК на млекопитаещи от океани и морета. 

ДУ: За какво мислиш, че е можело да послужи това подобно на тигър същество? Искам да кажа, просто като предположение.

ЕС: Предполагам, че … за военни цели, програми за създаване на супер войници … Както са имали едно време … и в Римската империя са имали кучета от порода мастиф – стотици. Те са бягали покрай конете, скачали са върху хората и ездачите са пронизвали свалените на земята хора със стрелите си. Използвани са били да се нахвърлят върху хора.

Така че това може да е било предназначено за някаква бъдеща война или за нещо подобно – за използване първо на тези хибридни машини за убиване вместо войници … и след това да изпратят войниците. Разбира се, сигурен съм, че в бъдеще ще има предимно клонинги и дронове … Войната ще се води в компютърна зала.

ДУ: Питъл съм те за това и преди, но съм любопитен за малко повече подробности. Ти беше споменал за вкарване на спомени в ума на клонинга …

ЕС: Да.

ДУ: Така че той да повярва, че има идентичност, която е живяла определен брой години?

ЕС: Да. Те могат да програмират мозъка, защото това просто не е негов собствен мозък. При изработката са му вложени доста малки сензори и … как му викат на това …

ДУ: Импланти.

ЕС: Да, импланти, които стимулират определени части на мозъка.

ДУ: О кей.

ЕС: И те могат така да програмират мозъка, че клонингът да си помисли, че е Мерлин Монро, или Дейвид Уилкок, или който и да е друг, и че точно това му се е случило през последните 25 години.

И един ден просто се събуждаш в леглото си, ставаш и тръгваш за работа, или някой идва и те взема с една кола, и това е всичко, което знаеш. 

ДУ: Възможно ли е да се запишат нечии спомени и личностни особености на един твърд диск, като запис на данни?

ЕС: Не съм виждал това. Много ми задават този въпрос, поради филмите … Аватар и подобни неща, игри със съзнанието.

ДУ: Разбирам.

ЕС: Аз обаче не съм виждал това, защото трябва да имате ДНК. Зная само, че за да стане такова нещо, трябва да разполагат с нечия ДНК, защото ДНК Е ВСИЧКО на този свят и включва всичко относно твоя прототип – това кой си и всичките ти съзнателни преживявания.

Така че съм сигурен, че те вече имат нещо, на което могат да запишат твоята ДНК за много, много дълъг период от време, без да повреждат тази част, която съдържа съзнателната ти памет.

ДУ: Един от другите ми свидетели ми сподели, че е работил в база, която изглежда че бе Зона 51, макар че той не го каза. Мисля, че в даден момент е работил там, защото спомена “S4”, а това означава Зона 51.

И той каза, че там са имали едно куче, появило се от пустинята, и то започнало да научава различни трикове. В един момент кучето умряло и те го клонирали, защото всички го били обикнали много. Тогава открили, че клонингът притежава спомените на предишното куче. И започнали да мислят, че ДНК е просто някакъв физически адрес на енергийно съзнание, което предхожда самата ДНК.

Какво мислиш за това?

ЕС: Съгласен съм. ДНК е просто нашата триизмерна интерпретация на енергията, която си ти. В нея вярвам, че е записано светлинното тяло и всичко останало.

Ние я наричаме ДНК, защото това са ни учили, но всъщност нещата се намират в полето на тази молекула или каквото там я наричаме – тетраедър, или каквото е там … това, в което вярваш.

ДУ: Да.

ЕС: Така че съм съгласен, че това е нещо енергийно.

ДУ: Така че той спомена ДНК и те очевидно гледат на нея като на нещо подобно на камертон … който настройва този твой енергиен аспект.

ЕС: Точно така, като радиоапарат. Това е нещо подобно на устройство.

ДУ: Тогава как това нещо е свързано с програмираните спомени? Как ти дават спомени, които никога не си имал? Или повече става дума за това, че те карат клонинга да се МИСЛИ за теб и да установява контакт с твоята памет и спомени?

ЕС: Да, те имат … Аз не бях част от тази програма, но те имат нещо, което прави точно това, което ти казваш. То по някакъв начин дублира тази ДНК и тази енергийна честота.

Също когато си говорим за морфогенетичното поле – всеки е навсякъде и всичко е всичко. Така че тази енергия по някакъв начин … Знаеш ли, ако аз искам да вярвам … Ако имам нагласа да бъда теб, аз ще вярвам, че съм теб и аз СЪМ теб, защото ние сме едно. Ние сме навсякъде.

И мисля, че това, което се случва, е, че те са открили начин да променят тази памет за това кой си в ДНК, като използват точно това, което казваш – честотата в това поле. Това е просто мое предположение.

ДУ: Чух от моя свидетел от Тайната космическа програма, Джейкъб, който е замесен на много, много нива … че е бил, струва ми се, на над 2,000 места извън планетата чрез портали, през които твърди, че е преминал. И той звучеше изключително достоверно.

В един момент той каза, че някои хора от елита може да имат … Очевидно разполагат с машина, чрез която могат да прехвърлят твоята личност и съзнание в по-млада твоя версия, в друго тяло. Знаеш ли нещо за това?

ЕС: Не зная нищо за това, но съм виждал как го правят с други същества.

ДУ: Наистина?!

ЕС: Да. Допускам 100%, че могат да правят това от инструктажите, на които съм присъствал, където е ставало дума за такова прехвърляне на съзнанието и на личностното поле.

Така че в мен няма съмнение, че това е вярно, но не съм го видял.

ДУ: Каква е причината тези клонирани същества да живеят по-кратко?

ЕС: Мисля, че всеки път, когато вземат дадена клетка … както имат проблеми със стволовите клетки в момента. Когато ги вземеш и започнеш да ги размножаваш, с някои от тях нещо не се получава.

Така че понякога възникват проблеми при мутирането на клетките. Те мутират в други неща – по-различни от това, което ни се иска. Би трябвало да има нещо в полето, което ни позволява само … или ние все още не сме усвоили процеса.

Така че мисля, че може би има нещо свързано с това. Вероятно не трябва да се прави по този начин, защото всеки път се получава нездрав клонинг.

ДУ: Ако се върнем към някои от прочутите свидетели като Бил Юхаус … има една идея, че Сивите са човеци от бъдещето, чието население е било драстично намаляло в резултат на катастрофа, и че те сега клонират себе си. И се получават нещо като множество фотокопия, но нещата започват да не се получават и настъпва увреждане на нервните влакна, в резултат от генетичното клониране и сега те се завръщат, за да направят тези отвличания с цел усилване на своя генетичен потенциал.

image003

Защо мислиш, че се разпространява тази история, ако тя не е вярна? Каква би била целта на това?

ЕС: Не мога да коментирам, защото тази история не ми е известна.

ДУ: О кей.

ЕС: Мога само да ти кажа, че ако това са истински извънземни и ако клонират себе си, те са вероятно напълно съвършени спесимени. И те вече би трябвало да са разбрали 100% как да осъществяват тези мутации.

Ако не са истински спесимени и са избягали хибриди, формирали там горе собствена цивилизация, и искат да завладеят земята или нещо подобно, то тогава това е една възможност, в която те претърпяват неуспех.

ДУ: Ако се върнем назад в уфологията, виждали сме много показания, описващи нещо наречено „новородено” (neonate). Става дума за случаи, в които плодът се развива без налягането на утробата, при което главата става много голяма и се получава същество, което запазва в зряла възраст пропорциите на ембриона. Така че някои уфолози предполагат, че Сивите са човеци, които просто са били отгледани при лабораторни условия вместо в утроба, а това е точно както изглеждат Сивите. Ти какво мислиш за това?

ЕС: Да, това е една възможност. Много от тези извънземни може със сигурност да имат хибридна човешка ДНК и обратното. Аз определено вярвам в това, защото то е правено. То е правено.

ДУ: Запознат ли си с друго същество подобно на този хибрид между тигър и човек,  в програмите, в които си участвал, или на чиито резултати си бил свидетел?

ЕС: Освен това имаше и едно същество подобно на морска крава.

image004

ДУ: Наистина?

ЕС: Да, подобно на морска крава, на морж, с много, много странен вид. То също бе със странни пропорции и умряло, когато го видях. Мисля, че то бе част от проект, в който смесваха ДНК на хора и бозайници.

Не зная какво бе предназначението му, но изглеждаше като морска крава, обаче с човекоподобни горни крайници.

ДУ: Ти запознат ли си със съществуването на бази на нашето правителство или на престъпните групировки, които са под океана?

ЕС: Да.

ДУ: Как изграждат тези бази, според това, което знаеш? Как се строи база на дъното на океана?

ЕС: Ами има бази, които вече са били там от милиони години, които те са окупирали и които са били функциониращи. Те са открили такива бази на много места. И повечето от тях не са подобни на куполи на дъното на океана. Всъщност те се намират под морското дъно.

ДУ: Разбирам.

ЕС: И те ги строят като подхождат отдолу. Те не тръгват от повърхността на океанското дъно с товарна техника и стоманени елементи. Това е един доста  сложен и напреднал начин на изграждане на морски лаборатории под океанското дъно. Такива лаборатории има по целия свят.

ДУ: Така ли ги наричат – морски лаборатории?

ЕС: Да, морски лаборатории, по целия свят.

ДУ: О кей.

ЕС: Можеш да видиш една малка база на океанското дъно, докато истинската база е отдолу под нея.

ДУ: Хм. Тогава, ако се дълбае надолу първо и след това се действа отдолу нагоре, това предпазва ли от ерозия, катаклизми и подообни неща?

ЕС: Мисля, че вероятно това е най-безопасният начин на работа, без да те забележат.

ДУ: О, разбирам.

ЕС: Става въпрос за секретност. След това, което се случи преди много, много години с шумовете, които хората започнаха да чуват, т.нар. „Шумове на Таос” *) те се разтревожиха, че населението може да се досети какво правят с прокопаването на тези тунели, но сега вече използват различен тип техника.

*) Таос – Град в северната част на щата Ню Мексико, където през 1990-те населението започва да чува периодично странни подземни шумове. – Бел.прев.

Разбира се, както знаеш, те правят дълги тунели подобни на тези, които формира лавата на вулканите и стопяват скалите, но не използват старомодните земекопни машини. Става дума за тези снимки с древните машини, които са с диаметър около 45 метра. Това са неща от старата школа.

ДУ: Някои скептици могат да възразят, че ние не можем да закараме толкова надълбоко и една подводница, тъй като налягането би разрушило всякакъв вид технология. Тогава те как са преодолели този проблем с налягането?

ЕС: О, не. Те не изпорзват подводници. Те използват превозни средства, възпроизведени по образци на извънземните. Те формират своя собствена гравитация. Те се намират в собствено гравитационно поле, така че не могат да бъдат засегнати от налягането в дълбочините.

Ето защо те могат да излизат в космоса и ето защо ние виждаме някои от тези НЛО и такива, които навлизат направо в океана и отиват надълбоко, защото те се движат в своя собствена среда и в собствена гравитация. Така че за тях не представлява проблем да превозват по този начин хора, оборудване и каквото си поискат.

Те също така винаги имат пряка връзка с тези тунели, които се намират по целия свят.

ДУ: И те могат да генерират достатъчно гравитация, за да преодолеят лесно налягането на океана?

ЕС: О, абсолютно. Разбира се, те могат също да манипулират измеренията и да променят своите размери.

ДУ: Как може да стане това?

ЕС: Ами ти някак се дематериализираш, като в същото време си все още тук, но на друга, малко изместена вибрационна честота. И това те прави независим от законите на науката на тази планета.

ДУ: Хм.

ЕС: И това важи за всяка друга планета. Ето защо те могат да отидат навсякъде. Те могат да преминат през цялата Земя.

Ти можеш да летиш направо през … Аз се намирам в кораба и летя към едно дърво, защото искам да следвам тази посока. И в момента, в който видя дървото, корабът преминава на друга честота и съответно в друго измерение. Той може да се смали или да промени много малко честотата си, при което или ще заобиколи дървото, или ще премине направо през него. Ето това е начинът, по който го правят.

ДУ: Мислиш ли, че тези същества подобни на морски крави, са били отглеждани, за да могат да работят в океана?

ЕС: Не. Мисля, че те са били … че това бе просто един провален експеримент. Мисля, че те се опитваха да … Те може би се опитваха да създадат други по-интелигентни бозайници. Не зная защо се бе получил този резултат. Нямам представа.

Аз казвам как изглеждаше. Не зная дали това бе ДНК на морска крава. Просто предполагам, в зависимост от това как изглеждаше – този вид лице и кожа. За мен бе доста интересно.

В същото време има извънземен тип същества подобни на делфини, които са еволюирали по-напред от нас, които са се завърнали и са спуснали тук свое потомство от делфини.

ДУ: За мен е интересно това, че в ранната ера на корабоплаването е имало очевидци, които са твърдели, че са виждали някакъв вид човекоподобни водни хибриди. Това е било отричано почти навсякъде и са обвинявали моряците, че са били пияни или нещо подобно.

ЕС: Да, точно така.

ДУ: В същото време ти си виждал илюстрации на същество, което има човешко лице, но плавници вместо ръце и други плавници вместо крака и също така е покрито с люспи.

ЕС: Точно така.

ДУ: Мислиш ли, че може би в една ранна ера, преди да започнем да изследваме океаните, тези извънземни са притежавали повече свободна воля да обитават нашите океани, без да нарушават нашата свободна воля?

ЕС: Да, да. Вярвам, че преди много хиляди, хиляди и хиляди години е имало извънземна раса, която е обитавала океаните, и е възможно след това да е мигрирала в океаните на Вътрешната Земя.

ДУ: Хм.

ЕС: Ние ги наричаме „Аквафариани” (Aquifarians)…

ДУ: Наистина?

ЕС: И те са дошли от друга водна планета. Всъщност има доста различни водни планети.

Нямам повече от това информация за тях как живеят и пр., но зная за тях, защото съм присъствал на инструктажи относно тази раса и също така съм виждал неща в океана, които наподобяват на този тип същества.

ДУ: Хм. Уха! Как точно изглеждат? Можеш ли да бъдеш малко по-конкретен?

ЕС: Да, както ти каза. Човешка форма, но с черти на риба. Също така с много красиво лице и дълга, дълга коса.

image005

Те са мъжки и женски и могат да ходят. Те не са като русалките с техните перки, но имат перки по тялото си, подобни на тези при сепията.

image006

Нали знаеш как изглежда сепията?

ДУ: Да.

ЕС: Те имат такива перки по тялото си и те им позволяват да се движат във водата много, много бързо. Тези същества са твърде високи и особено силни.

ДУ: Има едно същество, което е много интересно и което искам да спомена. След като пропътувах Япония в продължение на 3 ½ седмици, видях множество изображения на същество наречено „Каппа” – К-А-П-П-А.

image007

По същество това е един воден хуманоид. Той е интелигентен и може да говори на нашия език. Тези същества отвличат и убиват деца и съответно децата биват предупреждавани да не се приближават до водата, защото там живее Каппа.

Понякога Каппа излизат на сушата и се подиграват на хората. Разговарят с тях, шегуват се, понякога се държат грубо.

Друго странно нещо относно Каппа, и това се повтаря във всички японски писания – те имали един израстък на върха на главата си, с размерите на чаша, който е трябвало да бъде винаги пълен с вода. И ако водата се излеела от него, те умирали много бързо, ако не можели да си набавят бързо нова вода.

ЕС: Хм.

ДУ: Това е широко разпространена японска легенда.

ЕС: Уха!

ДУ: Какво мислиш за тези Каппа? Просто предположи.

ЕС: Ти говориш за древни времена, нали, защото …

ДУ: Всъщност не.

ЕС: Не? Защото това …

ДУ: Може би само преди няколко стотин години.

ЕС: Да, защото това определено ми звучи като някаква погрешно протекла хибридизация, поради водата … това, което спомена за водата.

Те правят много опити със същества, които да живеят на сушата, но когато започнат да смесват ДНК особено с водни същества, не се получава много добре поради начина, по който тези същества използват кислорода и водата, за да оцеляват.

Ти знаеш как рибите и акулите имат хриле. И тези други животни, които могат да поемат въздух и да задържат дъха си по 24 часа, като определени видове сом и саламандри, и някои други.

ДУ: Ах!

ЕС: Мисля, че не зная нищо за тази история, но тя ми напомня за някои неуспели проекти, в които се опитваха да създадат същества, които да могат да живеят едновременно на сушата и във водата. Такива са супер-войниците, които могат да оцеляват във вакуума на космоса, могат да оцелват без чужда помощ, но същевременно могат да бъдат контролирани.

ДУ: Мислиш ли, че има планети подобни на Земята, които са водни светове без суша, която да излиза над водата, и където цялата планета е по същество един океан?

ЕС: Категорично вярвам, че има такива.

ДУ: О кей. Значи е възможно в такава среда да се развият интелигентни човекоподобни същества?

ЕС: Абсолютно, да.

ДУ: Смешното е, че съм наблюдавал някои учени, които правеха такива предположения и казваха: „Не е възможно в един океан да се развие интелигентен живот, защото там съществата няма да могат да накладат огън.”

ЕС: Ха, ха, ха. Това е доста неграмотно.

ДУ: Ха, ха, ха.

ЕС: На тази планета живеят преспокойно редица същества, които са по-съзнателни от нас. Това че не можем да комуникираме с тях, не означава, че трябва да ги пренебрегваме, като делфините например.

ДУ: Точно така.

ЕС: Техните мозъци са малко по-големи от нашите. И това е много важно, когато става дума за комуникация.

Тъжно е, че само защото не можем да комуникираме с някои същества, ние се мислим за напълно различни, или ги мислим за по-нисши от себе си. Това трябва да престане.

ДУ: Защо мислиш, че Каппа са можели да умрат, ако водата се е изливала от това подобно на чаша образувание на главите им?

ЕС: Бих казал, че то е било свързано с волтажа, с това, че солената вода вътре в тялото не може да има определен волтаж. И мисля, че им е била нужна такава несолена вода, която да поддържа енергията в тялото им.

ДУ: Хм.

ЕС: Не мисля, че има нещо общо с дишането, защото в такъв случай те не биха рискували  да излязат на сушата.

ДУ: Правилно.

ЕС: Но този волтаж … Защото всяко живо същество има някакъв електричен заряд или вибрационна честота, докато е живо.

ДУ: Чували сме много неща за Филаделфийския експеримент. Ученият Гери Василатос разказва какво се е случило в корабостроителницата на ВМС в Норфолк, когато са извършвали тези масови заваръчни операции върху бойните кораби по време на Втората световна война.

Когато са извършвали електродъгово заваряване, изведнъж се появила тази огромна светкавица и настъпило пълно затъмнение. Никой не разбрал какво се случва. В крайна сметка анализирали един запис от камера и открили, че се появява тази дупка – нещо подобно на черна дупка – и инструменти, и предмети, летели из въздуха и изчезвали в дупката, непосредствено преди спирането на електрозахранването. 

Това очевидно довело до провеждането на Филаделфийския експеримент, където се твърди, че един кораб е бил транспортиран от Вирджиния до Филаделфия и обратно. Оттук и наименованието на експеримента – филаделфийски.

Мислиш ли, че в този случай става дума за ранен прототип на това, което по-късно се превръща в технология на порталите, след като са успели да овладеят процеса? Това ли е представлявал Филаделфийският експеримент?

ЕС: Порталите съществуват. Проведени са много научни изследвания върху порталите, без да бъдат използвани определени енергийни точки на Земята.

Що се отнася до този случай, аз бих искал да имам малко повече информация за това какво са използвали при заваряването, каква енергия и какви са били полетата на електромагнитната енергия.

ДУ: Това е било електростатично заваряване с много, много висок волтаж.

ЕС: Прекрасно. Това е, което е било нужно, за да се случи всичко. Твърде е възможно това да е причинило телетранспортирането.

ДУ: Защо мислиш, че някои от войниците са се оказали вградени в корпуса на кораба, както се твърди? Каква може да е била причината?

ЕС: О, просто бъг в системата. Това се случва непрекъснато. В порталите изчезват доста хора.

ДУ: Наистина?!

ЕС: Не сме овладели напълно това.

ДУ: Ние все още не сме го овладели напълно?!

ЕС: Не, не сме.

ДУ: Хм.

ЕС: То работи. Ние сме го постигвали, но не е 100% безопасно.

ДУ:Уха!

ЕС: Нищо не е 100% безопасно, както и шофирането на автомобил.

ДУ: Има още нещо, което ти ми каза и което намирам за много интересно, и мисля, че моментът е подходящ да го споменем. В частен разговор ти ми каза, че местата, където избираме да строим военните си бази, не са напълно случайни. Какви са някои от скритите причини военните бази да се намират там, където са?

ЕС: Е, не всички бази, но някои, както ти казах по-рано, са били построени на определени точки от земната енергийна мрежа, защото са били построени върху други древни бази на същите места.

ДУ: Хм.

ЕС: И в някои от тези древни бази все още е имало действащи енергийни съоръжения и извънземни кораби и портали.

ДУ: Хм. Значи те буквално са могли просто да прокопаят път до дадена древна база и да я завладеят?

ЕС: Може би не да я завладеят, но да я изучат и възпроизведат. И разбира се, ако са могли да изградят определени портали, или определени други съоръжения, те са внимавали това да стане на същото енергийно възлово място и да могат да активират портала, който се е намирал там.

В ранните години, през 1940-те и 1950-те, не са били … когато са притежавали много бази в западната част на страната и са провеждали изследвания с радари под земята, те са откривали тези енергийни възлови места.

И там са изграждали лаборатории. Така например, лабораториите Сандия се намират във базата на ВВС Куртланд. Лабораториите на Лос Аламос се намират на север от това място, но те всички са свързани. 

И това се отнася до военни бази по целия свят. Има доста цивилни лица, свидетели на много различни явления, вързани с тези бази, които се намират на тези специални места.

ДУ: Тогава искаш да кажеш, че определени военни бази са построени на места, където някъде отдолу под земята се намират катастрофирали извънземни кораби?

ЕС: Абсолютно. Или където се намира база, вече построена в древни времена от извънземни, които са я изоставили.

ДУ: Това съответства на информация, която сме получили от други хора. Има случаи, при които тези кораби са се оказали много големи, необикновено големи.

ЕС: МНОГО големи, абсолютно.

ДУ: О кей.

ЕС: Базата на ВВС Куртланд е петата по големина база на света и когато сравняваш различните бази, трябва да отчетеш множество различни параметри.

Има един извънземен кораб, който е много, много, много, много голям и който е заседнал в земната кора. Аз съм видял негови снимки. За целта използваме изключително специален радар, който е секретен, и има 400 пъти по-голяма резолюция от рентгеноскоп.

ДУ: Уха!

ЕС: И той използва обратен поток на честотната енергия и измерва времето за това как тази честота се връща, за да ни позволи да изградим точно обемно изображение.

ДУ: Да, ти всъщност ми показа нещо от това. Вероятно това не е за официално разпространение, но ти ми показа някои доста интересни неща, които изглеждат като част от подземно съоръжение, което определено е неизвестно на широката публика.

ЕС: Да. Точно така. Някои от тези извънземни кораби могат да имат размери между 2 метра и 60 километра. Някои от структурите под земята могат да са десет пъти по-големи от Хеопсовата пирамида.

ДУ: Има ли пирамиди в някои случаи?

ЕС: Да, с такава форма.

ДУ: Уха!

ЕС: Или обърнати пирамиди, като тетраедри.

ДУ: Интересно.

ЕС: Да, много удивителни по форма, много дълбоко под земята и с много неща вътре в тях.

ДУ: Тогава да кажем, че имаме кораб под земята, който е дълъг 60 километра.

ЕС: Разбира се.

ДУ: Колко души може да са ангажирани с изследването му и колко време може да е продължило това, ако казваш, че върху него е построена цяла военна база?

ЕС: Това може да отнеме много, много, много, много, много, много години … Това не е като да проникнеш в една гробница, да намериш вътре мумия, да плячкосаш каквото можеш, или нещо подобно.

Те подхождат доста внимателно. И точно както се случва с Антарктида, всичко зависи от множество параметри – на каква дълбочина се намира обектът, какъв е скалният слой, как да се достигне до него … Първото нещо, което правят, е това обемно изображение, след което започва планирането и изграждането на симулационни модели на повърхността или в някоя секретна база под земята, където могат да работят незабелязано, за да преценят всички подробности. Сега използват виртуална реалност за тази цел.

И когато екипът пристъпи към изследването на самия обект, те знаят точно къде се намират във всеки момент. Те изследват дали има действащи източници на енергия и какво ли още не. Има ли същества, ако има живи ли са, или са в замразено състяние?

Това са нещата, които правят. Така че има много подготовка преди действителните разкопки. Не както обикновено се казва: „Просто да отидем и да изкопаем това чудо.”

Трябва да разбереш, че там може да има микроби, които да се разпространят и да заразят цялата планета. Следователно трябва да бъдат прокарани херметизирани тунели с отрицателно налягане и подобни неща. Процесът е твърде динамичен и доста сложен. Един такъв проект може да отнеме 20, 50, 100 години, ако присъстват всички тези параметри, които споменах.

ДУ: Не бих искал да завърша този епизод, без да ти задам един въпрос: Потвърждаваш ли присъствието поне на един много голям кораб-майка под леда на Антарктика?

ЕС: Да.

ДУ: Имаме много подобни показания на тази тема – от Пит Питърсън, от Кори Гууд, както и от други свидетели.

Ние с теб всъщност никога не сме разговаряли за това, така че е удивително, че ти също си чул за това.

ЕС: Знаеш ли, няма хората да направят това. Не ние ще го разкрием. Земята ще направи това, поради повишаването на температурата. Те вече не могат да се преборят с горещината. Следователно ще бъде трудно да дадат обяснения, когато в следващата година част от снега се стопи и това гигантско нещо се покаже на повърхността.

ДУ: Уха!

ЕС: Така че Разкритието ще бъде дело на Гая. Земята ще бъде тази, която ще разкрие всичко, и това ще бъде красиво.

ДУ: Е, ние ще помогнем на Гая.

ЕС: Да, ние ще помогнем на Гая.

ДУ: (Телевизия) Гая ще помогне на Гая.

ЕС: Да.

ДУ: Ха, ха. Това е удивително. Ние трябва определено да продължим по тази тема. Ще го направим следващия път. Това е Космическо разкритие. Аз съм вашият домакин Дейвид Уилкок тук, заедно с Емери Смит. Благодарим ви, че бяхме заедно.